Şimdi Ara

Urfa tıp vs Adıyaman tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru başlıkta rica ediyorum yardim edin hangisi daha okumaya ve ortama (ne kadar az olsa da ) daha uygun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vayvay01 -- 24 Temmuz 2017; 21:35:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Updullah

• Updullah up

• gonlunden urfa geciyor gibi urfaya git

• dostum okullar hakkında yardımcı olamam ancak adıyamanda yaşıyorum, ve şehir hakkında hemen her konuda yardımcı olabilirm.
    Şunu söyleyebilirim Adıyaman için, gerçekten oldukça küçük ve sıkıcı bir şehir.
  • yerinde olsam 2 şehirede gitmem urfa da yaşıyorum ben ama tercih yapmak zorunda isen urfa ya gelmeni tavsiye ederim adıyamana göre daha iyidir en azından fakat 2 side rezalet onu da belirtim ama seçiceksen urfa yı seç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege Tıp vs Ankara Tıp
    10 ay önce açıldı
    AKDENİZ TIP VS EGE TIP
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gaffola69 kullanıcısına yanıt
    sıralamam 15600 mkü ıstıyorum o da 15200 kontenjan vs gerılerse ınsallah orası gelır dıoyurm ama o olmadı urfa ama kuzenım adıyaman daha ıı dedı o yuzden bu baslıgı actım
  • hocam sımdı hıc bır sekılde dogru duzgun dısarı cıkmıslıgım yok pek kız arkasımda olmadı acıkcası o yuzden gıdecegım sehır onemlıdır dıye dusundum ortam olarak ?
  • alüminyum sa A kullanıcısına yanıt
    Ortam bakımındanmı rezalet
  • vayvay01 kullanıcısına yanıt
    hocam bana açık açık derdini söyle açıklayayım.

üniversite tarafından çok bilgim yok kampüs , o civardaki kafeler vs, üniversite biraz şehir dışı, o yüzden çok bilmiyorum.

öyle kızlı erkekli ortamlar çok fazla yok şehir merkezinde. Zaten hepi topu bir tane dandik sinema, 3 4 tane iyi kafe felan var. o kadar zaten şehir.

önceden de dediğim gibi üniversite hakkında pek bilgim yok.
  • derdım su :D adana gıbı zaman gecırılebılecek bır sehır mı ?
    adıyamanlıyım hocam adananın yanından bile geçemez burası o derece yani buraya gelirsen yapabileceğin en iyi aktiviteler çiğ köfte yemek cafelerde oturmak nemruta falan gitmek olur . onun dışında ucuz şehirdir. batıdan geliyorsan eğer insanları batıya göre çok daha iyidir canayakındırlar. yukarda belirtilmiş zaten 2 sinema var şimdilik . üniversiteye yakın bir yere alışveriş merkezi yapılıyor. ancak tıp fakültesi ana yerleşkenin uzağında kahta tarafında şehir merkezine 10 üniversite yerleşkesine 30-40 dakika uzaklıkta.
  • hocam bence urfaya git benimde sıralamam 16989 devlet tıpı olurmu???
  • shit :D
  • denizakkar7 D kullanıcısına yanıt
    17700 18 e gerılıcek dıyen var
    İnsanları iyidir kampüsün çevresinde bişey yok yani yerleşim olarak ama otobüsle 30-40 de merkezi inersin çok kötü değil eğer yurt vs evin merkezde olursa geceleri falan oralarda takılabilirsin bu arada insanları Adana insanından iyidir emin ol

• alüminyum sa A kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam

• ben adıyaman düşünüyordum antepe yakın diye hocalarıyla falan görustum biyokimyaya veteriner giriyormuş kesinlikle adıyaman yazma dedi kendi hocası urfa daha doğuda olsa da en azından daha köklü ve oturmuş bir yapısı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nye -- 25 Temmuz 2017; 8:27:27 >
  • nye kullanıcısına yanıt
    banada oyle geldı ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.