|
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

önceki
) bagladiğim zaman pro evolution soccer 3 ve 6 oyunlarinda ciddi takilmalar meydana geldi ve ilk başta bunu yine yeterince güç sağlayamamasina bağladim ama deneme yanılma yontemleriyle KesintisizGüçK'na (böyle yazayımda iyice karışmasın) sadece monitor bağlıyken de takılma devam edince sorunun upsin usbden bağlanmasının oyunda büyük ihtimalle usb gampadlerle çakışma yaptığı sonucuna varmama neden oldu. sence bunun bir çözümü varmıdır ?
![[sizer]## UPS İle İlgili Her Şey (Kesintisiz Güç Kaynağı) ## [ANA KONU]](https://store.donanimhaber.com/e3/a1/6f/e3a16f0a01788dbbdf3817f3c681b81b.jpg)
) daha sonra ups in fişini çektim ve geri sayım başladı bu arada hızla akü göstergesi yaklaşık 10 saniyede % 70 e düştü affaladım ben bunun için mi bu kadar para verdim diye allahtan ondan sonra yavaş yavaş düşmeye başladı 10 dakika kadar götürdü ve program bilgisayarı kapadı gerçi baya azalmıştı ama daha dayanırdı sanırım. bu arada fişi çekince programdaki aşırı yük göstergesi aktif oldu ve % 80 göstermeye başladı bende monitörün fişini ups ten çıkarıp normal şebekeye bağladım gösterge % 40a düştü (yani ilginç kasayla monitör eşit yük tutuyor gibi bu arada netten arrattım benim monitor 115 watt çekiyormuş ama monitörde 4 adet usb girişi var onlarada mouse klavye ve gamepad bağlı bilmiyorum ne kadar etkilidir )
) ilginç sistemindeki özelliklere bakınca çok anlamasamda tunçmatik upsinin o gücü sağlayamaması gerektiğini düşünüyorum özellikle benim 17 inch crt monitor e karsılık senin 19 inchlik crt monitörünü düşününce, kasadaki parçaları saymıyorum bile ( gerçi bilemiyorum belki core duo olmasından dolayi p4 den daha az güç harcıyordur ama yinede hardisk ramler ekran kartın hepsi benimkinden daha güçlü hele birde tunçmatikte 4 tane fiş çıkışı olunca tahminim 7.1 lik ses sistemini de upse bağlıyor olma ihtimalin yüksek (ama insallah lazer yazıcıyı bağlamıyorsundur alperianın verdiği bilgilere dayanarak upse zarar vereceğini söyleyebilirim (ama kullandığın sisteme bakarakta bunun bilincinde olacağını düşünüyorum
)))(amma çok parantez oldu
( benim 600 valık mustek upstede hiç overload uyarısı olmuyordu o yüzden benimkinin bozuk olması gerektiğini düsünüyorum ama yinede ups izleme programında da sadece monitör ve kasa bağlıyken şebekeyi kapadığımda % 80 yük göstermeside kafamı karıştırdı. NELSON sende bir kac msj once anlattığım pencereyi sağa sola sallama testini yapıp sonucunu paylaşırsan sevinirim)
anlasilan basligi tam okumamissin, bu sayfada 1 Mart 2007 21:44:14'te alperian'in bana cevabina gozatarsan sorunun cevabini almis olursun. soru sormadan once biraz arastirma faydali olur
Gerçekten çok güzel bilgiler vermişsiniz, Allah Razı Olsun sizden...