Şimdi Ara

Urban-Rivals

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
20.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesin verilmiştir ama tanıtayım. Bu site üzerinden flash ile oynanan bi kart oyunu. Oyunda leveller var , kartlar level atlayp güçlenio , şekil değiştirio resmi değişio yani. Herneyse

Refenrans Linkim bu , Eğer bana yardım edipte üye olmak istiyorsanız buradan üye olabilirsiniz.

http://www.urban-rivals.com/?sponsor=1005769

Eğer yardım etmek istemiyorsanız buradan üye olunuyor.

www.urban-rivals.com

İkisinden birine girdikten sonra giriş yerinin altıdaki kıza tıkla.

• up

150.Mesaj Hayırlı olsun
  • Cok Gzl oyun Ben beyendim
  • Ben oynuyorum güzel bir oyundur gerçekten 11 Levelim.Elimde 2 tane Rare Card var Diğer kartlarımda mükemmel isterseniz inceleyin.WARYO oyundaki nickim.
  • lvl 10 bi guildim var + 1 4. seviye Bodenpower 1 Sonuncu seviye Venus ve 1 3. seviye Carlos ad Eddieguerrero
  • bende başlicam şimdi bakalım nası bişimiş malum okullar bitti oyunlara baslamak lazım

klan mlan bişi varsa ayarlarız olmassa
  • beyler hap bende fazla olmasına ragmen karsı taraf nasıl önce saldırıor artı kredii nasıl artırılır?

bi de 4 kartla savasıoruz da hangi 4 kart oldugunu secemiomuyuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trizor -- 5 Haziran 2008; 18:54:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Crasg team racing pri alınik
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende 8 lvl oldum daha yeni baslamıstım ama

kart satmayı beceremedim
    kartların çoğu maximumda o yuzden satcam daha fazla yukselmiolar
  • @ trizor

Her istediğin kartı sakın satma. 4-5 yıldızlı kartları asla satma ki sana büyük turnuvalarda yardımcı olabilirler 1-2 yıldızlıları satabilirsin ama en az destende 8 kart olması gerekli.Savaşa başlarken ilk 4 kartı sen seçemiyorsun otomatik veriyor.Sende fazla ELO (hap) olmasına rağmen yenilmen normaldir.Rakibinin kartının yıldızları daha fazladır muhtemelen 4 veya 5 dir 6 yıldızlı bir kart yoktur.Şimdilik hiçbir kartını satamassın 5 Leveli geçtiğin için sana bir RARE kart hediye etmeleri gerekmekte.Her 5 Level atladığında RARE kart kazanırsın.RARE kartları çok pahalıya satın alabilirsin ve çok az bulunurlar ama oyunun bu sene içindeki promosyonu bu bedava RARE kartlarını dağıtıyorlar Leader grubundan kartlar bunlar (oyundaki diğer kart gruplarının içindeki gruplardan biridir bu kartlar her grubun içerisinde birkaç adet RARE kart bulunmaktadır ayriyetten Collector kartlarıda bulunmaktadır bu kartları satın almak için bir grup içerisindeki bütün kartları satın almak gerekmektedir (collector ler hariç onları alamassınız) eğer bütün kartları aldıysan collector ler otomatik açılır para (clints) kazandıktan sonra kartları satın alabilirsin (collector ler çok güçlü kartlardır collector ler koleksiyon kartlarıdır). Umarım bu yazımda sana yardımcı olmuşumdur.

• bende bi bakam
  • Çok Karışık nasıl oynuyucaz
  • Guild Açcam

Açılınca Adı : DonanimHaber olcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emreee122

Çok Karışık nasıl oynuyucaz

Yakında Rehber Gelicek O zamana kadar çözmeye çalış

Hedefim üst konu

sonra konu
  • BEn 9lvl oldum RARE kart gelmedi ama yanlış bilgilendiriyo olabilirim ama sanırım crediits alana kadar satış yasak gibi birşey çok ucuza kate te satabilioz:S
  • Rehber olsa gerçekten güzel olur , yakın zaman da gelmesi dileğiyle

Bu oyunu denemiştim , bir kaç kez kart salladım , sonra oyunun amacını anlayamayınca bıraktım . Benim durumumda olanlara Rehber ilaç gibi gelir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mushmula

Rehber olsa gerçekten güzel olur , yakın zaman da gelmesi dileğiyle

Bu oyunu denemiştim , bir kaç kez kart salladım , sonra oyunun amacını anlayamayınca bıraktım . Benim durumumda olanlara Rehber ilaç gibi gelir.

tamam iyibilen küçük anlatımlar koysun bende koycam ana mesaja toplıyacaz ok
  • oyun güzel ve kartlara lvl atlatması kolay
  • bana rare falan gelmedi de kartt almak için çok para lazım
  • 10. lvl oldsum vansaar dan bahsetti vansaar verdi yazdı ama deck imde vansaar falan yok kartkarımda dandik hesap çok şnassız hep son anda yeniliom
    acaba yeniden mi üye olsam?
  • sms le credi alıcam ama kaca patlicak bana?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.