Şimdi Ara

Ürün Çekimi İçin Stüdyo Ekipmanları Tavsiye(Tekstil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Toptan gömlek satışı yapıyoruz, işler şu sıralar çok durgun boşlukları online perakende satışları ile değerlendirmek istiyorum.Online satışta ürünü değil aslında fotoğrafı sattığımız için bu işi bir nebze kaliteli olması için araştırmaya başladım.

Ürünlerimizin çekimi için işyerimizde kullanmadığımız 5x5m bir oda var burada aşağıda örneğini vereceğim görselleri elde edebileceğim ekipmanlar nelerdir bu konuda tavsiyelerinizi öğrenmek isterim.
    http://bit.ly/2Kt6fta http://bit.ly/2PJp1Cj

Yukarıdaki görsellerdeki gibi çekimlere ihtiyacım var, ürünleri genellikle terzi mankenine giydirerek çekilecek.

Ayrıca 360 derece dönen bir stand yaptırıyorum ve şu tarz videolar çekmeyi planlıyorum:
    360ProductVideoyoutube
    360 Product Video / Button Down Shirt
    https://www.youtube.com/watch?v=MBhYQVNvMjQ

Photoshop bilgim var çekim sonrası gerekli düzenlemeleri yapabileceğime inanıyorum.
    Kamera için çevremde birçok arkadaşımdan temin edebileceğim farklı marka ve model seçeneğim var o konuda problemim yok.

Işıklandırma ve diğer tüm ekipmanlar için hangi ekipmanlar ve markalar üzerine yoğunlaşmalıyım sizce?
    kamera hariç stüdyo içinde kullanılacak ekipmanları set halinde alabilir miyim?
    2000-2500 tl bir bütçe ayıracağım.Çevremdeki fotoğraf stüdyolarının kimisi imkansız kimisi olabilir diyor tavsiye ve önerilerinize ihtiyacım var.

Yanıtlayan herkese şimdiden çok teşekkürler.

• Bu tarz çekim için benim ilk aklıma gelen güzel bir tepe flaşı olması lazım. Gövdenin ne olduğunu belirleyip ona uyumlu ve kafa kısmı her yana dönen, hatta tetikleyici ile çalışıp farklı noktadan da flaş patlatarak güzel bir ışık sağlamak. Güzel bir ışıkla her türlü detay yakalanır diye düşünüyorum. İlk aklıma gelen set için de Canon yada nikon bir gövdeye Tamron 17-50 f2,8 lens ve tepe flaşı.
    Arkadaşlar da yorum yazdıkça daha da şekillenir sonuç. Ben bir başlangıç yapayım bakalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bunlardan bir tane alıp denmeye başlayabilirsiniz bence.
  • mgpro M kullanıcısına yanıt
    pardon.

godox sürekli ışık

diye aratabilirsiniz. 4 ampul takılabilen modeli işinizi görür sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mrb. eğer istanbulda yaşıyorsanız hayyam çarsına gitmenizi tavsiye ederim. bu tür çekim işleri için çok fazla ürün çeşidi bulabilirsiniz. yada internetten can foto godox yada rimelite ürünleri diye araştırma yapabilirsiniz.

sirkeci hayyam çarsında 3. katta can foto var. size yardımcı olacaktır ve tecrübe ile sabittir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • halen ürünü almadıysanızwww.canfoto.com adresini inceleyebilirsiniz. godox marka ürünler kalite performans acısından oldukca rağbet gören bir ürün.
    adresini incelemenizi tavsiye ederim. marka olarak rimelite markası çok kalite ama biraz pahalıdır. Godox marka ürünler fiyat performans bakımından oldukça iyi. piyasada tutulan bir markadır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.