Şimdi Ara

Upgrade, Değişim Şu Şekilde Nasıl Olur lütfen Yanıtlayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar muhtmeelen brcogunuz tanıyorsunuz benı
    uykusuzm ve özetle anlatacagım
    benim sistem 3720QM+ 8gb ram + gtx670m
    şuan şöyle bi upgrade şansım var ( upgrade değil, 2 ay bekleyip bu özellikteki pc yi alacagım )

3720QM4 16gb ram ( ramler 16000) + ati 7970m + SSD = extradan 800+ liram gidecek bana 600 gibi gelmişti tekrar hesapladım 800 müş, kampanya cok ucuz gibi geldi ama farketim ki ben zaten yeterince ucuza almısım.. neyse 800 benı asar

işlemciyi 3610 yapıp aynı sistemi 600+ e almayı düşünüyorum..
    aslında cok ta zorlayacagımı zannetmıyorum ama ne bileyim zaten ssd oldugu için (ssd ilerde alacaktım ) cazip geldi gereksiz ama uygun gibi , işte atiden dolayı tedirginim ayrıca ekonmik sorun ve gereksiz gibi geldi ama bu cihaza da psikolojik olarka ısınamadım sorunsuz ama blmiyorum sıfırdan istiyorum % PS cs5.5 64 bit 3d çizimde fırca gecikiyor mvcut fırca ile aracların yanına geldiğinde hala fırca simgesi kalıyor yaklasık 1sn felan ç... :S

Sizce değer mi + 7970m beni tedirgin ediyor + su anki cihaza psikolojik olarak ısınmamaıs bulunuyorum...
    3610qm sevmiyorum ama sanırım fazla farketmez diyorlar... benim için çizim, multimedia düzenleme daha önemli oyun da olsun ama .. neyse b u sekile kendimi çok zorlucam ama değer mi cevpalarsanz sevinirim.

Yarın son kararımı vermeliyim, işler başlıyor benim gündüz hiç hiç hi zamanım olamaz .. neyse
    yarın konuya bakıp bi şeylerdeğişirmi bakacagım artık tesekkürler

• peki upgrade nedeni nedir acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nedeen mi, neden yok ki kampanya var, ucuz geldi.
    Ayrıca upgrade yapmıcam, suan iyi sistemim + 2 sene soonra felan tam dizecem ins. + ekonomik sebepler :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amd alma ben aldm basim agridi cogu oyun nvdia yanlisi

• ya orası öyle de ati den geri ilerde azfarklarla gtx680mk e zıplayacaktım ama iptal artık :D :D yişne de ilerisi için görüş alabilirim :D
  • Aynı konuyu birer hafta arayla 3 kez açtın

• Kagit ustunde amd iyi olabilir ama nvidia oyunlarda daha iyi emin ol gecen sene benim aldigim kart cogu oyunda az performans verdi bunaldim allahtan pcyi garantiye verdim oda geri odeme yapti bana adamlar dandik kartlarla nvidia 100tl lik 150fps aliyo knight onlinede ben amd ile 450 500 tl lik 50 60 fps zor aliyodum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hmmmm amd den dolayı tedirgindim zaten... öğrendiğim yii oldu :D
  • Bu saatten sonra forumdan bir sey bekleme bence. Kendi butcene gore hareket et

Bana kalirsa yaptigin veya yapacaklarinin mantikli bir aciklamasi yok. Ya laptopu hic almayip 2500 tl lik ms modele yazilacaktin ya da zamaninda islemci ve rame gereksiz para vermeyip ssd alip takacaktin.asil performansi o zaman hissedecektin. ssd'yi monster disindan cok daha ucuza alacaktin .

Su durumda ise henuz satilmayan laptopun uzerinden hic konusmaya gerek yok. Ve sahsi fikrim ise o laptopu satman cok imkansiz. Kimse yaklasik 3 bin tl sini her ne kadar titiz kullansan da 2.el bir laptopa vermez. Ayrica pesin almiyor kimse herkes kampanyaya yaziliyor. Sen o laptopu cevrenden birilerine satmaya calis. Ama dedigim gibi satman cok zor ve kendini laptoptan bos yere sogutma.

• quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Bu saatten sonra forumdan bir sey bekleme bence. Kendi butcene gore hareket et

Bana kalirsa yaptigin veya yapacaklarinin mantikli bir aciklamasi yok. Ya laptopu hic almayip 2500 tl lik ms modele yazilacaktin ya da zamaninda islemci ve rame gereksiz para vermeyip ssd alip takacaktin.asil performansi o zaman hissedecektin. ssd'yi monster disindan cok daha ucuza alacaktin .

