Yalnız forumda değil. Süperligde de bir şeyler ters gidiyor.
Hakemin işlerin düzgün gidebilmesi için onca gayretine rağmen , işleri terse döndürüp çevreye verdiğimiz rahatsızlık için özür dileriz..
Öyle bir yazıyorsunuz ki sanki hakem kasıtlı olarak Fenerbahçe aleyhine çalıştı. Bence berbat bir yönetim gösterdi. Evet Fenerbahçe daha çok mağdur oldu. Ama iki takım aleyhine de hatalar vardı. Futbolcular iyi niyetli değildi. Hakem için inanılmaz zor maçtı.
Hocam FB hakemle kazandı diyenlere az bile yazıyoruz.. (Benim bu konuyu açma nedenim de onlar haa mesajı anlarlar yada anlamazlar orasını bilemem.)
Akıl var göz var nizam var. Var ama millet bir Lugano'dur almış gidiyor..
quote:
Orijinalden alıntı: chakra Öyle bir yazıyorsunuz ki sanki hakem kasıtlı olarak Fenerbahçe aleyhine çalıştı. Bence berbat bir yönetim gösterdi. Evet Fenerbahçe daha çok mağdur oldu. Ama iki takım aleyhine de hatalar vardı. Futbolcular iyi niyetli değildi. Hakem için inanılmaz zor maçtı.
her hakem hatasında talimat aldıgı, hakemın satılmış oldugu soylenırse, su yonetılen maca gore hakemın kasıtlı oldugu da soylenır rahatlıkla
bence hakem art niyetliydi. yardımcıları da aynı şekilde.
Anlamazlar onlar. Maçı izlemezler, gelirler konuşurlar burada.
Sen ne kadar ince göndermeler yapsan da onların her zaman mazereti vardır.
Öyle bir yazıyorsunuz ki sanki hakem kasıtlı olarak Fenerbahçe aleyhine çalıştı. Bence berbat bir yönetim gösterdi. Evet Fenerbahçe daha çok mağdur oldu. Ama iki takım aleyhine de hatalar vardı. Futbolcular iyi niyetli değildi. Hakem için inanılmaz zor maçtı.
Tamam bi yere kadar doğru söylüyosunda şampiyonluk yolunda tek puan kaybında havlu atacak takımında bi maçta 3 penaltısı verilmezse yazalım o kadarınıda.Geçen hafta Bursa maçında verilmeyen penaltıda cabası.
quote:
Orijinalden alıntı: Kunter
Sana bir şeyler oldu bence, çok değiştin çooook
Hocam ben hep aynıyım. Bir değişiklik yok.. Millet istediğin söylesin hatta üstüne saçmalasın. Ama biz iyi mi yapıyorsunuz diyelim. Yine söylüyorum. Bu akşamki galibiyeti Lugano'nun kırmızısına bağlamaya çalışanlara az bile söylüyoruz..
Eğer başka bir takım ofsayttan gol atıyor ya da olmayan bir penaltı kazanıyor ve ya hakem devamlı bu takım lehine yanlış kararlar veriyorsa bunlar hakem hatasıdır. Eğer bu takım Fenerbahçe ise kesin hakemi satın almıştır.
luganonun yaptıklarını savunacak bir tarafı yok kırmızıyı kesinlikle haketti yalnız luganonun bu haraketlerıini yapmasında hakemin ve emre güngörün katkısı olduğunu unutmayın . hakemin maçın başında vermediği iki penaltı maçın gidişatını olumsuz etkiledi . tıpkı lugano gibi ilk yarı emre güngörde çift sarıdan atılmalıydı.
quote:
Orijinalden alıntı: Brooklyn
Eğer başka bir takım ofsayttan gol atıyor ya da olmayan bir penaltı kazanıyor ve ya hakem devamlı bu takım lehine yanlış kararlar veriyorsa bunlar hakem hatasıdır. Eğer bu takım Fenerbahçe ise kesin hakemi satın almıştır.
Hatta ve hatta.
Eğer bir hakem FB'nin 2 penaltısını vermiyor ve bir golünü iptal ediyorsa. O hakemi de FB'e satın almıştır..
Hakemlerimiz malesef çok berbat.Yaptıkları hatalardan dolayı çok baskı altında olduklarını düşünüyorum.Mhk mi baskı yapıyor,Federasyonmu yoksa Medyanın baskısımı bilemiyorum fakat gördüklerini çalamadıkları belli.Bugün çalınmayan Penaltılar,verilmeyen sarı kartlar,Lugano denen Futbol katilinin yaptıgı kasıtlı Faullermi desem.Neresinden tutarsanız tutun Hakemler berbat.Seneye Hakemler ile ilgili birşeylerin yapılması gerekli.Artık olmadı İtalyanın Hakemleri bizde Maç yönetsin,bizdekilerde İtalyada.Birazda onlar Aglasın.
