Şimdi Ara

UPS BAĞLANTISI-ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir ups aldım arkasında telefon modem girişi var şimdi kitapçıkta dışardan gelen hattın in'e modemide out çıkışına bağlayın diyor tamam ama dışardan gelen tel.hattını in'e bağlıyorum ama out'a modemin neyini bağlıycam resimlerde gösterdiğine göre modemden çıkan bir kabloyu ups e gir diyo biride modemde kalacak ,iyide anlamadığım bu durumda modemin diğer ucu pc deki ethernet çıkışında olduğuna göre nasıl oacak bu iş.modemim 4 port ethernet bu arada.birde rs232 kablo seri bağlantı şeklinde ama benim yeni aldığım boardun arkasında rs 232 nin diğer ucunu bağlayabileceğim bi seri çıkış yok nolcak bu durumda..

• nerde bu millet
  • Arkadaşım gelen telefon hattını UPS line-in yuvasına bağlayacaksın, UPS line-out çıkışını da iki ucu rj-11 soketli (telefon jakı) bir ara kablo yardımıyla splitterin line-in girişine bağlayacaksın.Splitterden de yine iki ucu soketli kabolarla telefon ve modeme bağlantı yapacaksın.
    UPS'in usb bağlantısı seçeneği yoksa, bu durumda bu tarz malzemeler satan bir bilgisayarcıdan kasaya monteli rs-232 soketi alıp (ekran kartın gibi düşün,metal bölümde seri soket var ve arkasında kart falan yok,yassı kablo ve anakarta bağlantı soketi var) içeriden boardına bağlayacaksın.Anakartının üzerinde seri çıkış (benim bildiğim mutlaka) vardır.
  • peki splittera bağlamamın sebebi telefonunda aynı anda çalışmasını sağlamakmı, çünkü splitter bayağı uzağımda kalıyo ben sadece adsl modemide ups e dahil etmek istiyorum bunun için dediğin şekildemi yapmak gerekiyo sadece? başka yolu yokmu,teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.