Bildirim
US Hesaba Kredi Kartı Ekleme?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: staylano
Merhaba, sabahtan beri uğraşıyorum fakat başaramadım hem master hem visa denedim olmadı. eyaletlerin posta kodlarına kadar giriyorum sorun oluyor. nasıl yapabilirim?
Yapamazsin. US hesaba Turkiye'den alinma bi kartkayit edilemiyor. -
quote:
Merhaba, sabahtan beri uğraşıyorum fakat başaramadım hem master hem visa denedim olmadı. eyaletlerin posta kodlarına kadar giriyorum sorun oluyor. nasıl yapabilirim?
Hesabında kayıtlı adres ile kredi kartı uyuşmadığı için hata veriyor, bu yüzden US PSN'den TR kayıtlı bir kredi kartı ile alışveriş yapamazsın. -
peki us plus kodunu tr'de kullabilir miyim yada plus kodumu kullanmak için ne yapabilirim?quote:
Orijinalden alıntı: Armag3d0Nquote:
Hesabında kayıtlı adres ile kredi kartı uyuşmadığı için hata veriyor, bu yüzden US PSN'den TR kayıtlı bir kredi kartı ile alışveriş yapamazsın. -
US plus kodu bende kullandim, kredi karti istemedi benden, şuan kullanıyorum plus -
quote:
peki us plus kodunu tr'de kullabilir miyim yada plus kodumu kullanmak için ne yapabilirim?
US PSN kodu TR PSN'de çalışmaz. Eğer elindeki kod 14 veya 30 günlük Plus kodu ise kredi kartı bilgisi vermeden kullanamazsın. -
Almak istedigin seyin tutari kadar amazondan psn karti alabilirsiniz. Digital kod gonderiliyor e-mail adresinize ve o kodu hesabiniza girince, cuzdaniniza ekleniyor. Almak istediginiz seyleri Tr kredi karti ile boylece alabilirsiniz. -
Enpara'nın verdiği kartı kabul etti US hesabım. Aktif oldu 30 günlük PS+ trial. -
Enparanın verdiği kartta böyle bir sorun oluşmuyor sanırım. Ben denedim ve oldu. Hesabımın ve Enpara'nın adresleri farklı olmasına rağmen. -
1 yıllık plus kodu için kredi kartı istemedi fakat 1 aylığı kullanamadım maalesef. amazondan oyun için digital code alsam, kredi kartı bilgisi ister mi? eğer isteyecekse almayacağım.quote:
Orijinalden alıntı: Beavis.
Enparanın verdiği kartta böyle bir sorun oluşmuyor sanırım. Ben denedim ve oldu. Hesabımın ve Enpara'nın adresleri farklı olmasına rağmen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi staylano -- 3 Şubat 2014; 14:38:13 > -
bahsettiğiniz şekilde us hesabımda digital code alsam, tr kredi kartımı kabul edecek mi yani? -
quote:
bahsettiğiniz şekilde us hesabımda digital code alsam, tr kredi kartımı kabul edecek mi yani?
Amazon.com dan aldiginiz icin kodu, amazon kabul ediyor tr kartini. Ben o sekilde aliyorum. -
psn kodunu kabul ediyor da oyun kodunu kabul ediyor mu acaba? -
quote:
1 yıllık plus kodu için kredi kartı istemedi fakat 1 aylığı kullanamadım maalesef. amazondan oyun için digital code alsam, kredi kartı bilgisi ister mi? eğer isteyecekse almayacağım.
Amazon'dan aldığın dijital oyun kodunu PSN'e girerken kredi kartı bilgisi istemiyor. -
tamamdır çok teşekkür ederim. -
quote:
psn kodunu kabul ediyor da oyun kodunu kabul ediyor mu acaba?
Amazondan aldiginiz her kodu psn kabul eder. -
quote:
Orijinalden alıntı: Pritz21
quote:
Amazondan aldiginiz her kodu psn kabul eder.
http://mariio128.com/playstation-plus-12-month-subscription-ps3-dlc-for-us-psn.html bu linkten alsam bir sıkıntı olur mu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: hasomen
quote:
quote:
http://mariio128.com/playstation-plus-12-month-subscription-ps3-dlc-for-us-psn.html bu linkten alsam bir sıkıntı olur mu?
Bir sorun olmaz onlarda 24 saat icinde kodu email adresinize gonderiyoruz diyor.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Bir sorun olmaz onlarda 24 saat icinde kodu email adresinize gonderiyoruz diyor.
sağolasın 1 ay sonra us psn e geçme vakti geldi demek ki.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
sağolasın 1 ay sonra us psn e geçme vakti geldi demek ki.
Benzer içerikler
- yurtdışı ps5 türkiye"de çalışır mı
- doğubank ps5
- ingiltere ps5 fiyat
- sackboy 2 kişilik nasıl oynanır ps5
- ps5 görüntü gelmiyor
- ps5 slim disk sürücüsü
- playstation 5 pro ne zaman çıkacak
- plesteyşın 6
- ps4 bim
- playstation 6
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X