Şimdi Ara

USA 'DEN NEXUS 4 VEYA S3 MINI SEÇİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kuzenim önümüzdeki ay amerikadan geliyor. Bu 2 telefondan birini aldırmayı düşünüyorum. s3 mini - 240 Dolar. nexus 4 - 350 Dolar.
    Hangi telefon daha mantıklı olur ?
    Tavsiyelerinizi bekliyorum. Boyut olarak büyük telefonları sevmiyorum s3 mini boyut olarak cazip geliyor fakat aralarında öyle çok fazla da fark yok sanırım. Çok fazla uygulama kullanacak oyun oynayacak biri değilim en çok kullanacağım herhalde navigasyon ve internet olacak. Telefonları özellikle şarzlarının ne kadar süre gittiği ile de değerlendirirseniz o benim için önemli bir kriter. Telefonları kullanan arkadaşlardan yorumlar bekliyorum.
    Şimdiden Teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walkersky -- 22 Nisan 2013; 10:02:53 >



  • Nexus 4'ün özellikleri daha iyi, ancak ekranı büyük. Gerçi hangisi büyük değil ki artık, günümüzde ekranlar giderek büyüyor. Nexus 4'ün yazılım güncelleme desteği Samsung'tan daha iyidir diye tahmin ediyorum, ne de olsa LG ortaklığı ile Google çıkartıyor telefonu. Ben S3 mini, Nexus 4 arasında kalsam Nexus 4 alırdım.
  • Fiyat haric hic bir konuda bir S3 Mini, Nexus 4'un yaninda kimseyi cezbedemez. Boyut da cok farketmemeli cunku S3 Mini'nin 4" ekran boyutuna alttaki tuslari da ekleyince 4.8" gibi bir alan ortaya cikiyor. Bu alan basparmaginizin ulasmakla yukumlu oldugu alan. Nexus 4'un tuslari ekranda oldugu icin asagi yukari ayni alana sahip. Ustelik cok daha zarif, derli toplu bir sekilde.

    Ozellik olaraksa karsilastirmiyorum bile. Eger imkan varsa simdi verilecek fazladan 100 dolar aylar, yillar surecek keyfi satin almak demektir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabii ki nexus 4

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler cevaplar için. Peki batarya süreleri hakkında ne söylersiniz. Normal kullanımda her iki telefon ne kadar süre gider ? 1 gün ? 1,5 gün ? s3 mini daha fazla süre idare mi eder ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeLiCe_DoLuCa

    Fiyat haric hic bir konuda bir S3 Mini, Nexus 4'un yaninda kimseyi cezbedemez. Boyut da cok farketmemeli cunku S3 Mini'nin 4" ekran boyutuna alttaki tuslari da ekleyince 4.8" gibi bir alan ortaya cikiyor. Bu alan basparmaginizin ulasmakla yukumlu oldugu alan. Nexus 4'un tuslari ekranda oldugu icin asagi yukari ayni alana sahip. Ustelik cok daha zarif, derli toplu bir sekilde.

    Ozellik olaraksa karsilastirmiyorum bile. Eger imkan varsa simdi verilecek fazladan 100 dolar aylar, yillar surecek keyfi satin almak demektir..

    Teşekkürler cevaplar için. Peki batarya süreleri hakkında ne söylersiniz. Normal kullanımda her iki telefon ne kadar süre gider ? 1 gün ? 1,5 gün ? s3 mini daha fazla süre idare mi eder ???
  • Kullanıcı yorumlarını merak ediyorum. Tavsiye ve görüşleri olan başka arkadaşlar yok mu ?
  • nexus 4 ezer. kesinlikle nexus 4. safkan bir android.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.