Şimdi Ara

UPS ŞARJ YARDIM BEYLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler sonunda UPS aldım Powercom markası

6 saat kullanmadan önce şarj diyor.

Cihazın çalıştırıpmı şarj edicez yoksa düğmesine basmadan kapalı pozisyonda mı yardımcı olabilirmisiniz...

• kardeş öncelikle bilgisayara bağlamadan kendi halinde şarj et power düğmesi açık bir şekilde sonra bilgisayara bağla

kolay gelsin
  • çok teşekkürlerr kardeşş..
  • arkadaslar UPS i sarj ettim fakat benim bilgisayari kaldirmiyor yav sizce normal mi bilgisayar da hiç yüklü degil sadece kasayi bagliyorum ne monitör nede baska birsey 600VA lik UPS in benim sistemi kaldirmamasi normalmidir yav anlamadim gitti....
  • rahat kaldırması lazım. sen daha tut bakalım şarzda. veye tek elektriğe ups si oradan da bilgisayarı bağla. o iyice şarz olsun bakalım.
  • cihazda max 360 watt yaziyor killandirdi beni görünce benim psu 450 watt ondan olabilirmi yaww...
  • bende de aynı ups var. powercom 600 ap modeli imzamdaki sistemi rahatça kullanıyorum. programda da yük seviyesini %40 gösteriyor. senin ups de bir sorun var gibi görünüyor. benim güç kaynağı 450 w
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iste yeni aldim sabaha kadar sarj da birakayim mi...
  • 6 saat şarz et bir şey bağlama. az önce ben ne kadar yüklenince uyarı veriyor diye benim ups'ye iki sistemimide bağladım yük seviyesi %65 idi.
  • 6 _saat bisey baglamadan yesil isik yanar modda elektrige bagladim sonra pc ye bagladim denemek için fisten cektim PC kapaniyor...
  • garip! fişten çektiğimde benim pc kapanmıyor ups hemen devreye giriyor.
    bi sorun olabilir istersen garantiye ver.
  • bakalım bide fişi çekmeden elektriğin kendiliğinden kesilmesini bekliyeyim dün gece sabaha kadar şarj ettim...
  • sadece lcd monitörü bağladığımda 6 saatliksarjdan sonra lcd monitörü fişten çekip denediğimde ups çalıştı.
  • yawww hergün giden elektrik bugün gitmiyorr :) ben böyle isin :) istersin gitmez istemezsin gider.
  • beyler elektrik gitti ve ups devreye girmedi . daha sonra 300 watt lik bir pc var evde UPS i ona bagladim ve prizden çekip denedim UPS çalisti demekki benim bilgisayari cekmiyor 1000VA lik almaya karar verdim.
  • beyler bugün gidip 600VA yı iade ettim ve 1000VA aldım hayırlısı bakalım şarja koydum bakalım sonuç ne olacak ama çalıştıracağından %100 eminim :) buda çalıştırmassa artık
  • hayırlısı inşaallah çalışır. durumu bize haber ver
  • sabah denedim arkadaşlar hele şükür sorunsuz çalışıyor ohhh be derin bir nefes aldım artık monitörü ve adsl modemide bağladım. tıkır tıkır çalışıyorr valla. biraz daha fazla para verdim ama buna değdi gerçekten ...

Ups alacak arkadaşlarada Powercom markasını tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.