Şimdi Ara

upnp yi nasıl kapatabilirim cod online oynayamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • modemin upnp sini nasıl kapatabilirim online oynayamıyorum yardım edermisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• modem ayarlarında upnp olur normalde detaylı inceleyip baktın mı ? bakmana rağmen bulamadıysan internet sağlayıcın bu ayarları custom firmware'ler ile kaldırmışta olabilir kendi verdikleri modemde hemen hemen hiçbir ayar yaptırtmıyorlar çünkü, port bile açamıyorsun kendin. internet sağlayıcına telefon açıp upnp yüzünden online oyunlara bağlanamadığını ve kapatmak istediğini belirt onlar kapatsın. Bu arada DMZ'yide bir dene server'lara hiç bağlanamama sorunu genelde upnp kaynaklı olur ama yinede bi dene sen DMZ olayını
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

modem ayarlarında upnp olur normalde detaylı inceleyip baktın mı ? bakmana rağmen bulamadıysan internet sağlayıcın bu ayarları custom firmware'ler ile kaldırmışta olabilir kendi verdikleri modemde hemen hemen hiçbir ayar yaptırtmıyorlar çünkü, port bile açamıyorsun kendin. internet sağlayıcına telefon açıp upnp yüzünden online oyunlara bağlanamadığını ve kapatmak istediğini belirt onlar kapatsın. Bu arada DMZ'yide bir dene server'lara hiç bağlanamama sorunu genelde upnp kaynaklı olur ama yinede bi dene sen DMZ olayını

kardeşim upnp yi kapadım ama dmz yi yapamıyorum çok karışık geldi yardımcı olurmusun

• Karışık gibi görünebilir ama çok basit yapman gereken tek şey ps4'ün internet kurulumunu manuel yapmak.

Şu ekrana geldiğinde ip address'e 192.168.1.xxx son 3 rakamı sen kafadan belirle mesela 111 olsun. 192.168.1.111
    subnet mask: 255.255.255.0
    Default Gateway: 192.168.1.1
    dns: 8.8.8.8 - 8.8.4.4

internet kurulumu bittikten sonra pc'den yine modem ayarlarına giriyorsun DMZ seçeneğini bulup basıyorsun kutuya 192.168.1.111 girip ok'le veya save'le çık sonra istersen bi modeme reset at, ps4'üde aç kapa tamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 1 Şubat 2017; 21:26:1 >

• bide gta 5 çok zor yükleniyo ya o resimli ekran varya 8gb oyun sanki 1günde anca yüklencek gibi doluyo neden öyleki@ekostros

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ara-sıra -- 1 Şubat 2017; 21:30:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Karışık gibi görünebilir ama çok basit yapman gereken tek şey ps4'ün internet kurulumunu manuel yapmak.

Şu ekrana geldiğinde ip address'e 192.168.1.xxx son 3 rakamı sen kafadan belirle mesela 111 olsun. 192.168.1.111
    subnet mask: 255.255.255.0
    Default Gateway: 192.168.1.1
    dns: 8.8.8.8 - 8.8.4.4

internet kurulumu bittikten sonra pc'den yine modem ayarlarına giriyorsun DMZ seçeneğini bulup basıyorsun kutuya 192.168.1.111 girip ok'le veya save'le çık sonra istersen bi modeme reset at, ps4'üde aç kapa tamam.

sagol kardeşim allah razı olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.