Şimdi Ara

Üreten Türkiye Buluşmaları Başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Halkbank’ın düzenlediği, gelenekselleşen Üreten Türkiye Buluşmaları yeniden başladı. Bursa’ya büyük yatırım yapan ve KOBİ’lerle olan ilişkisini arttırmak isteyen Halkbank yeniden esnafla bir araya geldi.

    Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan bu amaçla hem çalışanlarına jest yapmak hem de esnafla yakınlaşmak adına Bursa’nın meşhur Türk Mutfağı lokantalarından olan Lalezar’a geldi. Hem lokantanın reklamı yapılmış oldu hem de çalışanların karnı doydu.

    Bir diğer sürpriz ise Mehmet Yaşin’di. Lezzet Durakları programından tanıdığımız Mehmet Yaşin’de buluşmaya gelenler arasındaydı. Hem Türk mutfağının korunması üzerine konuştu hem de yemeklerin tadına baktı.

    Eğlenceli geçen buluşmada esnafın dertleri, KOBİ’lerin sorunları dinlendi. Türk mutfağının korunmasının, esnaf lokantalarının öneminden bahsedildi.

    Umarız bu buluşmaların devamı gelir, farklı illerde farklı mekanlarda hem çevre halka destek hemde motivasyon olur.







  • Halkbank'ın daha önceden de düzenlediği ve Bursa'dan yeniden başlayan Üreten Türkiye Buluşmaları Samsun'dan devam ediyor.

    Bu kapsamda Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, 700'ün üzerinde sanayici ve KOBİ'yle buluştu. Samsun ekonomisinin Karadeniz'in yükselen bir değeri olduğunu ve KOBİ'lerin rekabet gücünü arttırmak amacıyla geliştirilen ürün ve hizmetlerle Halkbank'ın Samsunlu firmaların yanında olduğunu belirtti.

    Geçen seferki esnaf lokantası sohbetlerinde Osman Arslan'a Mehmet Yaşin eşlik ediyordu. Bu sefer Arslan'a eşlik eden Prof. Dr. Emre Alkin dünya ve ülke ekonomisine yönelik değerlendirmelerde bulunmuş. Bence bu tarz projeler, halka destek açısından oldukça önemli. Zaten ilk yazdığımda umarım devamı gelir demiştim, Samsun'dan devamı gelmiş :) Bakalım bir sonraki durak neresi olacak. Samsun'daki buluşma da kobiler ve firmalar açısından önemli ama ben esnaf sohbetlerini şahsen çok samimi bulmuştum :)




  • Hocam haber sitelerinde okuduğum kadarıyla bir tane daha yapmışlar bu buluşmalardan Trabzon'da. Ama videosunda bu sefer esnaf lokantası kısmı yok bu sefer bana o kısım baya samimi gelmişti ilk videoda linki bırakıyorum görmediysen diye:https://www.youtube.com/watch?v=shVNbkksAeM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.