Şimdi Ara

Uploader Dostu Yüksek Kazanç Garantili Yeni Hostumuz [Wupload.com] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
0
Favori
15.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Lue IDM'den seçenekler deyip, site bağlantılarını seçip wupload hesabını (kullanıcı adı mail uzantılı olacak) ekledınmi ?

Bende sorun yok..hoş idmden dosya indiriyorum ama dandik filesonic ortağı wuploadın dandik serverleri 10 dosyanın 8'inde yarıda takılıyor
  • İDM ile indirmeye izin vermeyen sitelere uyuz oluyorum.. buda öylemi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cashr00t

İDM ile indirmeye izin vermeyen sitelere uyuz oluyorum.. buda öylemi acaba ?

Premium gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EknCn -- 18 Kasım 2011; 20:07:17 >
  • ASTALAVISTA WUPLOAD, artık para vermeycek WUPLOAD , RS gibi free takılcak.

• Zaten filesonic'in fason sitesiydi böyle karar almaları iyi olmuş bu siteye harcadıkları enerjiyi filesonic'e harcamaları daha iyi olur.1 yada 2 yıl premium alan kullanıcılar için kötü oldu bu karardan sonra paylaşımlar azalır.Büyük ihtimal bu karar filepost'a yarar.
  • bende 2 uyelik vardı biri affiliate digeri download icindi 2 side 1 er senelik
  • Malum zaten son gunlerde iyice batırmıslardı olayı normalde gunde 20 dolar en az almam lazımken 5 dolara inmisti..

Bu arada wupload yerine alternatif ne vereyim sizce beyler ? benim aklımda uploading.com var sonrada filepost..uploading rebildende pay veriyor...
  • Kuzen Willy işleri batırdı desenize. Geçmiş olsun kullananlara
    Deneyimli kuzen Hish gibi çeviremedi sistemi...
  • ya zaten ciddi paralar kazananınız var mıydı allah askına ? oron ve fsonic yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

ya zaten ciddi paralar kazananınız var mıydı allah askına ? oron ve fsonic yeter.

wupload yerine moronmu versem ne ? ama dl için sakat moron rank falan..bilmiyorum kafam karıştı acil alternatif host bulmam lazım
  • Premium satarak oron ve sonic hala iyi vermekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 19 Kasım 2011; 1:05:26 >
  • tşkler yardımlar için.Bu arada wupload kapanıyor geçmiş olsun. Sonicten başka kaliteli upload sitesi varmi tavsiye edeceğiniz.Para kazanma amaçlı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

ya zaten ciddi paralar kazananınız var mıydı allah askına ? oron ve fsonic yeter.

Şuraya bir SS koyardım kapak niyetine ama PM kutum dolsun istemiyorum...
  • Şimdi filepost'un ftp'sini test ediyorum 4 ayrı dosya 2 ile 4 mb/s arasında aktarılıyor.Ftp hızı benim için tatmin edici.
  • Oha wupload'a bak, anlaşılan premium satışları yetersiz olduğu için dükkanı erkenden kapatıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 19 Kasım 2011; 2:28:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: comm

Şimdi filepost'un ftp'sini test ediyorum 4 ayrı dosya 2 ile 4 mb/s arasında aktarılıyor.Ftp hızı benim için tatmin edici.

Bende filejungle denicem..buarada dashboard, myfiles falan fileserve'ye çok benziyor acaba buda Ricky efendinin olmasın
  • bende sabah gördüm wupload battığını

burda sürekli filesonic ve wuploada gece yatarken beddua eden bir abimiz vardı (djkelaj) bedduaları kabul oldu

olan bizim pre ye oldu mart 2012 ye kadar pre vardı
  • Ben de her ay pre bitince Willy'e uzattırıyordum bir aylık, Allah'tan 6 aylık ya 1 yıllık falan kendim almamışım.
  • Şubat sonuna kadr pre hesap almıştım o iş değil de en iyi buradan kazanıyrdum ne yapacağız şimdi şöyle iyi bir alternatif önerecek olan var mı?Turbobit dosyalarımı sildim kapattım kazanç yerlerdediydi,uploadstation aynı şekilde,filekeen aynı şekilde bitshare aynı,usersahre aynı.Lanet olsun göçbeye döndük.Şimdi tüm dosyalar wp de acaba remoteyi kıstı mı wp dosylarımı taşıyamazsam battım demektir.
  • Çok iyi ödemeler alanlar oldu benim gibi ama filejungle ile devam.. 1 yıllık ta premium hediyesi vermiştiler iş ortaklığı için oda pek işe yaramaz artık neyse önümüze bakmalıyız..
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.