Şimdi Ara

Uşak Diş mi Erzurum ve Karadenizde Diş mi?Akdenizdeyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uşak bu sene ilk öğrencilerini alacak .Akdenizliyim uzağa gitmek istemesem burayı baya üste yazsam olur mu sizce? Uşak kaçla kapatır bilmiyorum 19 bin sıralamam var.
    Üni ve şehir hakkında bilgi sahibi olan var mı?

• hata yapmis olursun
    dis hekimliginde etiket onemlidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fasulyee kullanıcısına yanıt
    Hocam dişte etiket niye önemlidir? Sonuçta insanlar senin yaptığın işe bakmayacak mı? Bir de prof sayısı birçok fakülteden daha yüksek .Yeni olduğu için malzemeler vs sıfır olacak .Bunlar çok fark ettirmez belki ama ön yargılı yaklaşmak istemiyorum .
  • Uşaklı yok mu?
    Uşakta okuyan ya da?

• Dostum prof sayısı diyosunda senin için önemli olan diş hekimliği fakültesi öğretim kadrosu yeni diyorsun uşak diyorsun evden ne denli ayrı kalabildiğini bilemem ama bir tavsiye istersen köklü kaliteli kadrolu karadenizi yaz derim etiket konusunda da şöyle söyliyeyim devlete giriceksen istersen urfadan mevzun ol herşey kpss ama özele bakarım diyosan sen düşün bir iş veren olarak uşakmı karadeniz mi
  • Hocam ben Usakliyim.Fakulte ile ilgili pek bilgim yok ama şehirle ilgili sorularını alabilirim

• berkinov kullanıcısına yanıt
    Hocam bir de şöyle bir şey var. Karadenizde gideceğim yerlerde tokat rize gibi yerler var uşak ı tam olarak bilmiyorum ama gelişmişlik açısından bu iller aynı düzeyde sayılmaz mı? Köklülük açısından katılıyorum ama avantaj olarak eve yakınlık var .Genelde tıp ve dişlerde eve yakınlığı ön planda tutun diyorlar. Kafam karışık biraz :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DÜZCE Mİ ZONGULDAK TIP MI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bende ayni siradayim baya bi arastirdim yeni acilmis yerleri pek tavsiye etmediler.zonguldak sivas falan yazdim bende biraz uzak ama sonucta sehir disina cikinca evden uzak oluyorsun.

• Hocam yaşadığım yer de küçük .Genel olarak şehirden bahseder misiniz? Çarşisi , öğrenciler daha çok nerede barınıyor vs? Bir de sitelerinde bol bol yeşillikli bir yermiş gibi görünüyor .Öyle mi gerçekten ? Bir ara orayı cok yeren insanlar vardı da.
  • Tıpta dişte Kpss olmadığı için bu kadar rabet görüyor bölümler,nerden mezun olursan ol rahat atanır doktor olursun kardeşim.Ama işin ayrıntıları var mesela uzmanlık yapacaksan dişte pratiğinin ağır olmadığı fakülteler tercih etmende yarar var.Ayrıca bu bölümlerde yeni açılan üniler önerilmiyor daha köklü fakülteler akademik olarak daha yerleşik daha donanımlıdır her zaman.Erzurum dişi çok öven oldu,tabi senin kendi kararın gönlünce olur inşallah...
  • ilta1903 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkürler .Aynen erzurum gerçekten köklülük ve kalite açsından gönüllere taht kurmuş .Ama şöyle ki erzurum bölgesine göre gerçekten önde .Bu durumda hasta sayısı erzurum nufusu+ bazı çevre illerin nufusu iken uşakta; uşak ın nüfusu - uşak ın çevresindeki gelişmiş şehirlerden ötürü dışarıyı tercih eden uşaklılar olur. Şimdi pratiği az olan yerde daha rahat dus a çalışılmaz mı? Kastettiğiniz şey bu mu acaba?
  • vatdıpıroplem kullanıcısına yanıt
    Aynen kastettiğim oydu hocam.Aslında pratikliğin azlığı değil de hocaların zorlaması desem daha doğru olur.Konuştuğum çoğu diş hekimliği öğrencisi sınıfta kalmışlar,hocaları çok zorluyormuş o da avantajdır tabi ama uzmanlık düşünenler için biraz sıkıntılı olabilir.
  • ilta1903 İ kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam.teşekkürler
    Hocam uşak küçük bi sehir ama gelişen bi sehir.Yakinda tip ta açılacak inşallah.Usak hakkında bence senin bilmen gereken seylerden biri şu bence.Cevre illerin ilçelerinin halki çoğu zaman uşağı kullanır yakınlığından dolayi.Yani Manisa denizli afyon gibi illerin uşağa yakın olan ilcelerindeki halk uşaklı gibidir.Bu da sana fazla hasta demek ve dış ve tıp ta bence bu çok önemli.Dis kliniği de şehrin merkezinde, diger dış hastanesi biraz uzak o yönü de avantaj.Ogrenciler nerde takılır dersen.Burda mecburiyet caddesi diye bilinen bi yer vardir.Nereye gidersen git büyük ihtimalle burdan geçersin yani o yüzden bu ismi almış :D Öğrenciler burda takılır Ne ararsan vardır bir sürü kafe vb yer.Yani şehir buraya akar çünkü çok küçük bi sehir.Birde atapark diye hibyerimiz var orada bayavi güzeldir yeşillik filan zaman geçirilebilir Yeşillik açısından gerçekten iyidir yani özellikle üniversite bu konuda iyi.Universite şehir dışında ama şehir dışı derken uzak değil yani.Toplu taşıma ile 10 15 dk da gidersin.Sehir ekonomik olarak ta uygundur.1 tl ye toplu taşımayı kullanabilirsjn mesela.Fakulte yeni orası tamam ama bence tıp ve diş te yakınlık önemli dir.Ben mesela siralamam 10bin.Manisa denizli aydın afyon gibi çevre illeri yazdım sadece.Karar senin kararın ama uşak gelişen bi şehir ve tokat rıza filan bunlardan bi farkı yok.Hatta belki daha güzeldir.Karar senin lararin şehir hakkında sorun olursa yaz her zaman yardımcı olmaya calisirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRUKARA -- 2 Ağustos 2016; 1:07:46 >

• DRUKARA D kullanıcısına yanıt
    Çok sagolun hocam. Aklıma şöyle bir şey geldi. Şahsen ben rektörümsü bir şey olsaydim ilk açılan fakultelerdeki öğrencileri özellikle kpss dus tus gibi sinavlarda başarılı olsunlar diye bir çok imkan saglardim onlara. Sonuçta fakultenin adinı ilk onlar duyuracak.Yani gereksiz zorlayan öğretmenler gıcıklıginı ilk öğrencilere göstermez diye düşünüyorum. Ama tam tersi de olabilir.Ilk öğrencilerden çok başarı bekleyip aşırı sıkacak da olabilirler. Iste ilk acildigi için yorum yapamıyorum pek. Peki hocam bu sene tıp da açilsaydi burayi ilk yili olmasına rağmen yazar miydiniz?

Hocam 10 bin sıralamamla uşak tıp yazmazdım çünkü yakın illerde daha iyi üniler var.Denizli Afyon Manisa Aydın gibi 2-3 saat yolculukla gidilebilecek şehirler.Ama senin durumuna benzer durumda olsaydım yani mesela sıralamam 14-15 bin olsaydı , yakın şehirlerde hiç tıp tutmasaydı, ben gidip Doğuyu yazacağıma Uşak yazardım.
  • DRUKARA D kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam çok teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.