Arkadaşlar aklıma takılan bazı şeyler var bilenler yardımcı olursa çok sevinirim
1-) Upgrade taşları birleşiyormu? sanırım 1 scroll istiyo fakat nerden nasıl alınır bilmiyorum heryerim ufak taş doldu bunlar heba olmasın istiyorum
2-)Hunter olmadan ve parayla satın alınmadan bir pet nasıl yakalanır? Öldürünce bizim mi oluyor?
3-)Ben woriorum 2. JOB hunter olsam pet yakalama olayında 1. job hunter olmaktan bir dezavantajı varmı?
şimdiden teşekkürler
1- bilmiyorum 2- hunter olmadan ve satin almadan bir pet`in olamaz ! 3- 2. meslekte hunter fln secemezsin ya musa olucaksin yada champion
arkadaşım neden bu oyunları oynuyan herkes bişeyleri upgrade etme çabası içinde ben bunu anlamıyorum bunlarla uğraşıp zaten zor kasılan parayı neden boşa harcıyosunona harcıyacağın parayı biriktir git marketten en iyisini al ben düşen bütün taşları direkt çöpe atıyom
oyunun mantığı şu eğer sen upgrade işlemini +2 bile olarak yaparsan oyun sana iyi item vermiş kabul ediyo ve yerden düşüreceğin itemlerin değeri düşüyo nasıl oluyo dersen
oyunda kill count denen bi olay var yani yaratık kesme sayısı server değişmeden ve ölmeden en fazla yaratık sayısına ulaşman gerekiyo
600 ü geçince yerden +1 +2 toplarsın 1000 i geçince +3 +4 toplamaya başlarsın ha bunların senin statlarına pek faydası olan itemler olmaz ama taverne sattığında iyi para yaparsın ayrıca 1000 i geçince lot tan düşen şeyler 2 katına çıkıyo bazen 3 katına mesela can potu verir normalde
30 lwl sen 30 35 arası 1000 i geçtiğinde bu direkt 130 135 olur
kill count nerde drsen ekranda sen yaratığı kesince sana verilen exp sayısı görünür onun altındaki sarı rakam senin kill countun