Bildirim
usb aygıtı tanımadı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sanırım LAPTOP kullanıyorsunuz ?
cümleniz şöyle anlaşılıyor ;
aynı kablodan var ama 2 si aynı anda mı? takılıyor ? yoksa aynı cihaza bağlamana rağmen BİRİSİ hata mı veriyor ?
laptop un USB 2,0 gücü bir kaç ürün bağlayınca yetmiyor olabilir burdan baz alarak hareket ediniz, USB 2,0 kaliteli - güç yükseltmeli model kablolar var + kablo elden geldiğince KISA olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: Mcedenizli
bu ilginç durum için yorumları olan?
ilginç bir durum yok gayet normal uzatmayla bağlayamazsınız mevcut kablolarınızla... -
şimdi hocam lap top kullanıyorum evet
hp laser printerımı 6 m uzatmak istiyorum bir usb (3m ) ile uzatınca çalışmasına karşılık, 6 m de çalışmıyor
bana ilginç geldi. normal usb 2.0 uzatma kullanıyorum. başka bir çözüm varsa paylaşabilirmisniz
cevaplarınız için teşekkürler saygılar -
quote:
Orijinalden alıntı: Mcedenizli
şimdi hocam lap top kullanıyorum evet
hp laser printerımı 6 m uzatmak istiyorum bir usb (3m ) ile uzatınca çalışmasına karşılık, 6 m de çalışmıyor
bana ilginç geldi. normal usb 2.0 uzatma kullanıyorum. başka bir çözüm varsa paylaşabilirmisniz
cevaplarınız için teşekkürler saygılar
Eğer 6 metreyi ekli 2 kablo ile tamamlıyorsanız (daha önce ben de denedim) olmuyor, ama tek bir eksiz kablo ile denemedim. -
evet olmadı hocam ben en iyisi yazıcımı yaklaştırmaya çalışayım -
sorunumun bios, software vs. gibi şeylerden kaynaklanmadığını açıkladığınız için herkese teşekkürler
aksi haldi içimi kurcalayacaktı
saygılar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X