Şimdi Ara

Update'den Sonra Yaşanan Sorunlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kadro seçiminden sonra oyun beyaz ekranda takılı kalıyor dün Gold Cup'ta zorla finale çıkmıştım oyun takılı kaldı alt+f4 yaptım tekrar girdimki en baştayım sonra yeniden başladım yarı finale çıktım yine dondu yine kapatıp açtım yine en baştayım.Gece bi maç yapıp yatayım dedim yine dondu kapattım biraz önce açtım 6-7K civarında Coinsim azalmıştı.

Gece ilk donmadan sonra live chate girdim üzgünüm ama bu durumla ilgili yapabileceğim birşey yok demişti.
    Şimdi coinsler gidince tekrar live chate girdim derdimi anlattım ****or bütün bilgilerimi aldı incelemeye gönderiyorum,10-15 gün içerisinde sonuçlanacaktır sorunlar düzeltilecektir dedi ve origine girip oyuna sağ tıklayıp repair dememi istedi.Şu anda repair devam ediyor PC ortamında bu sorunu yaşayanlar oldu mu?

Ultimate team anakonusunda bi arkadaş görseli paylaşmış birebir bendeki sorun buna napacağız arkadaşlar updateden önce yoktu böyle birşey

Edit: Bende işe yarayan çözüm
    Ctrl+Alt+Delete ile görev yöneticisini açın.İşlemler sekmesine gelip kullanıcı adına göre sıralayın ilk olarak explorer'ı sonra taskmgr'yi sonlandırın.Üstten dosyaya tıklayarak yeni görevi seçin."explorer.exe" yazın tekrar çalıştırın.
    C:Windows:Temp klasörüne girip içindeki bütün herşeyi silin.
    Sonra originden sağ tıklayıp repair diyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeneryongur -- 11 Ekim 2012; 18:26:43 >

• banada oldu bu. tradede sanki biraz daha fazla adamım vardı.şimdi baktım 5 6 tane kalmış.kafamda halbuki dün hesaplamıştım hepsi satılsa 100kyı geçecek diye.şimdi 70 anca oluyor.oldu birşey ama çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myres

banada oldu bu. tradede sanki biraz daha fazla adamım vardı.şimdi baktım 5 6 tane kalmış.kafamda halbuki dün hesaplamıştım hepsi satılsa 100kyı geçecek diye.şimdi 70 anca oluyor.oldu birşey ama çözemedim.

Kardeşim originden sağ tıklayıp repair yaptım yaklaşık 7-8 maç oynadım hiçbir sorun kalmadı dene sende istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihatair

Arkadaşlar kadro seçiminden sonra oyun beyaz ekranda takılı kalıyor dün Gold Cup'ta zorla finale çıkmıştım oyun takılı kaldı alt+f4 yaptım tekrar girdimki en baştayım sonra yeniden başladım yarı finale çıktım yine dondu yine kapatıp açtım yine en baştayım.Gece bi maç yapıp yatayım dedim yine dondu kapattım biraz önce açtım 6-7K civarında Coinsim azalmıştı.

Gece ilk donmadan sonra live chate girdim üzgünüm ama bu durumla ilgili yapabileceğim birşey yok demişti.
    Şimdi coinsler gidince tekrar live chate girdim derdimi anlattım ****or bütün bilgilerimi aldı incelemeye gönderiyorum,10-15 gün içerisinde sonuçlanacaktır sorunlar düzeltilecektir dedi ve origine girip oyuna sağ tıklayıp repair dememi istedi.Şu anda repair devam ediyor PC ortamında bu sorunu yaşayanlar oldu mu?

Ultimate team anakonusunda bi arkadaş görseli paylaşmış birebir bendeki sorun buna napacağız arkadaşlar updateden önce oktu böyle birşey

aynenn aynısı.........

• ea nasıl düzelicek bu sorun
  • repair yaptım patch güncelleme yeniden yaptım kapa ac bilg vs hepsini yaptım yok olmadi.o paylaştigin resimdeki ekranda kaliyorum hatta oyuna baglanan adamın sesi geliyor ama forma secme kısmı gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dinazor89

repair yaptım patch güncelleme yeniden yaptım kapa ac bilg vs hepsini yaptım yok olmadi.o paylaştigin resimdeki ekranda kaliyorum hatta oyuna baglanan adamın sesi geliyor ama forma secme kısmı gelmiyor.

Ben sadece repair yaptım tekrar patch falan yapmadım bide öyle dene kardeşim bende düzeldi şimdilik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sadece repair yaptım yine düzelmedi ea ......
  • ben yeniden indiriyom bakalım nolucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal*

sadece repair yaptım yine düzelmedi ea ......

Kardeşim ilk mesaja ekleme yaptım bide onu dener misin ilk adımı unutmuşum
  • Dün gece aynı sorun bende de vardı Origini açıp kapadım düzeldi
  • quote:

quote:

repair yaptım patch güncelleme yeniden yaptım kapa ac bilg vs hepsini yaptım yok olmadi.o paylaştigin resimdeki ekranda kaliyorum hatta oyuna baglanan adamın sesi geliyor ama forma secme kısmı gelmiyor.

Ben sadece repair yaptım tekrar patch falan yapmadım bide öyle dene kardeşim bende düzeldi şimdilik

yok usta başka bi problem ama anlamadım.
    Win7 64 bit
    ati ekran kartı var problemi olanların benser sistemleri varmı acaba
  • quote:

quote:

quote:

yok usta başka bi problem ama anlamadım.
    Win7 64 bit
    ati ekran kartı var problemi olanların benser sistemleri varmı acaba

Benimkiyle birebir aynı kardeşim ilk mesajda çözüme ekleme yaptım onu bi dene ilk adımı unutmuşum

• Tekrar oldu aynı sorun ya olmuyordu ne güzel
  • Orijinalden alıntı: cihatair

deniyorum şimdi ea ticket da attim azima geleni yazdım valla sabahtan beri 100 kere denemişimdir cok sinirim bozuldu.

---Denedim msjindakileri hiç bişi olmadı malesef:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dinazor89 -- 11 Ekim 2012; 18:16:47 >
  • Orijinalden alıntı: dinazor89

deniyorum şimdi ea ticket da attim azima geleni yazdım valla sabahtan beri 100 kere denemişimdir cok sinirim bozuldu.

---Denedim msjindakileri hiç bişi olmadı malesef:(

Wallahi kardeşim bende düzeldi kendim çözüm eklemeye çalışıyorum o da olmuyor sizde
  • ati güncellemeye caliştim bilg cöktü win7 kendini tamir etti sonra düzeldi oyun kendi kendine :S suan oynuorm ilk macimdayim
  • Beyler oyuna güncellememi geldi? Ben hiç yapmadımda. Originden FIFA 13e sağ tıklayıp updatemi yapacaz? ve yapmasak sıkıntı olurmu
  • bence yapma pişman olursun oyuna girip oynuyosan sorun yok
  • Evet şimdilik sorun yok dursun o zaman
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.