Öncelikli olarak hard diski başka bir bilgisayarda denicem usb3 olan bios güncellemeyi ise ellemicem çünkü bilgim yok fazla direk yollarım bilgisayarı daha 1 aylık makine. İntel tabiki
En sonunda usb 3.0 sorununu hallettim nasıl derseniz Asus disbirütör ile görüştüm yeni yamaları yolladılar indirip yaptım ama daha beter bi durum var bilgisayarı ilk açtığımda taktığımda okumuyor malesef. Ama hard diski takıp bilgisayarı yeniden başlattığımda bu görüyor bunu nasıl hallederim :(
Yani bilgisayar açıkken Usb 3 soketine Hard diski taktığımda okumuyor ama Bilgisayarda harddisk takılı iken yeniden başlattığımda bilgisayarı bu sefer görüyor anlamış değilim ustalar yahu?
meraba.ben asus bilgisayarımı garantiye gönderdim ve geldiğinde usb 3.0 girişine ne taksam çalışmıyor ne bilgisiyar görüyor ne de taktığım aletlerin ışığı yanıyor.çözümünü bilen varsa mesaj atarsa sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: kaanosman
meraba.ben asus bilgisayarımı garantiye gönderdim ve geldiğinde usb 3.0 girişine ne taksam çalışmıyor ne bilgisiyar görüyor ne de taktığım aletlerin ışığı yanıyor.çözümünü bilen varsa mesaj atarsa sevinirim.
garantiden sonra oldu ise tekrar garantiye yolla , garantiden geldikten sonra 3.0 usb girişi çalışmadı de
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme