Şimdi Ara

USB 3.0 Portlarımdan biri çalışmıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • normalde hep kablosuz mouseyi o porta takardım sorunsuz çalışırdı dün ekran kartı driverlerini güncelledim(güncellerdikten sonrada çalışıyordu) sonra pcyi kapattım bugün açtığımda mouse çalışmıyordu fakat başka yandaki usb 3.0a takınca çalıştı. başka cihazlarda denedim ama o sorunlu portta çalışmadı. driver güncelleridm 3.0 için ama sorun halen devam ediyor. yardımcı olursanız sevinirim

• usb 2.0 da masaüstü pcmin kasanın ön tarafındaki usbler çalışmıodu zedelenmiş usb giriş yuvaları değiştirmek zorunda kaldım işllah sende aynı durum söz konusu değildir laptopsa eğer işin biraz daha zor yada daha maliyetli olabiliir
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_erk92

usb 2.0 da masaüstü pcmin kasanın ön tarafındaki usbler çalışmıodu zedelenmiş usb giriş yuvaları değiştirmek zorunda kaldım işllah sende aynı durum söz konusu değildir laptopsa eğer işin biraz daha zor yada daha maliyetli olabiliir

hocam şimdi aklıma geldi dün akşam laptop çantasındayken dolaptan düştü fazla yüksek değildi ama bunun etkisi olabilirmi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: esadfb

normalde hep kablosuz mouseyi o porta takardım sorunsuz çalışırdı dün ekran kartı driverlerini güncelledim(güncellerdikten sonrada çalışıyordu) sonra pcyi kapattım bugün açtığımda mouse çalışmıyordu fakat başka yandaki usb 3.0a takınca çalıştı. başka cihazlarda denedim ama o sorunlu portta çalışmadı. driver güncelleridm 3.0 için ama sorun halen devam ediyor. yardımcı olursanız sevinirim

hocam arada bi taktiğin şeye göre değişiyo bazen çalışmayabiliyo ..daha çok 3.0 destekleyen şeyleri tak oraya ..3.0 bi harddisk taktiğinda da hala çalışmıyosa o zaman sorun vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • USB Memory Stick'inde bir problem vardır belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofsevim

quote:

Orijinalden alıntı: esadfb

normalde hep kablosuz mouseyi o porta takardım sorunsuz çalışırdı dün ekran kartı driverlerini güncelledim(güncellerdikten sonrada çalışıyordu) sonra pcyi kapattım bugün açtığımda mouse çalışmıyordu fakat başka yandaki usb 3.0a takınca çalıştı. başka cihazlarda denedim ama o sorunlu portta çalışmadı. driver güncelleridm 3.0 için ama sorun halen devam ediyor. yardımcı olursanız sevinirim

hocam arada bi taktiğin şeye göre değişiyo bazen çalışmayabiliyo ..daha çok 3.0 destekleyen şeyleri tak oraya ..3.0 bi harddisk taktiğinda da hala çalışmıyosa o zaman sorun vardır

yok hocam yandaki porta takıyorum sorunsuz çalışıyor diğer cihazlarıda taktım ama algılamıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: paradoxxx86

USB Memory Stick'inde bir problem vardır belki

biraz daha açabilirmisn pek anlayamadım çantasıyla beraber yan olrak düştü b(üyük ihtimal usbnin olduğu yer yere gelecek şekilde) usbye kablosuz mouse alıcısı takılıydı ve içeriye doğru basınç yapmış olmalı. temassızlık falan oldu acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.