Şimdi Ara

US Psn kardeş hesap ve bağlantı sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşım ile us psn den kardeş hesabı olayını yaptık daha önceleri de neden se sadece bana arada bir lisans doğrulaması diye oyunj askıya alıyordu 1-2 saat sonra giriyordum ve bunu sadece ben yaşıyordum diğer arkadaşım sorunsuz devam ediyordu, ve dün bakıma alınmış sanırım psn ve dünden beridir oyuna giremiyorum, ama arkadaşım dün akşam 9 gibi girdiğini söyledi oyuna, ben açıyorum sistemi psn e bağlanamıyor web tarayıcısını açıyorum orda da 10-15 dilde eu.psn in bakımda olduğu yazıyor, bu sorun neden sadece bende oluyor ya da neden 2.ci hesaplar da oluyor bilgisi olan var mı arkadaşlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Playstation'un banlanmış, bozulmuş. Şaka şaka Forumda, internette heryerde fersah fersah haberler var kardeş, PSN, Xbox Live hackerlar tarafından saldırı altında. Dünden beri PSN göçük girilmiyor, o yüzden oyunlarınıza lisans doğrulaması alamıyorsunuz, oynayamıyorsunuz. PSN kendine gelince düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 26 Aralık 2014; 13:32:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

Playstation'un banlanmış, bozulmuş. Şaka şaka Forumda, internette heryerde fersah fersah haberler var kardeş, PSN, Xbox Live hackerlar tarafından saldırı altında. Dünden beri PSN göçük girilmiyor, o yüzden oyunlarınıza lisans doğrulaması alamıyorsunuz, oynayamıyorsunuz. PSN kendine gelince düzelir.

Kadehi şişeyi kırarım diyordum neredeyse yav dedim TR psn mi ayıktı olayı da baltaladı olayı diye düşünmedim değil hani yapar mı yapar adamlar, bakımda olduğunu biliyordum ama saldırılardan haberim yoktu çok teşekkür ederim bilgi için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSN Türkiye Hesap Açma Sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.