Şimdi Ara

USA Robot Askerleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Laz

quote:

Orijinalden alıntı: Jabba The Hutt

quote:

quote:

Bir insan savaş teknolojisine niye hayran olur ? Nasıl bir şiddet, vahşet psikolojisiyle yaşıyorsun diye düşünürken avatarına baktım. Sorunun cevabını aldım. İyi günler.

Sorunun cevabını aldıysan sorun yok. Dünya varolduğundan beri savaşlar var. Savaş olmasa dünya düzene girmez, barış sağlanamaz. Savaş iyidir demiyorum ama savaş olmadan da olmaz

Bırakın bu eskimiş lafları. Savaş ya avatarındaki adam gibi hastalıklı ruhların hastalıklı fikirleri yüzünden, ya da insanoğlunun aç gözlülüğü ve sadece kendi çıkarlarını düşünmesi yüzünden çıkar. Kimse barış yapmak için savaşmaz. Mantıklı sebepler yüzünden savaş olmaz. Hepsinin ucunda insanların daha fazlasını istemesi vardır. Adolf Hitler gibi bir ruh hastası bunun dışında tabi. Gururla avatarında taşıdığın o adam şuan amacına ulaşmış olsaydı yeteri fiziksel güce sahip olduğun süre boyunca kölelik yapıyordun. Yaşlandığında da öldürülürdün.

Senin fikrindin saygı duyarım ama insanlık varolduğundan beri savaş var. Savaşlar olmasaydı biz şuan orta asya da sürünüyor olurduk. Savaşlar olmasaydı teknoloji olmazdı. Sende benim fikrime saygı duymak zorundasın

Öncelikle saygı duyulacak bir fikir değil bu. Ayrıca pek bir bilgi sahibi değilsin ki savaş insanlık var olduğundan beri var diyorsun sürekli. Teknoloji hayatı kolaylaştırmak için çıkartıldı. Ama bunu yanlış kullananlar yine doyumsuz olan insanlardı. Barut bulunduktan sonra uzun süre sadece havai fişek yapımında kullanıldı. Bunu silah olarak kullanmayı düşünen yine güç manyağı bir başka insandı. Einstein atomu daha büyük enerji için parçaladı ama bundan atom bombası yapanlar yine karşısındakine güç üstünlüğü kurmak isteyen başka bir insandı. Sanayi Devrimi'nde buharlı makineler savaşmak için değil makine gücünden yararlanabilmek için üretildi. Tekenoloji savaşsız da gelişir. Gelişti de. Tarih boyunca savaşların sonuçlarının neler olduğuna bir bak istersen. İnternette gördüğün savaş olmadan olmaz, savaş bu dünyanın gerçeğidir laflarıyla bir fikir savunamazsın. Savaşın savunulacak hiç bir yanı yok çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karthusnowulti

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: etzelious

Abd çok geç kaldı üzgünüm

http://www.haberci53.com/teknoloji/16-yasindaki-emirhan-turk-ordusu-icin-oyle-bir-zirh-tasarlada-ki-h7417.html

USA Robot Askerleri

Bizim ülkemizde araba bile zor üretilirken bu teknoloji bizi aşar. Çocuğa helal olsun tabi eline koluna sağlık ama amerika bu teknoloji üstüne yıllardır çalışıyor geç kalan bizleriz :D

hocam bunu ciddiyemi aldınız gercekten :D

Saçmalığa bak Proje çizmenin mahareti nedir ?

Bu tip saçmalıklarda bizim milletimizin üstüne yoktur.

Öyleki , kağıt üstünde dünyayı bile ele geçirebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Çökün

cCc Robocop Reyiz cCc

Bayılırdım izlerken, eskiden...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bir insan savaş teknolojisine niye hayran olur ? Nasıl bir şiddet, vahşet psikolojisiyle yaşıyorsun diye düşünürken avatarına baktım. Sorunun cevabını aldım. İyi günler.

