quote:Orijinalden alıntı: Atakan_TR quote:Orijinalden alıntı: OnurWho Madden NFL 11'in demosu orada var mı acaba? Hemen bakıyorum . Teşekkürler hocam bekliyorum
quote:Orijinalden alıntı: OnurWho quote:Orijinalden alıntı: Atakan_TR quote:Orijinalden alıntı: OnurWho Madden NFL 11'in demosu orada var mı acaba? Hemen bakıyorum . Teşekkürler hocam bekliyorum UK hesabım var ve oyunun demosu yok
quote:Orijinalden alıntı: Atakan_TR quote:Orijinalden alıntı: OnurWho quote:Orijinalden alıntı: Atakan_TR quote:Orijinalden alıntı: OnurWho Madden NFL 11'in demosu orada var mı acaba? Hemen bakıyorum . Teşekkürler hocam bekliyorum UK hesabım var ve oyunun demosu yok Tamam hocam demek ki kaldırmışlar, teşekkürler tekrar.
quote:Orijinalden alıntı: OnurWho quote:Orijinalden alıntı: Atakan_TR quote:Orijinalden alıntı: OnurWho quote:Orijinalden alıntı: Atakan_TR quote:Orijinalden alıntı: OnurWho Madden NFL 11'in demosu orada var mı acaba? Hemen bakıyorum . Teşekkürler hocam bekliyorum UK hesabım var ve oyunun demosu yok Tamam hocam demek ki kaldırmışlar, teşekkürler tekrar. Bir şey değil
quote:Orijinalden alıntı: M`Shinoda us de olması gerek, demo elimde mevcut. Valla bende UK hesap vardı . Baktım orda yoktu . Aslında bir tane US hesap açıcam ama çok üşeniyorum ya