Şimdi Ara

Up ne demek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler op yi biliyorum overpower peki up ne demek açılımı ?
    birde sizce op ve up şampiyonları yazarmısınız bence

trynd,ryze,jax,ww op

Orijinalden alıntı: Jr.SmiTh

Beyler op yi biliyorum overpower peki up ne demek açılımı ?
    birde sizce op ve up şampiyonları yazarmısınız bence

trynd,ryze,jax,ww op

underpowered.

Yukarıda yazdıklarının hiç biri op değil , sadece düşük seviye oyunlarda insanlar oynamayı iyi bilmediği için onlar güçlü gözükebiliyor.Tryndamere i feedlemezseniz ve ilk levellarda keserseniz tüm oyun toparlayamaz mesela.

genel bir cevap bilen birisinin elinde her champion op olabiliyor ama genel olarak kassadin-malzahar-karthus bunlar bence op herolar

öğrenmiş oldum underpoweredmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertblade -- 7 Şubat 2011; 22:12:34 >
  • under power yani heroların ortalama gücünün altında diye biliyorum oyunda up karakter olduğunu sanmıyorum yazdığın op karakterler arasında tryn için bir stun yeterli oluyor endlesten sonra yada onu basamadan kesmek için silence yeterli olacaktır.Jax ve warwicki op görmüyorum özellikle jax'a early game'de kastırmayın.Jax main heromdur diyebilirim.Kesinlikle early gamede lanede tutunabilmesini sağlayan tek özelliği q+w kombosu.Siz bunu yaptırmadan yara verirseniz kastırmazsınız.Ryze bana görede op bütün skilleri boşalt karşıdaki düşman ölsün mantığıyla çalışan bir hero ancak böyle bir hero kabul edilemez üst üste 2+3 kere ryzeye ölürseniz oyundan soğursunuz tamam öldürmesi kolay bir karakter ancak abartı derecede vurduğunu düşünüyorum eskiden olsa anivia op derdim ancak ryze aniviadanda absürd vuruyor.En azından ryze oynarken karşıma gelen anivianın çırpınışlarını görmeniz gerekirdi.Yumurtası bile ulti basılıyken 2 saniyede omlet oluyordu.Op olarak gözüken her hero engellenebilir.Ben oyunu tek başına taşıyacak bir hero olduğunu sanmıyorum.Slow stun silence gibi özellikler bunları engellemek için var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.