Güzel başlık
quote:
Orijinalden alıntı: loko İtalyanın Hakemleri bizde Maç yönetsin,bizdekilerde İtalyada.Birazda onlar Aglasın.
Hatta hakemlerle beraber, Ahmet Çakar, Erman Toroğlu, Hıncal Uluç , Serhat Ulueren, Ercan Saatçi vb. de gönderelim.
Belki tümünü geri çağırmamız karşılığında İtalya baskı yaparda Avrupa Birliğine koşulsuz şartsız alırlar Türkiye' yi.
quote:
Orijinalden alıntı: cdemir
quote:
Orijinalden alıntı: loko İtalyanın Hakemleri bizde Maç yönetsin,bizdekilerde İtalyada.Birazda onlar Aglasın.
Hatta hakemlerle beraber, Ahmet Çakar, Erman Toroğlu, Hıncal Uluç , Serhat Ulueren, Ercan Saatçi vb. de gönderelim.
Belki tümünü geri çağırmamız karşılığında İtalya baskı yaparda Avrupa Birliğine koşulsuz şartsız alırlar Türkiye' yi.
Avrupa birligi için Agır Silah kullanmışsınız.Terettütsüz kabul ederler bu Tehdit karşısında.
hacı sendemi bu tür tahrik edici konular açar oldun hakemlerimizin biri ikisi değil hepsi 3. ligde anca maç yönetirler ...bu bile kesin değil tartışılır ... seneye kesinlikle italya yada ispanyadan hakem getirilmeli ...yerli hakemlerle herkesin canı yanıyor .... fenerbahçenin ilk yarıda verilmeyen 2 penaltısı var ama lugano en az 3 kere atılmalıydı ... aynı şekilde emre belözoğlu da her maç en az sarı kart görmeli bu maçta onlardan biriydi ... galatasaray kendini camdan atsın eğer siz sızlanıyorsanız hakemlerden yana.. abartısız her maç yalnış karar veriliyor aleyhimize ...hem gaziantep hemde fenerbahçe karşılıklı mağdur oldu .. bu kadar fazla kart çıkmasının sebebide hakemin kötülüğüdür ... maç hakemin kontrolünden çıktı ...
quote:
Orijinalden alıntı: senfield25
hacı sendemi bu tür tahrik edici konular açar oldun hakemlerimizin biri ikisi değil hepsi 3. ligde anca maç yönetirler ...bu bile kesin değil tartışılır ... seneye kesinlikle italya yada ispanyadan hakem getirilmeli ...yerli hakemlerle herkesin canı yanıyor .... fenerbahçenin ilk yarıda verilmeyen 2 penaltısı var ama lugano en az 3 kere atılmalıydı ... aynı şekilde emre belözoğlu da her maç en az sarı kart görmeli bu maçta onlardan biriydi ... galatasaray kendini camdan atsın eğer siz sızlanıyorsanız hakemlerden yana.. abartısız her maç yalnış karar veriliyor aleyhimize ...hem gaziantep hemde fenerbahçe karşılıklı mağdur oldu .. bu kadar fazla kart çıkmasının sebebide hakemin kötülüğüdür ... maç hakemin kontrolünden çıktı ...
Hocam biraz esprili şekilde FB Lugano' nun verilmeyen kartıyla maçı almıştır diyenlere tepki göstereyim dedim. İsteyen ne demek istediğimi anlar isteyen anlamaz tahrik olur. Benim yapabileceğim bir şey yok o konuda..
Karşılıklı mağdur olma derken onun da bir derecesi olmalı değilmi ?
FB' nin verilmeyen bir golü 2 penaltısı ve Atılmayan Antep'li Emre mağduriyeti var. Antep'in ise Atılmayan Lugano
Yani daha çok mağdur olan FB' dir. FB'li Emre' de yaptığı itiraz için kart gördü. Onun haricinde kart görmesi gereken bir pozisyon hatılamıyorum.
Hakemler hakkında GS olsun, BJK olsun farketmez. Maçı seyrettiysem ve eğer hata yaptıklarına inanıyorsam çıkar söylerim.. Hakem hatası için hakkını arayanada gol attında hakem mi saymadı yada sen zaten kötü oynamışsın hakem ne yapsın vb gibi cümleler kurmam.
Bence bir takım ne kadar kötü oynarsa oynasın o takımın ipini hakem çekemez. Buna hakkı yoktur.
loko hocam
Yalnız forumda değil. Süperligde de bir şeyler ters gidiyor. cümlesi hoşuma gitti bunu ekledim ; Mesajım şikayet edilmiş , arkadaşlar birbirinize hiçmi tahammülünüz kalmadı ?
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >