Şimdi Ara

usa mı europa mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler wow alacamda usa mı alacam. europamı alacam diye size danışıyım dedim.. ne iyisi hangisi . ve ütkrler hangisinde bulunuyor daha çoğunluk... arada bi fark varmı verison felan...

• Arada hiçbir fark yok oyun bakımından. Türk konusunuda salla, her ikisindede yeteri kadar bulursun. Olay tamamen şu; Sen nerde yaşıyorsun? Cevap Türkiye ise EU alacaksın yoksa ne doğru dürüst guild bulabilirsin, ne doğru dürüst raid, ne instance yapabilirsin. Çünkü raidlerin falan başlama saati sana göre çoook salak saatlerde olur (sabah 8 gibi mesela)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saphrenia -- 24 Kasım 2007; 12:13:19 >
  • çok saol
  • arkadaşlar üyelik giriş yaptım...

choose your preferred location?
    unuted states
    oceanic

diye sçeenekler var .... ben ueropa servırına girdim ... bu soruda hagisini sçeceğiz nedemek isityor burada..

birde warlock açacam pvp ilemi başlayım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayG4

arkadaşlar üyelik giriş yaptım...

unuted states
    oceanic

diye sçeenekler var .... ben ueropa servırına girdim ... bu soruda hagisini sçeceğiz nedemek isityor burada..

pve ile başla
  • quote:

Orijinalden alıntı: adminastör

quote:

arkadaşlar üyelik giriş yaptım...

unuted states
    oceanic

pve ile başla

Aynen pve ile başlasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: aschil

peki rp yazıo o ne oluyo arada ne fark var.

rp role play demek oyunu offline bi rpg gibi oynar genelde oradakiler yeni başlayanlar için kasıntı diye biliyorum ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Danimarka'dan ne alınır?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

beyler wow alacamda usa mı alacam. europamı alacam diye size danışıyım dedim.. ne iyisi hangisi . ve ütkrler hangisinde bulunuyor daha çoğunluk... arada bi fark varmı verison felan...

http://forum.donanimhaber.com/m_110859697/tm.htm bu konuyu incele sonra sormak istediğin olursa sorarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.