Şimdi Ara

Unutursam Fısılda (Çağan Irmak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çağan Irmak’ın merakla beklenen filmi ‘Unutursam Fısılda’ için geri sayım başladı.

Yapımcılığını Taff Pictures, senaryosunu ve yönetmenliğini Çağan Irmak’ın üstlendiği ve Hümeyra’nın başrolde olduğu filmin kadrosuna Mehmet Günsür de katıldı.

Kasabalı bir genç kızın müzikle ilgili hayallerinin peşinden gitmeye karar vermesi ve şöhret olmasını anlatan filmde Hümeyra, ‘Ayperi’ karakterine hayat verecek.

Karakterin gençliğini kimin oynayacağı merak konusuyken, Günsür ‘Ayperi’nin gençlik aşkı ‘Tarık’ rolünde kamera karşısına geçecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomas Anderson -- 18 Temmuz 2014; 11:33:58 >

• Mehmet Günsür 1970

Mehmet Günsür 1970 Son olarak 'Muhteşem Yüzyıl'da Şehzade Mustafa rolünde izlediğimiz Mehmet Günsür, Çağan Irmak'ın yeni filmi 'Unutursam Fısılda'daki yeni imajıyla 70'li yıllara ışınlandı.

‘Babam ve Oğlum’, ‘Issız Adam’ gibi büyük gişe başarısı yakalayan iyi filmlere imza atan Çağan Irmak’ın yeni filmi ‘Unutursam Fısılda’nın çekimleri devam ediyor. 1970’li yıllarda birbirlerine aşık iki gencin her şeyi geride bırakarak, müziğin, aşkın ve hayallerinin peşinde verdikleri mücadeleyi konu alan filmde Tarık rolünü canlandıran Mehmet Günsür, uzun saçlı, İspanyol paça beyaz pantalonlu ve düğmeleri yarı açık sivri uzun yaka gömlekli yeni imajıyla 70’li yıllara ışınlandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

Mehmet Günsür 1970

Mehmet Günsür 1970 Son olarak 'Muhteşem Yüzyıl'da Şehzade Mustafa rolünde izlediğimiz Mehmet Günsür, Çağan Irmak'ın yeni filmi 'Unutursam Fısılda'daki yeni imajıyla 70'li yıllara ışınlandı.

‘Babam ve Oğlum’, ‘Issız Adam’ gibi büyük gişe başarısı yakalayan iyi filmlere imza atan Çağan Irmak’ın yeni filmi ‘Unutursam Fısılda’nın çekimleri devam ediyor. 1970’li yıllarda birbirlerine aşık iki gencin her şeyi geride bırakarak, müziğin, aşkın ve hayallerinin peşinde verdikleri mücadeleyi konu alan filmde Tarık rolünü canlandıran Mehmet Günsür, uzun saçlı, İspanyol paça beyaz pantalonlu ve düğmeleri yarı açık sivri uzun yaka gömlekli yeni imajıyla 70’li yıllara ışınlandı.
    Tam resimleri eklemeye gelmiştim ki benden hızlı davranmışın, kurmay yarbay değil general olacak adamsın @Thomas Anderson

• quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Tam resimleri eklemeye gelmiştim ki benden hızlı davranmışın, kurmay yarbay değil general olacak adamsın @Thomas Anderson

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Alıntıları Göster
    Çağan Irmak ilk kareleri fısıldadı

Çağan Irmak, yeni filmi 'Unutursam Fısılda'nın karelerini Instagram hesabından paylaşmaya başladı.

Çağan Irmak’ın yeni filmi “Unutursam Fısılda”nın setinden ilk kareler ortaya çıktı.

Irmak, başrol oyuncuları Mehmet Günsür ve Farah Zeynep Abdullah’ın fotoğraflarını Instagram hesabında paylaştı. Hikâyesi 1970’lerin sonunda geçen film, müzisyen Tarık ile kurduğu hayallerinin peşinden İstanbul’a giden Ayperi’nin öyküsünü anlatıyor.

• quote:

Çağan Irmak ilk kareleri fısıldadı

Çağan Irmak, yeni filmi 'Unutursam Fısılda'nın karelerini Instagram hesabından paylaşmaya başladı.

Çağan Irmak’ın yeni filmi “Unutursam Fısılda”nın setinden ilk kareler ortaya çıktı.

