Şimdi Ara

Uploader Dostu Yüksek Kazanç Garantili Yeni Hostumuz [Wupload.com] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
454
Cevap
0
Favori
15.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fsonic ile karsilastirildiginda satislardan yüzde 30 bayagi dusuk durmuyor mu dersiniz ? (6-7 ay evvelki fsonic ile karsilastirmak lazim, çalmayan çırpmayan ! )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 20 Haziran 2011; 18:10:53 >
  • Half download ve half satış olduğu için normal orana ama sadece satış olsa iyi olurdu bence.
  • Promolarınızı istemeyi unutmayın arkadaslar

Payout Request
    Thank you for requesting your bonus payout. Your account has been credited with the amount displayed below.

Bonus payout*: $38.48

*Please note that the payout amount is subject to verification and fraud control.
  • ben bu tur siteleri araştırdım sizin de yorumlarınızı okudum bu tür sitelerde beni düşündüren tek şey yasal mı değil mi oldugu.yanı bu sitelerden dolayı ilerde başımıza bır şey gelir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemil94

ben bu tur siteleri araştırdım sizin de yorumlarınızı okudum bu tür sitelerde beni düşündüren tek şey yasal mı değil mi oldugu.yanı bu sitelerden dolayı ilerde başımıza bır şey gelir mi ?

Buna kimsenin %100'de 100 olmaz diyeceğini sanmıyorum.
  • abi o zmn upload yapmasalar o zaman internetten bir şey indiremeyecez yanı polis le falan başımız belaya girmez insallah .P
  • Yok şu an bir şey olmaz kanunda böyle bir şeyin suç sayıldığını bile sanmıyorum şimdilik, film şirketlerinin aşırı baskıları olmadıkça bir şey olmaz ki onlar da en fazla siteleri dava açar, kapattırırlar herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexterfan

Yok şu an bir şey olmaz kanunda böyle bir şeyin suç sayıldığını bile sanmıyorum şimdilik, film şirketlerinin aşırı baskıları olmadıkça bir şey olmaz ki onlar da en fazla siteleri dava açar, kapattırırlar herhalde.

bilgilendirdiğin için çok saol.bir sorum daha var 150 kez indirlse para alabilir miyim ?
  • 1000 indirilmeye en fazla 40 dolar veriyor site, ödeme almak için de 10 doları geçmen lazım, 150 indirmeye bir şeyler kazanırsın ama 10 doları geçmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexterfan -- 21 Haziran 2011; 12:40:44 >
  • dexterfan msn versem eklermısın?
  • Remote çalışmıyor web upload çalışmıyor ftp hiç çalışmıyor sonumuz hayrola
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemil94

dexterfan msn versem eklermısın?

Eklerim de pek pc başında değilim artık sınava hazırlanıyorum da ama yine kısa bir süre yardımcı olabilrim.

Remote bende de sorun ya kaç kere silip denedim olmadı tekrar.
  • kratos94@windowslive.com sevinirim sadece bikaç sorum olcak rahatsız etmem
  • Ekledim, siz çevirimiçi olun akşam bir ara yazarım size.
  • sitede sorun mu var ? butun gun ugraştım upload için %6 yı geçmedı arkadaşlara yolladım onlar da indiremedı yarıda kesılıyor...s
  • quote:

Orijinalden alıntı: qAddAr

Promolarınızı istemeyi unutmayın arkadaslar

Payout Request
    Thank you for requesting your bonus payout. Your account has been credited with the amount displayed below.

Bonus payout*: $38.48

*Please note that the payout amount is subject to verification and fraud control.

bu konuyu bıraz daha açarmısın ben acemıyımde .d nasıl isticez promoları
  • @cemil94 My Stats'a gir en sağda Promo yazan yerin aşağısında biriken herangi bir bonus'u seçip e-mail'in ve şifreni gir bonusun hesabına eklenir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 21 Haziran 2011; 21:18:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: comm

@cemil94 My Stats'a gir en sağda Promo yazan yerin aşağısında biriken herangi bir bonus'u seçip e-mail'in ve şifreni gir bonusun hesabına eklenir

abi benım yukeldıgımı 4 kısı ındırmış 0.1 $ var bonus verr mı :DD
  • Ayın 30'unda %100 bonus var o zaman alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: comm

Ayın 30'unda %100 bonus var o zaman alırsın

saol .d burdan linki yayınlasam yardımcı olabılırmısınz bana ..d
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.