Şimdi Ara

Unutulmuş Yıldızlar Listesi - DÜNYADAN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
3
Favori
2.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sfr+10

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Zinedine zidane bakınız:avatar...

unutulmuş diyoruz reyiz, ne zidane'i ne unutması...

Sende haklısın o zaman edgar davids yaz

hah, o olur işte,
    ben de rol makay diyeyim o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Zinedine zidane bakınız:avatar...

unutulmuş diyoruz reyiz, ne zidane'i ne unutması...

Sende haklısın o zaman edgar davids yaz

hah, o olur işte,
    ben de rol makay diyeyim o zaman

Roy makaay

• Futbolu Bırakmamış Fakat Bir Kenara Atılmış Yıldızlar Diyorum Zidane Diyorsunuz Arkadaş Futbolu Bırakan Dennis Bergkamp,Ronaldo,Pele,Maradona,Amokachi vs. vs. Yıldızları Saysak Forum Çöker sonra citizen bizi banlar..

Gilberto Silva

Jon Dahl Tomasson

İvan Gennaro Gattuso

Francisco Totti

Ryan Babel Ve Robbie Kean

Bunlar önemliydi unutmuşum güzel adamlar türk takımlarında oynamalarını çok isterdim

Ve Şimdi Aklıma Geldi Büyük Bir izlandalı : Eiður Smári Guðjohnsen (d. 15 Eylül 1978, Reykjavik) Halen Fulhamda Oynamakta

DaMarcus Beasley eklenebilir ABD London Donovanla Yetiştirdiği En İyi İsimlerden Halen Puebla'da oynamakta

Bu Listeye Rafael Marquez Eklenmeden olmaz Barcelona İle Özdeşleşmiş Bir Oyuncu :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rivaldo

• Up Tomassonda 2011'de futbolu bırakmış onu çıkaralım yerine Darius Vassel Ekliyelim ozaman halen leicester city'de oynamakta

City Ve Aston villadan Sonra 15 Maç Ankaragücü Formasıda Giymişti :)

• adam jardel demiş bende zidan dedim.
    yaz o zaman del piero.
    bide drogbayı eklemek lazım çelsiden ayrıldı ha eto da var
  • unutmadan bunu da yaz

Unutulmuş Yıldızlar Listesi - DÜNYADAN

• Larsson
    Owen
    Adriano
    Veron
    Moriyentes
    Van der saar
    Ortega
    mc maneman
    Sorin
    Rui Costa
    Nuno Gomez
    Cafu
    Maldini
    Trezeguet
    Okocha
    Bergkamp
  • Barthez
    Romario
    Mehmet Scholl
    Riise
    İnzaghi
    Concecao
    Xavier
    Andy van der Meyde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XPHOS -- 18 Haziran 2012; 1:41:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

quote:

Orijinalden alıntı: lombi

quote:

Bu adamın şuan milli takımda olmaması saçmalık resmen.

He he tabi. Sıvanştayger, Khedira, Kroos, Mesut, Götze gibi adamlar varken Ballack'ı alacaklardı...

Ballack'ın özellikle milli takım kariyerine bak dostum.Bu saydığın adamlar asla onun kadar olamaz Götze kim lan ? ismine tövbe tövbe.

yaş ilerledikçe zihinsel özellikler artıyor oyuncu daha tecrübeli oluyor tekniği gelişiyor maç esnasında ne yapacağını biliyor acemilere liderlik edebiliyor. ballack da tam o tip bir oyuncu.ama yaş arttıkça fiziksel özelliklerde düşüş olur oyuncu hızının belli kısmını kaybeder koşamaz şut gücü düşer dayanma gücü zayıflar. alman futbolu fiziğe dayalı olduğundan ballack gibi tecrübeli fakat fizik gücü zayıf oyunculara iş düşmüyor.
    bu adam euro 2008de grup maçında avusturyaya bi frikik atmıştı zannedersin amerika ırağa füze gönderdi

• quote:

unutmadan bunu da yaz

lan roberto carlos da var

• quote:

quote:

quote:

quote:

He he tabi. Sıvanştayger, Khedira, Kroos, Mesut, Götze gibi adamlar varken Ballack'ı alacaklardı...

Ballack'ın özellikle milli takım kariyerine bak dostum.Bu saydığın adamlar asla onun kadar olamaz Götze kim lan ? ismine tövbe tövbe.

Götzeye Arsenal 40 milyon verdi geçen transfer döneminde ama Dortmund satmadı. Uyandırıyım dedim.

Ballack da Chelsea'deyken Ada'nın en çok para alan oyuncusuydu (Ya da ilk 3'teydi). Kariyerinde milli takımda 2 final yaşamış, 2 farklı kulüpte 2 kez CL finali yaşamış bir isimdir Ballack. Ama cenabetliğinden dolayı hep finalde kaybetmiştir o ayrı. Ancak Alman futbolunun düşüşte olduğu yıllarda Almanların tutunacak nadir dallarındandı. Milli takımı bırakma kararı aldı (Löw'ün de önerisiyle) yoksa emin ol o vardı. Mesut 2010'da Ballack'ın sakatlığından dolayı forma şansı buldu da parladı. 2008'de final oynamalarının kilit ismi yine Ballack'dı.

