Şimdi Ara

Update Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Blizz downloader'dan indirdiğim 3.0.1 to 3.0.2 update dosyası yüklemeye başlamadan şu hatayı veriyor :

The patch "enGB-hdfiles\Data\enGB\Credits_LK.html" could not be applied. (Invalid source file size: expected 76826, actual 74173.) If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (BNUpdate::PTCApply)
    Elimde CD'ler yok reinstall yapamıyorum, 454654135746874 kere repair çalıştırdım, faydası yok, lütfen bi el atın ya

• komut satırını açıp chkdsk /r enterla bilgisayarı yeniden başlat windows dosyaları kontrol etsin ancak bu işlemde bazı dosyaların silinme riski var genelde silmez birşeyi ama yine de uyarayım.
  • Dediğin işlemi yaptım fakat sadece C: tarandı ki benim Wow dosyalarım D: de... aynı işlemi D: den nası yaparım veya yapabilirmiyim?
  • chkdsk d: /r

edit: f değil r yazacaktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirbag -- 30 Ocak 2009; 10:23:17 >
  • Fikir için sağol, denedim fakat sorun devam ediyor

Lütfen başka bir çözüm yolu

UP!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norsaheru -- 30 Ocak 2009; 13:38:13 >
  • bi el atabilcek yok mu ya?
  • Upp!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Bios Sorunu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.