Su durumda ise henuz satilmayan laptopun uzerinden hic konusmaya gerek yok. Ve sahsi fikrim ise o laptopu satman cok imkansiz. Kimse yaklasik 3 bin tl sini her ne kadar titiz kullansan da 2.el bir laptopa vermez. Ayrica pesin almiyor kimse herkes kampanyaya yaziliyor. Sen o laptopu cevrenden birilerine satmaya calis. Ama dedigim gibi satman cok zor ve kendini laptoptan bos yere sogutma.

acı ama gerçek

• 7970 bence de alma. 6990m mağduru olarak bu kartlar çok ısınıyor diyebilirim. Testlerde de zaten 680m'den 20 derece kadar fazla ısınıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnccp

quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Bu saatten sonra forumdan bir sey bekleme bence. Kendi butcene gore hareket et

acı ama gerçek

:D :D metally valla damrdan girmişsin :D
    1- satılmama problemi yoktu o durumu halletmiştim;
    2- satmıyorum ve yeni kampanyaya yazılmayacagım
    3- belki yapacaktım ewet ama kampanya süresi bittiği için olmadı ben de laptobumla devam ediyorum aslında bana böyle bişey lazımdı psikolojik olarak almöak istediğim için ne kadar mantıksız da olsa alacaktım , bu nedenle kampanya dan yana bir etkenden olması iyi oldu
    4- işlemcimi seviyorum hatta maaliyet yüksek oldugu için şöyle yapacaktım önce 3610 lu yapıp sonra 3720 Qm yapcaktım
    5- ayrıca hesapaları tekrar kontrol ettiğim de yeterince ucuza aldıgımıu gördüm...işlemci ve rame verilen extreleri düşündüğümde default hali ile son günlerdeki kampanyalşarla aynı hatta azcık düşük bile oldugunu farkettim :D ee ta nisandan beri bekledim :D
    o zamanda cok düşünmüştüm ve en mantıklı kampanya buydu şimdi bir kez daha anladım en iyisi o olduguna
    + şimdi işlemciye felan dedin ya 3720 Qm gereksiz se felan şimdi senin sözünden hareketle 3610 lu temel özellikli yüksek ekran kartlı bi kampanya ya gecebilirim :D: D ŞAKA ŞAKA :

Artık monsterın sitesini ziyaret etmicem her kampanyaya girmöek isterim yoksa
    Ayrıca şimdi benim model uygun dedim ya eger zamanında şimdiki gibi 3.500 e cıkabilseydim gtx680 m li alabviliyordum ama o zmana gtx680m aklımın ucundan bile geçmedi yoksa bi hal eder kredi çeker gene alabiliirdim belki işte o na canım sıkıldı hatta o zaman 3.000 + bulabilseydim3D li modele sahip olacaktım ve 3d deli gibi istiyorum ne etkisi olcak bilmiyorum ama istiyorum ve sanırım hiç ilgi olmadı o model gitti zaten her sene sadece eylül- ekim teslimli olarak 1 kere oluyor o kampanya taaa martlarda :D :D

bi baksam mı acaba iyi kampanya var mı diye

• dur yapma kardeşim daha çok gençsin o kampanyalar seni bozar
  • quote:

dur yapma kardeşim daha çok gençsin o kampanyalar seni bozar

:D

3D istiyroum, gtx 680m istiyorum , 3820 qm istiyorum, mat ekran istiyorum ( aslında bunu istemiyorum pahalı ama bence renkler canlı olmuyor sadece gündüzleri, güneste felan parlamamasıonı saglıyor :ÇP)

istiyoruuuuuuum :D :D

Şaka kankam bunla idare etcem artık 2-3 sene '' diye yazmıstım diğer konudaki arkadaş '' idare eder mi ? ne idaresi lan canavar işte gibi bişeyler demişti :D :D
    iyi böylşe iyi onun yerine tel alayım ya da tablet mi alsam :;S

• quote:

