Şimdi Ara

Unutulmayan Sevgili </3 (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
418
Cevap
16
Favori
15.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş

Üzülme der Mevlana... ''İstedigin birsey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da olmamasi gerektiği için olmuyordur''...

"Kismet ederse Mevlâ; el getirir, yel getirir, sel getirir.. Kismet etmezse Mevlâ; el götürür, yel götürür, sel götürür.."
    (Hz. Mevlana)

• quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

unuttum demek bile aslında hatırlamaktır.unutmak için 2 yıl çabaladım ama 1 sn de hatırladım....olmaz olsun birisin sevmek bağlanmak

Dostum bu durumun iyi yönü de var. Şöyle düşün biri sana aşık, seninle olmak istiyor. Sen onu hiç sevmiyorsun ama git başımdan senle mi uğraşacağım ? diyemiyorsun. Çünkü sen bunu yaşıyorsun bunu desen ona nasıl acı vereceğini biliyorsun. Daha bilinçli hareket ediyorsun.

Birlikte söylediğimiz şarkımızı da paylaşmak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*

Bu sefer başka sevdim-sevildim, birine tam anlamıyla güvendim. Ruh ikizim dediğim insanı bulmuştum. Olmadı be, çok yıprandık, yapamadık. Kaderimde o varsa elbet yollarımız kesişir, değil mi?

Eğer varsa kaderinde neden olmasın? ama hayatta insanın karşısına ne çıkacağı hiç belli olmuyor. Ayrılma nedeniniz neydi ?

• Onu 2011'den beri tanıyorum. Ailesi kızı çok sıkıyordu, hala liseli gibi kaçamak görüşüyorduk(görüşünce de max 30-45dk oluyordu). Şöyle diyeyim 6 ayda 3 kere görüştük. Fırsat buldukça cam'de görüşürdük, 4-5 saat konuşup hiç sıkılmazdık.

Sınava daha iyi hazırlanmak için ayrılmak istedi 2 kere, onun iyiliği için kabul ettim, en fazla 2 gün içinde geri döndü. Bu ayrıldığımız sırada gitti eskiden sevdiği çocuğu face'den ekledi, 1 gün sonra sildi. "Ne var arkadaşım o benim" dedi ama sonra çok pişman oldu özür diledi. Benim ona güvenim azaldı. Seni seviyorum ama eskisi gibi aşık değilim falan dedi. 1 sene görüşemeyecektik, sonrasında da üni başlıyor zaten herkes ayrı şehirlerde olacaktı. Ben de daha fazla dayanamadım, ayrılmak istediğimi söyledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hybrid Theory* -- 27 Ekim 2013; 12:53:16 >

• quote:

Onu 2011'den beri tanıyorum. Ailesi kızı çok sıkıyordu, hala liseli gibi kaçamak görüşüyorduk(görüşünce de max 30-45dk oluyordu). Şöyle diyeyim 6 ayda 3 kere görüştük. Fırsat buldukça cam'de görüşürdük, 4-5 saat konuşup hiç sıkılmazdık.

Sınava daha iyi hazırlanmak için ayrılmak istedi 2 kere, onun iyiliği için kabul ettim, en fazla 2 gün içinde geri döndü. Bu ayrıldığımız sırada gitti eskiden sevdiği çocuğu face'den ekledi, 1 gün sonra sildi. "Ne var arkadaşım o benim" dedi ama sonra çok pişman oldu özür diledi. Benim ona güvenim azaldı. Seni seviyorum ama eskisi gibi aşık değilim falan dedi. 1 sene görüşemeyecektik, sonrasında da üni başlıyor zaten herkes ayrı şehirlerde olacaktı. Ben de daha fazla dayanamadım, ayrılmak istediğimi söyledim.