Irmak, başrol oyuncuları Mehmet Günsür ve Farah Zeynep Abdullah’ın fotoğraflarını Instagram hesabında paylaştı. Hikâyesi 1970’lerin sonunda geçen film, müzisyen Tarık ile kurduğu hayallerinin peşinden İstanbul’a giden Ayperi’nin öyküsünü anlatıyor.

Alıntıları Göster
    Farah Zeynep Abdullah varsa izlerim
    umarım sadece Farah'ı izlemeyiz filmde. Film izletir kendini.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sipaly

Farah Zeynep Abdullah varsa izlerim
    umarım sadece Farah'ı izlemeyiz filmde. Film izletir kendini.

Alıntıları Göster
    "Unutursam Fısılda" İstanbul'da

Yapımcılığını TAFF Pictures’ın yaptığı, senarist ve yönetmenliğini Çağan Irmak’ın üstlendiği, “Unutursam Fısılda” filminin İzmir Birgi’den sonra İstanbul’da çekimleri devam ediyor.

Birbirlerine aşık olan iki gencin her şeyi geride bırakarak, müziğin,aşkın ve hayallerinin peşinde verdikleri mücadeleyi konu alan filmde, Ayperi karakterini Farah Zeynep Abdullah canlandırıyor. Başarılı yönetmen Çağan Irmak’ın merakla beklenen yeni filminde Farah Zeynep Abdullah, Mehmet Günsür, Kerem Bürsin, Işıl Yücesoy ve Hümeyra gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Farah Zeynep Abdullah’ın Ayperi karakteri ile kamera karşısına geçeceği filmde; Ayperi’nin taşra kasabasından çıkarak dönemin en önemli pop müzik sanatçısı olma hikayesini
    konu ediliyor. Çağan Irmak’ın yeni hikayesinin baş kahramanı Ayperi’nin şöhret yolculuğundaki en büyük destekçisi, aşkı Tarık rolünde ise Mehmet Günsür rol alıyor. Tarık’ın İstanbul’dan kendisi gibi müzisyen olan arkadaşı Erhan karakterini ise Kerem Bürsin
    canlandırıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Elif ismine akrostiş
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

"Unutursam Fısılda" İstanbul'da

Yapımcılığını TAFF Pictures’ın yaptığı, senarist ve yönetmenliğini Çağan Irmak’ın üstlendiği, “Unutursam Fısılda” filminin İzmir Birgi’den sonra İstanbul’da çekimleri devam ediyor.

Birbirlerine aşık olan iki gencin her şeyi geride bırakarak, müziğin,aşkın ve hayallerinin peşinde verdikleri mücadeleyi konu alan filmde, Ayperi karakterini Farah Zeynep Abdullah canlandırıyor. Başarılı yönetmen Çağan Irmak’ın merakla beklenen yeni filminde Farah Zeynep Abdullah, Mehmet Günsür, Kerem Bürsin, Işıl Yücesoy ve Hümeyra gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Farah Zeynep Abdullah’ın Ayperi karakteri ile kamera karşısına geçeceği filmde; Ayperi’nin taşra kasabasından çıkarak dönemin en önemli pop müzik sanatçısı olma hikayesini
    konu ediliyor. Çağan Irmak’ın yeni hikayesinin baş kahramanı Ayperi’nin şöhret yolculuğundaki en büyük destekçisi, aşkı Tarık rolünde ise Mehmet Günsür rol alıyor. Tarık’ın İstanbul’dan kendisi gibi müzisyen olan arkadaşı Erhan karakterini ise Kerem Bürsin
    canlandırıyor.

Alıntıları Göster
    fragman yayınlanmış

• quote:

fragman yayınlanmış

Alıntıları Göster
    29 Ekim'de vizyona giriyor. Sevgilimle gitmeyi düşünüyorum. Pek Yakında başlamadan önce fragmanına denk gelmiştim güzel bir şeye benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shepherd. -- 25 Ekim 2014; 14:30:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

29 Ekim'de vizyona giriyor. Sevgilimle gitmeyi düşünüyorum. Pek Yakında başlamadan önce fragmanına denk gelmiştim güzel bir şeye benziyor.

Alıntıları Göster
    Vizyonda..
  • quote:

Vizyonda..

