merhaba bi yakınıma posta gelmiş ve paketinin 01.12.2008 tarihinden itiraber gönderici ve alıcının kabul etmemesi nedeniyle depoda bekletiliyormuş şimdi ordaki bilgide diorki Söz konusu imhanın özel koşullar gerektirdiği mal cinslerinin mevcut olması durumunda imha ücreti tarafınıza fatura edilecektir yazıor.ancak paketin içinde sadece bi kağıt parçası varmış sanırım imha faturası olmaz diorum varmı daha önce yaşayan böle bi olay?
isterse toplu iğne olsun ortada bir taşıma bedeli ve bir sözleşme var (sen bana verilen bir sözleşme yok demeden ben cevabını vereyim taşıma için teslim ettiğinde taşıma akdine girer)
gönderen geri almaz alıcıda kabul etmezse taşıma bedeli gönderene fatura edilir sonucunda çıkış noktası sensin.şöyle düşün sırf oyun oynamak içinde kargo göndermiş yada alıcıyı olmayan biride yazmış olabilirsin kim öder sence?ki alıcının teslim almama hakkıda var sonucunda her halükarda ödeme yükümlülüğü sana aittir
Amerikadan gelen bir ürün fatura bedelinin yüksek kesilmesi ve sağlık bakanlıgından onay alınması gerektiği için Ups ten geçen yıl kabul etimediğimi bildirmiştim.Sonrasında ne arayan oldu ne soran.700 Usd lik bir kremdi kendileri.Fatura yoldadır o zaman.Hepsi bana yükleniyormuş ya..
Sen öyle san..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme