Şimdi Ara

upgrade edilebilir intel sistem düşüncem önerilerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar durumumu şöyle açıklıyim; şimdilik 1200 tl bütçem var ancak yaza doğru ekstra para biriktiricem.

şu aralar oyun oynamaya pek vaktim yok yalnız internet,ofis vs için bir pc ye ihtiyacım var.

şimdilik düşüncem i3 2100+z68 anakart+60gb ssd alsam.(hdd ile aynı fiyata yaklaştı.oyun oynamayacağım için depolama ihtiyacım yok)

işlemci içindeki entegre gpu ile idare ederim.Daha sonra yaza doğru yeni nesil ekran kartı alsam

bununla birlikte hdd eklerim.i3 yeterli gelmesse satıp,yazın 4 çekirdekli ıvy bridge işlemci alırım anakartı değiştirmeden.

şimdilik dolarda yüksekken kullanmıcağım şeyler için boşuna para vermek istemiyorum,daha sonra almayı planlıyorum.

bu planım nasıl sizce mantıklı olurmu?

i3 işlemci+anakart+ram+ssd+kasa/psu için 1200 tl bütçe ayırdım.yeterli olurmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EC61787AD -- 17 Ocak 2012; 14:10:58 >

• Mrb bence i3 almayın satarkende baya zarar edersiniz en azından i5 2500k alın madem intel sistem toplucaksınız herkesinde önerdiği o var ama oyun için genelde bu işlemci iyi ( tabiki şimdilik sizi her acından idare eder yaza doğruda güzel bir ekran kartı alırsanız paranızda cepte kalır.
  • anladım sağolun.eğer bütçemi aşmıcaksa düşünebilirim.şimdilik i3+entegre gpu yeteceği için ucuz olsun dedim.
  • 1200 liralık kasa yapcak olsam amd fx x8 8120 işlemcili kasa yaparım , 1200 liralık kasa için i3 hafif kalır illa ıntel dersen İ5 2500k falan bak bence ki ilerde alıcağın ekran kartıyla uzun süre kasmadan götürsün
  • hocam intel sistem düşünüyorum.şimdilik yeterli olur diye i3 olsun dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EC61787AD -- 17 Ocak 2012; 14:22:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİSTEM UPGRADE ÖNERİSİ
    8 yıl önce açıldı
    Sistem upgrade için tavsiye.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.