Şimdi Ara

usb adsl ve usb cam ? lütfen yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • değerli arkadaşlar aranızda yeniyim makinemizde pikatel usb girişli adsl kullanılıyor ve bunun yanındaki usb de ise pegasus marka bi web cam takılı fakat ikisi bir arada takılı olunca web cam çalışmıyor ama adsl çalışıyor.sadece web cam takıp adsl çıkarınca webcam çalışıyor ama cam de nette lazım.hem cam hem adsl usbleri takılı olunca xpde geniş bant hatası gibi bi hata veriyor. onun için bi ayar varmış ben bilmiyorum. eyer bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim 2sini bir arada nasıl çalıştırırım ne yapmak gerek bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum teşekkürler..

• kimse niye bişe yazmadı agalar , ustalar çok zorda kaldım bi baksanız lütfen..
  • demekki bilen biri yok ama dslin sürücüsünü sil baştan tanıtmayı dene ;)
  • güvenli modda bilgisayarını başlat adsl modemın drıverını kaldır.

ilk önce wab cam , sonra adsl modemın drıverını yukle....

Msn tarzı programlarda kullanmak ıcın wab camını .Msn den ses mıkrofo n goruntu ayarlama sihirbazını aç va kurulum unu yap...
  • Electricity çok sağol dedini deniycem...?

fgurses ilgin için sende sağol fakat usta dslin sürücüsü nedir ve nasıl sil baştan tanımlanır anlamadım onu ?
  • ADSL Modemin Sürücüsü adslin usb oldugu için sürücü gerektirio sil baştan yükle.
  • Ya da aynı USB portlarına bağlama, bi tanesini kasanın ön tarafındaki USB girişine (ki varsa), diğerini ise arkaya bağla derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.