Şimdi Ara

Uploadım Dowloandın 3 Katı..(Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ilk basta oynadigim online oyun lol de ani ping artislari yasiyordum.Onceden yoktu aradim akkyi asmissiniz dediler.3 mbps dowloand hizim var normalde 8mbps.huawei modem var bende.Arayuzu acip baktigimda upload edilen verinin dowloand edilen veriden daha fazla oldugunu farkettim.interneti ben ve yan komsu kullaniyoruz.gece oldu pc yi kapattim. Telefondan huwaei arayuzu actim benim pcnin baglantisi lan1 de her sayfa yenilendiginde upload hizi artiyordu pc kapaliydi.en son kablosunu cikardim ve durdu.isin ilginc yani yan komsunun ki de surekli artiyordu dowloand sabit ama upload surekli artiyordu.neden olabilir.online oyunlardada dusme yasiyorum surekli yardim lutfen

Resim ekledim resimde internet paket yazan yerde hepsi var sol taraf gonderilen sag taraf indirilen arkadaslar en usteki benim pc altindaki yan komsu onun altindaki da televizyon 4.bos
     Uploadım Dowloandın 3 Katı..(Yardım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immortal_anl -- 17 Temmuz 2014; 2:02:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Torrent vs upload ediyor olabilir, trojan vs bulasmis baska bilgisayara saldiriyor olabilir..

Wireshark ile bulabilirsin ne olup bittigini ama cok karisik bir istir.
  • Bilgisayarin bir zombi ye dönüşmüş olabilir. Dos saldirilarinda kullanilabilir

• Bilgisayara format atalı 1 hafta olmadı.Spyware taraması yaptırıcam şimdi
  • tarama yaptırdım bir backdoor virüsü çıktı sildim ama halen upload devam ediyor.oyun oynarkende 70-80 arasındayken 500-1000 arasına çıkıyor ping yardım lütfen. :(
  • Konuyu UP'layalım bu backdoor bende de çıktı.
  • Bilgisayarinizdan veri calabilir sirketinizle ilgili seyler varsa kullanmayin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence baştan temiz bir format atıldıktan sonra dns kullanacaksanız bile güvenli dns leri kullanın. Bilgisayarınızdan veri yollanıyor gibi görünüyor anlaşılan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.