Götze de kalitelidir, henüz gençtir ama Götze'ye idollerini sor, aralarından biri KESİNLİKLE Ballacktır.

• engelaar diye biri çıkmıştı hollandanın orta sahasında 2010da sanırım, sonra kayboldu gitti
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sociopathious

quote:

quote:

quote:

quote:

Götzeye Arsenal 40 milyon verdi geçen transfer döneminde ama Dortmund satmadı. Uyandırıyım dedim.

Ballack da Chelsea'deyken Ada'nın en çok para alan oyuncusuydu (Ya da ilk 3'teydi). Kariyerinde milli takımda 2 final yaşamış, 2 farklı kulüpte 2 kez CL finali yaşamış bir isimdir Ballack. Ama cenabetliğinden dolayı hep finalde kaybetmiştir o ayrı. Ancak Alman futbolunun düşüşte olduğu yıllarda Almanların tutunacak nadir dallarındandı. Milli takımı bırakma kararı aldı (Löw'ün de önerisiyle) yoksa emin ol o vardı. Mesut 2010'da Ballack'ın sakatlığından dolayı forma şansı buldu da parladı. 2008'de final oynamalarının kilit ismi yine Ballack'dı.

Götze de kalitelidir, henüz gençtir ama Götze'ye idollerini sor, aralarından biri KESİNLİKLE Ballacktır.

Kardeşim Ballack'a laf eden oldu mu? Sence şu an Ballack gibi dötündeki kılları ağarmışbirisinin oynamasımı doğru yoksa Götze gibi bir yıldız adayının mı?

• Almanya gençleşmeye gitti. Götze, Mesut, Kroos, Schweni Süper topcular ama Ballack Yedek olarak bulunması gerekirdi en azından Milli Takımda.

Löw Ayıp etti kendisine. Ballack çok büyük oyuncu idi, Gözümüzün pası siliniyordu izlerken.

Almanya = Panzerler

Panzer diyincede aklıma ısrarla Ballack geliyor. Ciddi anlamda Fizik gücü ve Tekniğiyle İnanılmazdı. Panzer kelimesinin hakkını sonuna kadar veriyordu.

En azından Abilik yapardı Milli Takımdaki genç oyunculara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 18 Haziran 2012; 11:30:14 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chelsea FC

Almanya gençleşmeye gitti. Götze, Mesut, Kroos, Schweni Süper topcular ama Ballack Yedek olarak bulunması gerekirdi en azından Milli Takımda.

Löw Ayıp etti kendisine. Ballack çok büyük oyuncu idi, Gözümüzün pası siliniyordu izlerken.

Almanya = Panzerler

Panzer diyincede aklıma ısrarla Ballack geliyor. Ciddi anlamda Fizik gücü ve Tekniğiyle İnanılmazdı. Panzer kelimesinin hakkını sonuna kadar veriyordu.

En azından Abilik yapardı Milli Takımdaki genç oyunculara.

Ballack'ın milli takımdaki oyuncularla arası bozuk. Özellikle kaptan Lahm ile.

Evet lahm kaptanlık veriliyor bana neden verilmiyor gibisinden açıklama yapmıştı + löwlede arası açık

Kadroya alınmayan eski kaptanı Ballack, milli takım teknik direktörü Löw'ü "İki yüzlü" davranmakla eleştirdi.

http://live.sporx.com/futbol/dunya/ballack-lowu-bombaladiSXHBQ237138SXQ

İşte bu yüzden yokda diyebiliriz HALEN FUTBOLU BIRAKAN FUTBOLCU YAZAN VAR NE ANLAMA ÖZÜRLÜ MİLLETİZ ARKADAŞ Ben Futbolu bırakan yıldızları saysam 1890dan başlar 2012ye kadar 3 milyon tane futbolcu sayarım size duff henry eto'o vs. halen profesyonel kariyerine devam eden fakat unutulan yıldızları söylüyoruz rafael marquez mesela

• Thierry Henry şimdiden unutuldu bence
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sociopathious

quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeşim Ballack'a laf eden oldu mu? Sence şu an Ballack gibi dötündeki kılları ağarmış birisinin oynamasımı doğru yoksa Götze gibi bir yıldız adayının mı?

Ballack'a laf eden oldu mu diyor şimdi de 40 milyon versin Arsenal banane biz oyuncuların ne kadar ettiklerini mi tartışıyoruz.Kısacası benim asla Milli takımda unutmayacağım ve dünyanın en iyi orta saha oyuncuların başında gelir.Son 10 yılda Almanya buralara gelmesi sağlayan en büyük paya sahip kişidir kanımca.Dediğim son turnuvası olacaktı böyle bir ismin bu şekilde veda etmesi çok kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 18 Haziran 2012; 16:17:26 >

•  Unutulmuş Yıldızlar Listesi - DÜNYADAN

Penaltı denildiğinde akla bu adam gelir 2005'te ki Sheva'nın penaltısını kurtardığını halen unutmam nedense futbol kariyerine biraz erken veda etmiştir.

Ekle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 18 Haziran 2012; 17:00:18 >

• juventus da bi ara di vaio diye biri vardi yanlış hatırlamıyorsam birde heerenveen de bi maçta 8 gol atmışti afonso alves

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.