Şimdi Ara

Uploader Dostu Yüksek Kazanç Garantili Yeni Hostumuz [Wupload.com] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
0
Favori
15.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

Wupload premium'dan dosya indirirken birden kesiliyor/donuyor veya iptal oluyor. Bu sorunu yaşayan başkaları da var mı?

Uploader Dostu Yüksek Kazanç Garantili Yeni Hostumuz [Wupload.com]

Jdownloader programı ile indirirsen sorun yaşamazsın.

Aynı problemi jdownloader ile de yaşadım. idm ile premium hesabı kullanmıyorum ama onda denedim problemsiz indi.

• Wupload nasıl gidyor arkadaslar memnun musunuz ?
  • özellikle hesap satışı açısından değerlendirirseniz ben de oron alternatifi olarak bazi sitelerde kullanmayi düşünüyorum keza fsonic açık açık scam'a doğru gitmekte, millet sağda solda küfürleri yağdırmakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

özellikle hesap satışı açısından değerlendirirseniz ben de oron alternatifi olarak bazi sitelerde kullanmayi düşünüyorum keza fsonic açık açık scam'a doğru gitmekte, millet sağda solda küfürleri yağdırmakta.

scam derken ödemelerde sorun olmuyo ama satışları sayıp saymama konusunu diyosan o ayrı
  • tabi ki onu diyorum :D ..satış için deneyim mi dersin keza şöle bir istatistikten sonra iyiden iyiye fsonic bitti benim icin

2 part'li bir dosya xx1.rar 382 kez indirilmis, xx2.rar dosyam (2.part) 280 kez indirilmis ve tek bir satış yok ki bu paylastigim dosyanin türünü de dikkate alacak olursam imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 16 Haziran 2011; 2:47:55 >
  • Evet sonic iyice suyunu çıkardı zaten bende ppd'ye gectım hıc olmazsa 11-12 dolar geliyor
  • İlk başta rapid çok tutuluyordu, sonra hotfile geldi resmen rapid i bitirdi sonra hotfile mahkemelik oldu ve patladı hotfile patlayınca filesonic coştu şimdi oda mı bitiyor? Demekki sektör böyle her yokuşun bir inişi var :)
  • Dolar fırlamış arkadaşlar. Paypal bozdurmanın tam zamanı
  • quote:

Dolar fırlamış arkadaşlar. Paypal bozdurmanın tam zamanı

İyi oldu bu yarın parayı bankaya yollayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 16 Haziran 2011; 15:50:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: comm

quote:

Dolar fırlamış arkadaşlar. Paypal bozdurmanın tam zamanı

İyi oldu bu yarın parayı bankaya yollayacağım

Ben çektim bile Paypal kuru 1,56 falandı. Şimdi düşmüş biraz 1,54 olmuştur

• Tüm parayı çekmiştim payaldan keşke bekleseydim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexterfan -- 16 Haziran 2011; 22:06:26 >
  • dolar 1,62lere çıktı normalde paypal 0,04 düşük gösteriyor kuru ama dün öyle yapmadı 1,62'ken 1,58 çıkarmadı 1,56 sabit çaktı kuru paypal kurla çok oynuyor bu kurdan dünyanın parasını kazanıyor herifler böyle paypal gibi havadan para kazanılan bir iş kuramadık kendimize
  • quote:

Orijinalden alıntı: picasso2

dolar 1,62lere çıktı normalde paypal 0,04 düşük gösteriyor kuru ama dün öyle yapmadı 1,62'ken 1,58 çıkarmadı 1,56 sabit çaktı kuru paypal kurla çok oynuyor bu kurdan dünyanın parasını kazanıyor herifler böyle paypal gibi havadan para kazanılan bir iş kuramadık kendimize

Aynen. 2 hafta kadar önce 1,56'dan bozdurmuştum. Dünde 1,56'dan bozdurdum. Hakbuki dolar 1,62'di ben çekerken.
  • bu sabahtan beri ftp ye bağlanamıyorum, sizde de öyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qontak0

bu sabahtan beri ftp ye bağlanamıyorum, sizde de öyle mi?

dün bi sorun vardı ama düzeldi şimdi sorunsuz bağlanabilirsiniz
  • bu site guvenılır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemil94

bu site guvenılır mı ?

Evet ödemeler sorunsuz
  • arkadaslar dün saat 22 itibariyle toplam kazancım 10 doları gecti ancak carsamba günü ödeme yapılacağıyla ilgili her hangi bi ibare yok hesabımda normalmidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: medjay85

arkadaslar dün saat 22 itibariyle toplam kazancım 10 doları gecti ancak carsamba günü ödeme yapılacağıyla ilgili her hangi bi ibare yok hesabımda normalmidir?

Çarşamba ödenir çünkü gün sonu itibarı ile kesilme oluyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: medjay85

arkadaslar dün saat 22 itibariyle toplam kazancım 10 doları gecti ancak carsamba günü ödeme yapılacağıyla ilgili her hangi bi ibare yok hesabımda normalmidir?

Dashboardlari daha tam oturmadı yani daha dashboard yok henuz o yüzden bi ibarede yok..

pazartesi gecesi 10 doları geçtiyse paran çarsamba akşamı paypalında olur
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.