arkadaşlar kesintisiz güç kaynağı sipariş verdim, bulunduğum bölgede elektrikler sık gidip geliyor bilgisayar zarar görecek diye korkuyorum. Ayrı oyunlarım kayıt edilmediği için heba oluyor.
Sistemim;
Sapphire R9 280 OC Boost 3GB 384Bit GDDR5 16X WD 1 TB Blue 7200 64MB SATA3 / WD10EZEX Kingston HyperX XMP 8GB 1600MHz DDR3 Savage Ram Zalman ZM600-LX 600W 120mm Fanlı Güç Kaynağı Asus H81M-PLUS/DDR3 1600MHz S+V+GL+16X 1150p Intel Core i5 4460 3.2 GHz 6MB 1150p HD 4600 VGA Zalman Z3 Plus Mid Tower Kasa/Siyah
Monitör olarak da 23 inç AOC kullanıyorum.
Aldığım ürün aşağıda, elektrik gittiğinde 10 dakika kadar bilgisayarı ve monitörü açık tutar mı arkadaşlar? Yardımcı olursanız sevinirim bütçeyi baya zorladım
Oyunu kaydedip, bilgisayarı güvenli bir şekilde kapatmaya yetecek kadar elektrik sağlayacağına eminim. Hayırlı olsun.
The Rainmaker
kullanıcısına yanıt
Teşekkürler hocam aradığım ürün bu o zaman Yahu kaç gündür FM kariyerim heba oldu bu ürün gelmeden yenisini açmayacağım illallah ettim.
quote:
Orijinalden alıntı: Crantola
Teşekkürler hocam aradığım ürün bu o zaman Yahu kaç gündür FM kariyerim heba oldu bu ürün gelmeden yenisini açmayacağım illallah ettim.
Şimdi baktım ürün 10 dakikaya kadar güç sağlıyormuş İşinizi görür diye umuyorum. Bizim bölgede geçen sene çok fazla elektrik kesintisi oluyordu, bende almayı düşünmüştüm bunlardan bir tane, sorun bir süre sonra düzelince vazgeçmiştim.
ben powerfull 1000va ups kullanıyorum. yine senin ürününle aynı güçte ve aynı şekilde 2 adet 7ah akü var. sistemimin de yine benzer güç gereksinimi var. 23 inç monitör i5 3570k gtx660ti. güç kaynağı bilgisayarda bf3, farcry 4 gibi oyunlar açıkken yani yükteyken hem bilgisayarı hem 200 wattlık el ısıtıcısını çalıştırıyor. bazen bunlara ek laptopta bağlanıyor, sorun çıkarmıyor. sadece bilgisayar bağlıyken ve normal internette gezerken veya film izlerken ise 45 dk dayanıyordu. 5 aydır kullanıyorum 6-7 defa tam bitene kadar kullandım 35'e geriledi şimdilik :) Yani kısaca ürün rahatça işini görür. Sorun çıkarmaz.
Konuya rastladığım iyi oldu, kesinlikle bir ups şart. Topraklama sıkıntısına karşın voltaj ve akım dengeleyici vs. gibi özelliklerinden memnun musunuz?