![]() ![]() |
Upload Kilidi Kaldırılabilir mi ?

-
-
Netman. Upload ın yükselmesi için talep açarsınız. Sizin adınıza onlar da Telekom'a talepte bulunur. Ben öyle yapmıştım, sonuçta olumlu olmuştu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk telekom yeni yeni 100mbit olan paketler için upload hızını 20ye çıkarttı, servis sağlayıcınıza paketinizin 100mbit arttırılması yönünde talep iletebilirsiniz, şayet hız profili 100 çıkartılır ise upload hızınız da artacaktır.
-
upload değiştirmeye turk telekom genel müdürlüğü yetkili sadece
-
upload telekomun elinde mesala ben 20mb alabiliyorum ama modemde 8mb veriliyor türkiye geneli böyle bazıları 20mb almış tabi bunlara pekde inanmayın reklam yapıyorlar alanlarla var tabi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 27 Ekim 2023; 4:50:32 > -
Türk telekom tarafına arıza kaydı açtırabilirseniz ilgili portunuza upload tanımlaması yapabilirler fakat şu anda türkiye geneli upload arttığı için sırayla gidiyorlar. Bu sebeple biraz beklemeniz gerekebilir Gigafiber konusuna gelirsekte eğer mahalle yakınlarında gigafiber altyapıları var ise binalar birbirine yakın ise kabloları binadan binaya aktardıkları için maliyeti hesapladıkları için fazla abone olması durumunda çekebilirler planlama çevresinde fakat ben kendi mahallem için şansımı denediğim de bina araları çok açık olduğu için maliyet fazla çıktığı için red gelmişti.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X