Biraz karmaşık ve zor bir durum hocam. Ama şu eski sevgili ekleme durumu nedir çözebilmiş değilim. Dediklerim senin için değil eskisini ekler konuşur eğer olursa çıkar sonra geri döner. Saplantı gibi. Olan tek şey sende bıraktığı iz, tecrübe ve geçen zaman. Hayatına bak dostum kendini kurtar, eline çok fırsatlar gelir tabi onun gibi biri olur mu bilinmez ama şunu unutma evlensen bile körü körüne bağlanma. Kızlar duygusal olur çoğu şeyi dışına vurur ama erkek hep içinde yaşar. Her seferinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaybedenler Klübü

quote:

Onu 2011'den beri tanıyorum. Ailesi kızı çok sıkıyordu, hala liseli gibi kaçamak görüşüyorduk(görüşünce de max 30-45dk oluyordu). Şöyle diyeyim 6 ayda 3 kere görüştük. Fırsat buldukça cam'de görüşürdük, 4-5 saat konuşup hiç sıkılmazdık.

Biraz karmaşık ve zor bir durum hocam. Ama şu eski sevgili ekleme durumu nedir çözebilmiş değilim. Dediklerim senin için değil eskisini ekler konuşur eğer olursa çıkar sonra geri döner. Saplantı gibi. Olan tek şey sende bıraktığı iz, tecrübe ve geçen zaman. Hayatına bak dostum kendini kurtar, eline çok fırsatlar gelir tabi onun gibi biri olur mu bilinmez ama şunu unutma evlensen bile körü körüne bağlanma. Kızlar duygusal olur çoğu şeyi dışına vurur ama erkek hep içinde yaşar. Her seferinde.

Valla çok haklısın dostum. Ne diyelim, hepimiz için hayırlısı olsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kaybedenler Klübü

quote:

Valla çok haklısın dostum. Ne diyelim, hepimiz için hayırlısı olsun.

Aynen dostum hepimiz için hayırlısı.

• unutulur!

"İnsanların değişmeyeceğine inandım, hala da inanırım. Seni sıradan insanlardan ayrı tuttum ben, ilk gördüğüm andan itibaren. Belki de bu yüzden daha çok üzdü senin değişmen. Bu kadar çabuk vazgeçmeyi, hiç çaba göstermemeyi nasıl başardın bilmiyorum. Belki beni yanına yakıştıramadın, belki benden utanıyorsun, belki de bu mesajı okuduğunda bile rahatsızlık duyacaksın ama senden son bir ricam, senden son bir isteğim, son bir dileğim var. İki yıl kadar önce bir nisan gecesinde tanıdığım, sevdiğim, her şeyimi paylaştığım, yanında huzur bulduğum güzel bir kız vardı. Eğer onunla karşılaşırsan lütfen selam söyle, çünkü ben onu aylardır göremiyorum ve onu aramaya gücüm tükendi. Hoşçakal nisan gecesinin güzel kızı. Hoşçakal.."

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Hawk

Dün konu açıp içimi dökmüştüm biraz ama sonra sildim yazdıklarımı. Aylar öncesinde ona şu mesajı atmıştım: (İçeriğin gerçek anlamını asla kavrayamayacağını düşünüyorum.)

"İnsanların değişmeyeceğine inandım, hala da inanırım. Seni sıradan insanlardan ayrı tuttum ben, ilk gördüğüm andan itibaren. Belki de bu yüzden daha çok üzdü senin değişmen. Bu kadar çabuk vazgeçmeyi, hiç çaba göstermemeyi nasıl başardın bilmiyorum. Belki beni yanına yakıştıramadın, belki benden utanıyorsun, belki de bu mesajı okuduğunda bile rahatsızlık duyacaksın ama senden son bir ricam, senden son bir isteğim, son bir dileğim var. İki yıl kadar önce bir nisan gecesinde tanıdığım, sevdiğim, her şeyimi paylaştığım, yanında huzur bulduğum güzel bir kız vardı. Eğer onunla karşılaşırsan lütfen selam söyle, çünkü ben onu aylardır göremiyorum ve onu aramaya gücüm tükendi. Hoşçakal nisan gecesinin güzel kızı. Hoşçakal.."

Dostum kıza gerçekten güzel mesaj olmuş. Tabi anlayabilirse. Ben de dile getirdiğim gibi onu unutmama var tabi ama eski halini bu hali olsa, peşini bırakmazdım sanırım. İnsanların tepkisi farklı oluyor tabi. Sen güzel ince bir mesaj yazmışsın. Bu mesajını kesin arkadaşlarına falan göstermiştir ama akıllı bir kızsa okunup düşünür.(belki aylar sonra belki o gün, belki çok kötü olduğunda) okuduğunda anlar bir şeyleri.

