Bildirim
ups kargo bugun teslimat yapar mı?? acil bi yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
zannetmiyorum -
arayıp onlara sorsana kardeş , ama sana birşey soyliyim ups kargo çok yavas istanbuldan maraşa 5 gunde goturuyorlar ,
maraş/ afşine salı cuma teslim yapıyolarmış onun için arasan iyi edersin ankaraya 2.gunde teslim yaptıklarını biliyorum istanbuldan -
quote:
Orjinalden alıntı: enemy1980
arayıp onlara sorsana kardeş , ama sana birşey soyliyim ups kargo çok yavas istanbuldan maraşa 5 gunde goturuyorlar ,
maraş/ afşine salı cuma teslim yapıyolarmış onun için arasan iyi edersin ankaraya 2.gunde teslim yaptıklarını biliyorum istanbuldan
musteri hizmetleri cok dandik bu ups in o yüzden size sormak istedim bi türlü ulaşamadım adamlara. asıl merak ettiğim cumartesileri teslimat yapıyolar mı yoksa pazartesiyi mi beklemek zorundayım?? -
kargo sirketleri bildigim kadarıyla c.tesi gunleri teslimat yapıyo ... sen direk bolgenizdeki subesini ara .. internette numarası vardır ... -
quote:
Orjinalden alıntı: baskaldırıyorum
kargo sirketleri bildigim kadarıyla c.tesi gunleri teslimat yapıyo ... sen direk bolgenizdeki subesini ara .. internette numarası vardır ...
tesekkur ederim.. bi daha deniyim ozaman aramayı ulaşabilirsem net takip nosunu verirler belki dediğin gibi -
bekle gelecekir birazdan.. -
cumartesi hizmet veriyorlar fakat sana gelirmi bilmem eğer fatura numarsı varsa sitelerinden sorgulama yaptırıp detaylara tıklarsan dağıtıma çıkıp çıkmadığını görebilirsin -
ups cumartesi teslimatyapıyor 2 defa kullanmıştım
öğlenden sonra geliyor genelde
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X