Şimdi Ara

us psnden fifa 15 almanin dezavantajlari ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 130tl denk geliyor turkiyede en az 160-180 tl civari olucak (ps3 icin bahsediyorum) dezavantajlari nelerdir ana hesabim turk oynarken sorun olur mu ? sadece fifa point alirkenmi sorun yasarim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• updullah

• Bir dezavantajı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: F.Kasap

Bir dezavantajı yok.

nasil yani tr hesabimla oynarken fifapoint alabilirmiyim sorun olmaz mi ?

• r0di R kullanıcısına yanıt
    Siz o açıdan soruyorsunuz. O zaman sorun olur tabii ki de.Ben fifa pointsi hesaba katmadan yorumda bulunmuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapow -- 25 Eylül 2014; 16:11:00 >
  • quote:

Siz o açıdan soruyorsunuz. O zaman sorun olur tabii ki de.Ben fifa pointsi hesaba katmadan yorumda bulunmuştum.

fifapoint alamiyoruz dogru biliyorum dimi ? birde online da sorun olur mu tr hesapla oynarken

Online oynarken us hesabını makinede ana hesap yapmalısınız. Tr psn'de plus varsa sorun olmaz tabii ki de. Point alamazsınız ama.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    US PSN ve TR PSN Farkı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Online oynarken us hesabını makinede ana hesap yapmalısınız. Tr psn'de plus varsa sorun olmaz tabii ki de. Point alamazsınız ama.

ps3 de plus almaya gerek var mi ki ? neyse en iyisi beklicez 1 gun kaldi 20-30 fazladan vericez mecburen

He tabii ki de yok ben ps4 için söyledim. Belirtmediğin için ps4 sandim ps3 için plusa gerek yok :)

• adil kullanım kotası dısında fıfa points dısında baska dezavantajı yok varsada aklıma gelmedı ben hep storeden dıjıtal alıyorum çok daha avantajlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: GHoST_FaCe

adil kullanım kotası dısında fıfa points dısında baska dezavantajı yok varsada aklıma gelmedı ben hep storeden dıjıtal alıyorum çok daha avantajlı

adil kullanim kotasi nedir ? benim bildigim internetle alakali yani indirirken kotayi yiyor o kadarda olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: r0di

fifapoint alamiyoruz dogru biliyorum dimi ? birde online da sorun olur mu tr hesapla oynarken

Bununda çözümü mevcut.
    Fifa point değilde oyun için coins satan arkadaşlar oluyor. Gerek forumda gerek gittigidiyorda satış yapan kişileri bulmak mümkün.
    Varsayalım 100.000 coins almak istiyorsunuz. Takımınızdan bir oyuncuyu satın alacağınız coins miktarına göre satışa çıkartıyor, bilgileri satıcıya veriyor ve ödemeyi yapıyorsunuz. Kişi oyuncuyu alıyor size anlaştığınız miktarda coins geliyor. Aldığınız coinslerlede transfer veya card açabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

quote:

Bununda çözümü mevcut.
    Fifa point değilde oyun için coins satan arkadaşlar oluyor. Gerek forumda gerek gittigidiyorda satış yapan kişileri bulmak mümkün.
    Varsayalım 100.000 coins almak istiyorsunuz. Takımınızdan bir oyuncuyu satın alacağınız coins miktarına göre satışa çıkartıyor, bilgileri satıcıya veriyor ve ödemeyi yapıyorsunuz. Kişi oyuncuyu alıyor size anlaştığınız miktarda coins geliyor. Aldığınız coinslerlede transfer veya card açabiliyorsunuz.

sen satis yapiyorsun sanirim :) coins alim-satim isine suan bulasmak istemiyorum da tr hesapla online oynarken hic bir sorun olmaz dogrumu ? yani guncellemeleri yukler mi otomatik ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GHoST_FaCe

adil kullanım kotası dısında fıfa points dısında baska dezavantajı yok varsada aklıma gelmedı ben hep storeden dıjıtal alıyorum çok daha avantajlı

adil kullanim kotasi nedir ? benim bildigim internetle alakali yani indirirken kotayi yiyor o kadarda olsun :)

mesela hızın 35 mb 50 gb ındırme kotan var bu dolunca 3 mbps oluyor hız

• Yalnız 160-180 çok iyimser olmuş en az 220 olur türkiyede
    Paranı sokağa atmak istemiyorsan Us Psn

• quote:

sen satis yapiyorsun sanirim :) coins alim-satim isine suan bulasmak istemiyorum da tr hesapla online oynarken hic bir sorun olmaz dogrumu ? yani guncellemeleri yukler mi otomatik ?

Yok hocam bende alıcıyım.
    Fifa14 de ben öyle yapmıştım. Amazon.com'dan aldım oyunu. Fifa coins almak istedim sistem hata verdi. Fifa points alamadım. Sonra araştırdım forumda ve gittigidiyorda satış yapan kişileri buldum ve oradan almıştım.
    Evet güncellemeleri yükler, online oynarsın tr hesabınla hiç bir sorun olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

Yalnız 160-180 çok iyimser olmuş en az 220 olur türkiyede

dun ultimate edition turkiye psne dustu 209tl ye aldim us psnden kartimdan cekmedi halbuki yurtdisi alis-veris e acik anlamadim

• quote:

quote:

dun ultimate edition turkiye psne dustu 209tl ye aldim us psnden kartimdan cekmedi halbuki yurtdisi alis-veris e acik anlamadim

Us psn de adres bilgilerin amerikada ikametgah ettigini gosterir bu yüzden amerika bankasına ait bir kredi kartı kullanmak şart.

Yapman gereken amazon.com dan 60 dolarlık psn para kodu alıp, ps store da reedem code bolumunden kodu paraya cevirip oyunu almaktı

• quote:

quote:

quote:

Us psn de adres bilgilerin amerikada ikametgah ettigini gosterir bu yüzden amerika bankasına ait bir kredi kartı kullanmak şart.

Yapman gereken amazon.com dan 60 dolarlık psn para kodu alıp, ps store da reedem code bolumunden kodu paraya cevirip oyunu almaktı

malesef artik aldim ama ogrendigim iyi oldu yardimin icin tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.