• Ben bundan sonra onume gelenin agzina edicem hic degilse gidisine bi anlam yuklemis olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cntrl -- 29 Ekim 2013; 1:45:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bu sefer başka sevdim-sevildim, birine tam anlamıyla güvendim. Ruh ikizim dediğim insanı bulmuştum. Olmadı be, çok yıprandık, yapamadık. Kaderimde o varsa elbet yollarımız kesişir, değil mi?

Kaderinde varsa Bugün bu şarkıdan bir söz paylaştım.Eşzamanlılığa bak...Dinlediğimde aklıma gelirdi.Sanki benden başkaları onun derinliklerini bilmiyor görmüyor sanırdım.Ailesi hariç.Bunu ego yapıyordu belkide.Bilmiyorum.Neden çok sevdiğimi hiç bilmedim zaten

Unutuluyor en sonunda hiç unutulmaz dediğin...
    Zaman affetmiyor geç kalanları.
    Hisler eskiyor ve bir bakıyorsun artık etkisi kalmamış.
    O hisleri özlüyorsun,o anları özlüyorsun,anlamını arıyorsun.
    Ama onu değil.
    Zor olsa da,uzun sürse de bitiyor ;)
    Aşkı bulmak bende on yıl sürüyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spiritüales -- 29 Ekim 2013; 2:02:57 >

*İnanç Danışmanlık*

• quote:

Orijinalden alıntı: cntrl

Ben bundan sonra onume gelenin agzina edicem hic degilse gidisine bi anlam yuklemis olurum

O da bir seçim tabi. Ama hiç bulaşma boşver
  • Daha bugün konuştum onunla. İçim bir tuhaf oldu sanki yine umut bekler gibi. Yalnız biliyorum hiç bişey eskisi gibi olmayacak belki dönse bile. Hayatta sıradan bir insan sadece (belki başkası da var ama) senin için ne kadar önemli olabiliyor ne kadar tuhaf
  • benim 11 yıldır unutamadığım bir kız var. ayrıldık. o sevemediğini söyledi. anlayışla karşıladım. sonuçta zorla güzellik olmaz dedim. onu unutmak için başka biriyle çıktım. sonra evlendim. ama yürümedi. hata bende değildi. ama yürümedi. şimdilerde tek takılıyorum. bazen aklıma geliyor. o daha evlenmemiş. yaş oldu 38. bundan sonra da kimseyi sevemem gibi geliyor. açıkçası mutluluk peşinde çok koştum. ama olmadı. bende mutluluk peşinde koşmaktan vazgeçtim. hiç hayalim yok. sanırım bende kayışlar da kopuk. ama hiç olmazsa kadınlara karşı daha objektif bakabiliyorum. uzak duruyorum. ihtiyacımı gideren biri var. gerisi de umurumda değil.

Orijinalden alıntı: statükocu

benim 11 yıldır unutamadığım bir kız var. ayrıldık. o sevemediğini söyledi. anlayışla karşıladım. sonuçta zorla güzellik olmaz dedim. onu unutmak için başka biriyle çıktım. sonra evlendim. ama yürümedi. hata bende değildi. ama yürümedi. şimdilerde tek takılıyorum. bazen aklıma geliyor. o daha evlenmemiş. yaş oldu 38. bundan sonra da kimseyi sevemem gibi geliyor. açıkçası mutluluk peşinde çok koştum. ama olmadı. bende mutluluk peşinde koşmaktan vazgeçtim. hiç hayalim yok. sanırım bende kayışlar da kopuk. ama hiç olmazsa kadınlara karşı daha objektif bakabiliyorum. uzak duruyorum. ihtiyacımı gideren biri var. gerisi de umurumda değil.

Üstadım hayat hikayen baya şaşırttı ve gerçekten üzüldüm. Aşk gerçekten imkansızlık sanırım. Hayata hiç bağlanamayıp hiç hayaliniz olmaması da kötü. Hala seviyorsun peki üstadım bir gün çıkıp gelse bir yerde karşılaşıp konuşmaya başladınız. Tekrar birlikte olur musun onunla ? (Bu arada kaç yıllık bir aşk üstadım )

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naughty.gif -- 17 Aralık 2019; 16:18:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.