Orijinalden alıntı: kb001

quote:

dur yapma kardeşim daha çok gençsin o kampanyalar seni bozar

:D

3D istiyroum, gtx 680m istiyorum , 3820 qm istiyorum, mat ekran istiyorum ( aslında bunu istemiyorum pahalı ama bence renkler canlı olmuyor sadece gündüzleri, güneste felan parlamamasıonı saglıyor :ÇP)

istiyoruuuuuuum :D :D

Şaka kankam bunla idare etcem artık 2-3 sene '' diye yazmıstım diğer konudaki arkadaş '' idare eder mi ? ne idaresi lan canavar işte gibi bişeyler demişti :D :D
    iyi böylşe iyi onun yerine tel alayım ya da tablet mi alsam :;S

para harcamadan duramaz mısın sen. Neden illa birşey almak istiyorsun

• :D :D :D :D yahu aslında pek sevmem öyle full illa para harcama felan ama teknoloji de tabviri caizse vkadınlar gibi oluyoruy7m gibi :D :D
    saka makas pc işini geçtim yeter bu kadar ama belki 3820 Qm olabilir de neyse
    telefon alacagım :. :D :D :: :D : d:D :D

Hem cok para harcamıyorum ki :) :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kb001

:D :D :D :D yahu aslında pek sevmem öyle full illa para harcama felan ama teknoloji de tabviri caizse vkadınlar gibi oluyoruy7m gibi :D :D
    saka makas pc işini geçtim yeter bu kadar ama belki 3820 Qm olabilir de neyse
    telefon alacagım :. :D :D :: :D : d:D :D

Hem cok para harcamıyorum ki :) :)

evet teknik olarak para harcamıyorsun. Niyetleniyorsun, için içini yiyor bütün herşeyi hallediyorsun vazgeçiyorsun, başka ürüne niyetleniyorsun için içini yiyor herşeyi hallediyorsun vazgeçiyorsun...
  • şuanda 2. nesil i7 işlemciler bile 3610qm yi geçemedi. onu bırak 1. nesil i7 lerin oynatamadığı oyun yok. 200tl masrafa ben olsam girmem 0.3mhz için. 7970m alacağına gtx 675m alabilirsin. 2gb, 256 bit , kepler vs vs...

edit: yazdıklarını yeni gördüm. bence aldığın laptop iyi satmayarak çok iyi edersin. benim gibi default almamışsın birazda upgrade etmişsin. faydasını göreceksin çünkü gtx 670 gerek 1.5gb hafıza, gerek 192bit veriyolu, gerekse diğer özellikleriyle ( bilmiyom diğer özelliklerini ) çok iyi bir kart. ne demek istediğimi gta 5 gibi oyunlar çıkınca anlarsın keşke kampanya olsada bende gtx 670m alabilsem...

bir ara nokia almayı düşünüyordum 300-400 tl lik. king tellerde gözüm yoktu. ve birden vahiy geldi ve para biriktirip samsung galaxy note aldım. bir ay sonra s3 çıktı onu almak için kendimi yırtarken arkasından galaxy note 2 yi patlattılar ... yani anlayacağın birşeyin en iyisine sahipsen daha iyisinede sahip olmak istiyorsun çünkü seninkinden daha iyisinin olmasına göz yumamıyorsun. ben kendimde bunu gözlemledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _BEDIRHAN_ -- 12 Eylül 2012; 22:37:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _BEDIRHAN_

şuanda 2. nesil i7 işlemciler bile 3610qm yi geçemedi. onu bırak 1. nesil i7 lerin oynatamadığı oyun yok. 200tl masrafa ben olsam girmem 0.3mhz için. 7970m alacağına gtx 675m alabilirsin. 2gb, 256 bit , kepler vs vs...

edit: yazdıklarını yeni gördüm. bence aldığın laptop iyi satmayarak çok iyi edersin. benim gibi default almamışsın birazda upgrade etmişsin. faydasını göreceksin çünkü gtx 670 gerek 1.5gb hafıza, gerek 192bit veriyolu, gerekse diğer özellikleriyle ( bilmiyom diğer özelliklerini ) çok iyi bir kart. ne demek istediğimi gta 5 gibi oyunlar çıkınca anlarsın keşke kampanya olsada bende gtx 670m alabilsem...

bir ara nokia almayı düşünüyordum 300-400 tl lik. king tellerde gözüm yoktu. ve birden vahiy geldi ve para biriktirip samsung galaxy note aldım. bir ay sonra s3 çıktı onu almak için kendimi yırtarken arkasından galaxy note 2 yi patlattılar ... yani anlayacağın birşeyin en iyisine sahipsen daha iyisinede sahip olmak istiyorsun çünkü seninkinden daha iyisinin olmasına göz yumamıyorsun. ben kendimde bunu gözlemledim.

benim durumummun aynısı :D
    @duayteni: biraz upgrade felan harcadım ama haklısın birini alıyorum daha iyisi cıkınca ona geçiyorum herseyi hallediyorum bu kez baska sey oluyor.. bunu da halledecektim ki kampanya bitmiş :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.