Şimdi Ara

Upgrade hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evdeki eski masaüstümü haftasonu bir heves toparladım windows 7 kurdum evde gündelik işler için kullanmayı düşünüyorum yalnız bana performans ı biraz düşük geldi donanımdan çok anlayan biri değilim anakart ın iyi olup olmadığından emin olamadım eğer iyi ise o anakarta işlemci yükseltmek gerekirse ne takılır onu filan öğrenmek isityorum mevcut donanımı aşağıya yazıyorum bana yardımcı olabilirseniz sevinirim neleri değiştirirsem performans artar windows 7 nin derecelendirmesi işlemcide 3.2 çıktı dierleri 4.6 5.5. civarı;

Anakart : asus p5bmxic 25l8005 2104
    İşlemci : intel core2 6400 @ 2.13Ghz
    Ekran Kartı : Nvidia geforce 8500 GT
    Ram : 2 gb ddr2 sdram pc2-6400
    HD : samsung hd161hj ata 149gb

Teşekürler

• quote:

Orijinalden alıntı: fatmike

Evdeki eski masaüstümü haftasonu bir heves toparladım windows 7 kurdum evde gündelik işler için kullanmayı düşünüyorum yalnız bana performans ı biraz düşük geldi donanımdan çok anlayan biri değilim anakart ın iyi olup olmadığından emin olamadım eğer iyi ise o anakarta işlemci yükseltmek gerekirse ne takılır onu filan öğrenmek isityorum mevcut donanımı aşağıya yazıyorum bana yardımcı olabilirseniz sevinirim neleri değiştirirsem performans artar windows 7 nin derecelendirmesi işlemcide 3.2 çıktı dierleri 4.6 5.5. civarı;

Anakart : asus p5bmxic 25l8005 2104
    İşlemci : intel core2 6400 @ 2.13Ghz
    Ekran Kartı : Nvidia geforce 8500 GT
    Ram : 2 gb ddr2 sdram pc2-6400
    HD : samsung hd161hj ata 149gb

Teşekürler

hocam bütçe ne kadar ona göre sistem söyleyelim

• Şu durumda büyük bir bütçe yok tam çatlasın 200 250 tl 0 bir parça filan almayıda planlamıyorum ikinci el filan alırım heralde dediğim gibi mevcut halin bir model üstü lazım diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatmike

Şu durumda büyük bir bütçe yok tam çatlasın 200 250 tl 0 bir parça filan almayıda planlamıyorum ikinci el filan alırım heralde dediğim gibi mevcut halin bir model üstü lazım diyelim.

core 2 quad alabilirsiniz ama hala satılıyormu bilmiyorum sizdeki 2 çekirdek core 2 quad 4 çekirdektir fakat soketleri aynıdır. benim düşüncem biraz para biriktirip i3 ile bir anakart almak olacaktır çünkü core 2 quadı alsanız bile 2 senelik işlemci olacaktır.
  • Bilgisayarı oyun amacıyla kullanmıyorsanız 2. el bir ram-işlemci-anakart yetecektir. 200 liraya çok rahat işinizi görecek parçalar bulursunuz.
  • Bence biraz daha para biriktirip kasa toplayın hocam.
  • yok oyun amacıyla kullanmıyorum bu şekilde bir kombinasyon verebiliriniz peki anakart işlemci değiştirsek mevcut ram ler hd ekran kartı takılsa?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem upgrade için tavsiye.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2el Q6600 ıslemcı alın 130-150 cıvarı
    2gb ddr2 800 ramalın
    oyun ıcınse ekran kartını yıne 2elden 5750-5770 gıbı bır kartla degıstırın
  • evet bu mantıklı çok saolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.