Şimdi Ara

USB 2.0 8 VE 16 GB TOSHIBA..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu anda vatan bilgisayar web'e özel kısımda toshiba 8 ve 16 gb usb 2.0 beyaz ve sarı renkteki bellek fiyatları;

8gb beyaz 6 TL

16gb sarı 14 TL

İhtiyacı olan arkadaşlar için çok cazip oldugunu düsündüm.

• 4 lıraya kargo dahıl alınca sıcak gelmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhequel

4 lıraya kargo dahıl alınca sıcak gelmıyor

Bence 3 5 tane alacak olanlar için gayet uygun,sarı renk hoş bir görüntüsü var 16gb modelinin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oinblgue

quote:

Bence 3 5 tane alacak olanlar için gayet uygun,sarı renk hoş bir görüntüsü var 16gb modelinin..

1 adet alınabiliyor maximum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_JeoGenc_42

quote:

quote:

1 adet alınabiliyor maximum

Ben bir adet aldığım için fark etmedim, UPS kargo da 5 TL kesiyor, arkadaşın dediği gibi malesef alımlar bir adet oluyormuş.

Çoklu alım olmadığı için,pek de sıcaklığı kalmadı :)

• http://forum.donanimhaber.com/m_99942936/tm.htm bi TEKNOSA kadar olup kargo ücreti de almasalardı keşke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storage -- 25 Aralık 2014; 14:10:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla kardeşim çok haklısın..hem 5 TL kargo verip hem de tek adet satım çok saçma bir satış politikası olmuş 10-15 liralık ürün için.

Ürün 4 lira kargo 5 lira toplam alım sayısı 1 :))

Vatan satış departmanının bu konuya el atması gerek diye düşünüyorum.
  • Bence almayın. Yakında bu 2.0 bedava verecekler

• Çok yavaş değil mi bu USB ler adamın anası ağlıyor oyun falan kopyalayana kadar
  • sıcak değil,
    fiyattan değil , teknolojinin eskimesinden kaynaklı
  • Bende 32 lik beyaz var çok yavas yazma hızı berbat adamı öldürür kesinlikle almayin

• quote:

Orijinalden alıntı: jeo123

Bende 32 lik beyaz var çok yavas yazma hızı berbat adamı öldürür kesinlikle almayin

Hocam usb 2.0 dan ne bekliyorsun 32 gb bellekten 5gb yazmaya kalksan 20 dakikanı alır tabiki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jeo123

Bende 32 lik beyaz var çok yavas yazma hızı berbat adamı öldürür kesinlikle almayin

Hocam usb 2.0 dan ne bekliyorsun 32 gb bellekten 5gb yazmaya kalksan 20 dakikanı alır tabiki

Ayrıca Philips var en az 2 katı yazma hızı daha iyi

• İçimdeki gereksiz Flash Bellek stoğu yapma isteği ile almak istedim, 5 TL kargo beni frenledi çok şükür.
    Vatan Topkapı mağazası 6,5 Km uzağımda ve UPS 5 Tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah66

İçimdeki gereksiz Flash Bellek stoğu yapma isteği ile almak istedim, 5 TL kargo beni frenledi çok şükür.

Ya kargo sıkıntısı olmasa 16 lıktan en az 10 tane alırdım, lazım oluyor bu cacık. ama tek siparis cok saçma,teknosa da bana yakın ama ben toshibayı philips'e tercih ederim herzmn.
  • arkadaşlar ben gecen 14 gb boş hafızası olan flash belleğe 10 gb lık film atamadım yeterlı bellek yok dedı neden boyle uyarı verıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: no_Antijen

arkadaşlar ben gecen 14 gb boş hafızası olan flash belleğe 10 gb lık film atamadım yeterlı bellek yok dedı neden boyle uyarı verıyor?

Kardeşim usb'yi biçimlendirmen gerek.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: no_Antijen

arkadaşlar ben gecen 14 gb boş hafızası olan flash belleğe 10 gb lık film atamadım yeterlı bellek yok dedı neden boyle uyarı verıyor?

Kardeşim usb'yi biçimlendirmen gerek.

4gb den buyuk dosyalar atabilmen icin ntfs le formatlaman gerekir.Komut satirina convert sürücü_harfi:/fs:ntfs yaz. Mesela convert F:/fs:ntfs

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrah66

İçimdeki gereksiz Flash Bellek stoğu yapma isteği ile almak istedim, 5 TL kargo beni frenledi çok şükür.

Ya kargo sıkıntısı olmasa 16 lıktan en az 10 tane alırdım, lazım oluyor bu cacık. ama tek siparis cok saçma,teknosa da bana yakın ama ben toshibayı philips'e tercih ederim herzmn.

Teknosa'da philips mi var ki ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.