Sorunun cevabını aldıysan sorun yok. Dünya varolduğundan beri savaşlar var. Savaş olmasa dünya düzene girmez, barış sağlanamaz. Savaş iyidir demiyorum ama savaş olmadan da olmaz

Bırakın bu eskimiş lafları. Savaş ya avatarındaki adam gibi hastalıklı ruhların hastalıklı fikirleri yüzünden, ya da insanoğlunun aç gözlülüğü ve sadece kendi çıkarlarını düşünmesi yüzünden çıkar. Kimse barış yapmak için savaşmaz. Mantıklı sebepler yüzünden savaş olmaz. Hepsinin ucunda insanların daha fazlasını istemesi vardır. Adolf Hitler gibi bir ruh hastası bunun dışında tabi. Gururla avatarında taşıdığın o adam şuan amacına ulaşmış olsaydı yeteri fiziksel güce sahip olduğun süre boyunca kölelik yapıyordun. Yaşlandığında da öldürülürdün.

Senin fikrindin saygı duyarım ama insanlık varolduğundan beri savaş var. Savaşlar olmasaydı biz şuan orta asya da sürünüyor olurduk. Savaşlar olmasaydı teknoloji olmazdı. Sende benim fikrime saygı duymak zorundasın

Öncelikle saygı duyulacak bir fikir değil bu. Ayrıca pek bir bilgi sahibi değilsin ki savaş insanlık var olduğundan beri var diyorsun sürekli. Teknoloji hayatı kolaylaştırmak için çıkartıldı. Ama bunu yanlış kullananlar yine doyumsuz olan insanlardı. Barut bulunduktan sonra uzun süre sadece havai fişek yapımında kullanıldı. Bunu silah olarak kullanmayı düşünen yine güç manyağı bir başka insandı. Einstein atomu daha büyük enerji için parçaladı ama bundan atom bombası yapanlar yine karşısındakine güç üstünlüğü kurmak isteyen başka bir insandı. Sanayi Devrimi'nde buharlı makineler savaşmak için değil makine gücünden yararlanabilmek için üretildi. Tekenoloji savaşsız da gelişir. Gelişti de. Tarih boyunca savaşların sonuçlarının neler olduğuna bir bak istersen. İnternette gördüğün savaş olmadan olmaz, savaş bu dünyanın gerçeğidir laflarıyla bir fikir savunamazsın. Savaşın savunulacak hiç bir yanı yok çünkü.

Kardeşim o zaman niye atalarımız orta asyadan anadoluya gelirken savaştı ?

• Ayrıca şu an suriyede esed ve mısırdaki sisi'ye karşı bi savaş başlatmazsan onların duracağının bi garantisini verebilirmsin? Askeri güç yeri geldiğinde kullanılmak zorunda adamlar içi savaşta hergün yüzlerce müslüman ölüyor, yaralanıyor bunlara karşı askeri güç kullanmak zorudnasın. Bu adamlar laftan anlamaz anlaşmalardan anlamaz. Eğer müslümansan o adamların acilen durdurulması gerektiğini bilmen gerek.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeşim o zaman niye atalarımız orta asyadan anadoluya gelirken savaştı ?

Sizi tanımam etmem ama jabbaya iyi cevap veriyorsun

konu hakkında : Savaşlar olmasa telnoloji ilerlemezdi. Günlük hayatta kullandığımız hemen her icat savaş teknolojisinin eseri.
    Not : Savaşın ne kadar lanet bir şey olduğunu bilmeyenimiz yoktur.

• Jabba The Hutt kullanıcısına yanıt
    Savaşı savunmuyorum ama dünya üzerinde savaş diye bir gerçek var. Ve yaşadığınız sürece gerçeklerden kopamazsınız. Her zaman olası bir savaş için -savunma amaçlı tabi- hazırlıklı olmak gerekli teknoloji bilgi ve eğitimi almış olmak gerekir. Adamlar savaş teknolojisi geliştiriyorsa sen de geliştireceksin o nükleer enerjiden yararlanıyorsa sen de yararlanacaksın geri kalmayacaksın o ekomonik güce sahipse sen de sahip olacaksın geri kalmayacaksın. Geri kaldığın vakit uşak olursun, ezilirsin, maşa olursun daha da beter olursun. Yoksa devletler aptal değil ki ordu ve silah teknolojisi barındırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 6 Eylül 2013; 17:01:00 >
  • Sonunda bana hak veren birilerini buldum ama adam buna inanmak istemiyor. Kendini şuan pollyna moduna sokmuş savaş kötüdür olamaz kötü ama gerçek var yani
  • so ?

• Mr.Laz kullanıcısına yanıt
    http://www.webpagescreenshot.info/i3/5236f62b668c43-43725988

ELİM AYAĞIM BOŞALDI LAN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fuat! -- 16 Eylül 2013; 15:18:46 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.