Şimdi Ara

ups kargo bugun teslimat yapar mı?? acil bi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam bi kargo bekliyorum dün gelmedi haftasonuna girdik cumartesi olması sebebiyle teslimat yapılmaması gibi bi durum sözkonusu mu? pazar yapmadıklarını biliyorum da cumartesi yapılır heralde dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjv16 -- 25 Şubat 2006; 8:45:29 >

• zannetmiyorum
  • arayıp onlara sorsana kardeş , ama sana birşey soyliyim ups kargo çok yavas istanbuldan maraşa 5 gunde goturuyorlar ,

maraş/ afşine salı cuma teslim yapıyolarmış onun için arasan iyi edersin ankaraya 2.gunde teslim yaptıklarını biliyorum istanbuldan
  • quote:

Orjinalden alıntı: enemy1980

arayıp onlara sorsana kardeş , ama sana birşey soyliyim ups kargo çok yavas istanbuldan maraşa 5 gunde goturuyorlar ,

maraş/ afşine salı cuma teslim yapıyolarmış onun için arasan iyi edersin ankaraya 2.gunde teslim yaptıklarını biliyorum istanbuldan

musteri hizmetleri cok dandik bu ups in o yüzden size sormak istedim bi türlü ulaşamadım adamlara. asıl merak ettiğim cumartesileri teslimat yapıyolar mı yoksa pazartesiyi mi beklemek zorundayım??
  • kargo sirketleri bildigim kadarıyla c.tesi gunleri teslimat yapıyo ... sen direk bolgenizdeki subesini ara .. internette numarası vardır ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: baskaldırıyorum

kargo sirketleri bildigim kadarıyla c.tesi gunleri teslimat yapıyo ... sen direk bolgenizdeki subesini ara .. internette numarası vardır ...

tesekkur ederim.. bi daha deniyim ozaman aramayı ulaşabilirsem net takip nosunu verirler belki dediğin gibi
  • bekle gelecekir birazdan..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ptt kargo durumu, Ne diyor bu?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cumartesi hizmet veriyorlar fakat sana gelirmi bilmem eğer fatura numarsı varsa sitelerinden sorgulama yaptırıp detaylara tıklarsan dağıtıma çıkıp çıkmadığını görebilirsin
  • ups cumartesi teslimatyapıyor 2 defa kullanmıştım
    öğlenden sonra geliyor genelde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.