Alıntıları Göster
    Dün gittim, klasik Çağan Irmak tarzındaydı. Oldukça hislendirdi izleyenleri, şarkılar çok iyiydi, Farah Zeynep iyi seslendirmiş. Sinemada izlenmeli, tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katre.

Dün gittim, klasik Çağan Irmak tarzındaydı. Oldukça hislendirdi izleyenleri, şarkılar çok iyiydi, Farah Zeynep iyi seslendirmiş. Sinemada izlenmeli, tavsiye ediyorum.

Alıntıları Göster
    Gittim. Gayet başarılı bence. Sevgilinizle gidebilirsinz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

Gittim. Gayet başarılı bence. Sevgilinizle gidebilirsinz

Alıntıları Göster
    Konuya pek ilgi yok ama film hakikaten çok güzel olmuş. Açıkçası çok bir beklentim yoktu hatta gidip gitmeme konusunda kararsızdım ancak başta da söylediğim gibi gerçekten farklı ve duygusal bir film. Ayrıca gerek oyunculuklar (M.Günsur hariç) gerekse de müzikler çok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Konuya pek ilgi yok ama film hakikaten çok güzel olmuş. Açıkçası çok bir beklentim yoktu hatta gidip gitmeme konusunda kararsızdım ancak başta da söylediğim gibi gerçekten farklı ve duygusal bir film. Ayrıca gerek oyunculuklar (M.Günsur hariç) gerekse de müzikler çok iyi.

Alıntıları Göster
    Ben çok beğendim filmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Englishman In New York

Ben çok beğendim filmi.

Alıntıları Göster
    nete düşünce haber verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

nete düşünce haber verin.

Alıntıları Göster
    Çağan Irmak her filminde üzerine koyuyor, bu son filmi de bence bugüne kadarki en iyi filmi olmuş. Filmin başlangıcındaki yazılarda müziklerin Kenan Doğulu'ya ait olduğunu öğrendiğimde pek hoşnut olmamıştım ama filmi izleyince bu zor işin altından kalkmış diyebilirim, sadece bir şarkıda tarzı sırıtıyordu, onun dışında o dönemin ruhunu yakalamayı ve yansıtmayı başarmış. Yerli yabancı son yıllarda izlediğim en iyi filmdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-994965FA4

Çağan Irmak her filminde üzerine koyuyor, bu son filmi de bence bugüne kadarki en iyi filmi olmuş. Filmin başlangıcındaki yazılarda müziklerin Kenan Doğulu'ya ait olduğunu öğrendiğimde pek hoşnut olmamıştım ama filmi izleyince bu zor işin altından kalkmış diyebilirim, sadece bir şarkıda tarzı sırıtıyordu, onun dışında o dönemin ruhunu yakalamayı ve yansıtmayı başarmış. Yerli yabancı son yıllarda izlediğim en iyi filmdi.

Alıntıları Göster
    Filmin, Dvd'si çıktı.
  • quote:

Filmin, Dvd'si çıktı.

Alıntıları Göster
    Bugün izleme imkanı buldum ve gerçekten çok beğendim filmi.
    Oyunculuklar zaten muazzamdı ben kurgusunu da bir hayli beğendim. Müziklerine de ayrı bir parantez açmak lazım cidden çok kaliteli bir iş çıkarıldığını düşünüyorum. Sinemada izlemediğim için üzüldüğüm bir film oldu. Tavsiye ederim herkese.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valdiantore

Bugün izleme imkanı buldum ve gerçekten çok beğendim filmi.
    Oyunculuklar zaten muazzamdı ben kurgusunu da bir hayli beğendim. Müziklerine de ayrı bir parantez açmak lazım cidden çok kaliteli bir iş çıkarıldığını düşünüyorum. Sinemada izlemediğim için üzüldüğüm bir film oldu. Tavsiye ederim herkese.

Alıntıları Göster
    yarın izlicem bakalım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

yarın izlicem bakalım.

Alıntıları Göster
    güzel film. Farah Zeynep'i çok beğendim bu filmde ki ben onu bu filme kadar hep itici bulmuşumdur. diğer oyuncular idare ediyor. ha pardon bir de hümeyra var. o da iyi oynamış.güzel bir hikaye. sıkmadan izletiyor kendini. tabii bunda çağan ırmak etkisi büyük. böyle duygusal filmleri iyi kotarıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.