Şimdi Ara

usb bağlantı noktası sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, benim laptopum da 4 adet usb giriş noktası var. Mouse ve klavyeyi çalıştıran bu noktalar harici disk, flash bellek gibi cihazları çalıştırmıyor.

taktığm bütün cihazlar için bu donanım yüklenemedi uyarısı veriyor. ayrıca kablosuz fare takıyorum aynı uyarıyı veriyor ama onu çalıştırıyor. kablolu fare içinde yüklenemedi diyip çalıştırıyor. ama diğer cihazları çalıştırmıyor. bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..

• aygıt yöneticisinden usb noktalarını kaldırıp bilgisayarı yeniden kapatıp aç.
    yeniden açılınca usb driverl yüklemesi yapacak.bunu bekle.daha sonra bi dene bakalım bi verim alabilecekmiyiz.
  • mouse ve klavye gibi cihazlar driver istemezler. Ancak diğer parçalar bir defaya mahsus olmak üzere driver isteyebilirler. O yüzden bir defaya mahsus olmak üzere driver yüklemeyi deneyiniz. Otomatik yükleme işinizi görecektir
  • arkadaşlar dediklerinizi yaptım ama bir verim alamadım.

sürücüyü güncelle diyince üncellemiyor, updatede daha üst sürüm yok diyor..
  • bios ayarlarından usb controllerı enable/disable değiştir usb 1.0 şeklinde dene..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi completely -- 30 Kasım 2010; 23:56:29 >
  • sürücüyü güncelle değil.aygıt yönetiicinsen usb hos controller ve usb bilmemnnelerine sağ tıklayıp kaldır yapacaksın.komle silecek.sora pcyi kapayıp aç.
    açılışa driver ları yükleyecek.

usb de bazen böyle sorun olabiliryor.

olmazsa completely nin dediğinide denemende fayda var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ETHERNET SINIRLI BAĞLANTI HATASI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.