Şimdi Ara

us robotics kurulum yardım____

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar usr 9110 kablosuz modemım var yenı ınternet baglattım bılgısayarıma tanıtmaya calısırken bılgısayar kablosuz baglantı ayarlarından dns sunucularının ag gecıtlerının numaralarını yanlsı gırdım yukleyemıyorum modemı tanıtamıyorum yardımcı olacak arkadaslara mınnettar olacagım lutfen yardımmmmmm.....

• Şimdi Öncelikle Modeminizi resetleyin ve işlemleri teker teker yapalım yardımcı olmaya çalışayım.
  • ilginize cok sevındım ustat ben su anda ınternete ttnetın verdıgı zyxel marka kablolu modem ıle baglıyım wıreles modemımın markası us robotıcs 9110 basucumda duruyor onu taktıgımda ne wıreles nede kablolu baglanamıyorum nasıl olacak bu iş yardımcı olun lutfen iş dolayısıyla sabah 7 de evden cıkıyorum aksan 6 bucukta falan gelıyorum bu yuzden robortıcs yardım merkezındende yararlanamıyorum...uygulamayı nasıl yapacagız sızı beklıyorum
  • Şimdi Usb robotics 9110 Modeminizin arkasında Ufak bi tuş olur kürdanla yada İğneyle o düğmeye 10 sn Nasılı tutun, açıkken modeminiz reset atın.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • şu an işyerinde olduğum için resimli anlatım yapamam. ama sözlü deneyelim

- modemim elektrik fişini takın, diğer kabloları takın.
    - arkasındaki reset düğmesine 10 sn süresince ince uçlu birşeyle basılı tutun. doğru-yanlış tüm ayarları sıfırlayalım.
    - explorer'da veya firefox'ta adres satırına 192.168.2.1 yazıp enter'layın.
    - şifre 9110'da boştur. şifre yazmadan enter butonuna basın.
    - menüde setup wizard'ı tıklayın, yönergeleri izleyin, çıkacak listede türkiye'yi seçin.
    - karşınıza gelecek ekrandaki ayarlara dokunmadan sadece user id ve password kısmına bilgilerinizi girin.
    - save butonuna basarak modemin yeniden başlamasını bekleyin...

normal şartlarda internete bağlanacaksınız, ama kablosuz ağınız ve modeminiz şifresiz olarak duracaktır. bunlara şifre koymanız gerekmekte. şu an onlar için net bilgi veremeyeceğim.

eğer dediklerim ile internete bağlanamazsanız takıldığınız yeri yazın daha net bilgi vermeye çalışalım...

şimdilik bu kadar

• tesekkur ederım deneyıp takrar donecegım sıze....
  • euehue tek tek daha mantıklı geldi ama teşekkür ederim gayet yardımcı olmuşsun
  • üstat nasıl minnettarım bılemezsın halletım su an kablosuz baglanabılıyorum sımdı tek sorunum şifre koyma olayı onunla ılgılı hıcbır bılgım yok...bırde sorum olacak ınternette daha hızlı dolasabılmek ıcın kablolu baglantının hızı wırelessten daha ıyı ımıs dogruluk payı nedır...
  • Tabi Kablolu Kullanırsanız daha sağlıklı olur. Şimdi Wirelees"e şifre koyabilmek için, Modem arayüzüne girip Yani;
    192.168.1.1 adresine girip. Burdan menülerden "Security" Başlığına gelin. Bu başlık altından Wirelees Linkine tıklayın, Açılan pencereden
    WPA pre-shared key: Buraya wirelees"e koymak istediğiniz şifreyi girin.
    Rotation interval: burayada 999999999 yazın. ve Apply e tıklayın.
    İşlem tamamdır.
  • 192.168.1.1 ustat buraya gıremıyorum ya sunucu bulunamıyor yazıyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.