Şimdi Ara

unutamıyorum beyler yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeter ya harbiden yeter kafayı yedim artık günün her saniyesi onu düşünüyorum unutmam lazım beyler şu kardeşinize yardım edin nasıl unuturum bu kızı harbi dengem bozuldu ya. bi çözüm önerin zaten bidaha göremiycem ergün böyle düşünürsem kafayı oynatırım ben

• Zeki Müren + Alkol.

Akşam olunca yarelerim sızlar adlı eseri Paşamızdan dinlemeni tavsiye ederim,narkoz etkisi yaratabilir.

Ben nişanlımdan ayrıldım ve bir nebze de olsa duruldum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toyyl -- 30 Mayıs 2012; 16:36:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: toyyl

Zeki Müren + Alkol.

Akşam olunca yarelerim sızlar adlı eseri Paşamızdan dinlemeni tavsiye ederim,narkoz etkisi yaratabilir.

Ben nişanlımdan ayrıldım ve bir nebze de olsa duruldum...

dinledim ve daha bek arttı bu his bide şunu dinledim

• Namaz + namaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: messwinchester

Namaz + namaz

denemem lazım başka çarem yok. beyler lan ağlayasım geldi lan çok üzülüyom
  • Kızın SS'sini koy profesyonel arkadaşlar seni ondan tiksindirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pLainLogic -- 30 Mayıs 2012; 16:41:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok tipsizim yardım beyler
    11 yıl önce açıldı
    Sevgilim oldu yardım edin
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pLainLogic

Kızın SS'sini koy profesyonel arkadaşlar seni ondan tiksindirsin

oglum aşık olursunuz lan bide arkadaşı falan görürse yan basarım
  • ya şapşal şapşal hüzünlü şarkılar dinleyip sana onu hatırlatan fotolara bakıp,hikayeler okursan tabi unutmazsın. yak yık geçmişini

yabancı haraketli şarkılar dinle sözleri anlamıyacağın.kızla ilgili her şeyi de yok et faceden de engelle bişi yap. unutma göz görmezse gönül işitmezzzz

Hadi rastgele..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Šahin K

quote:

Sanki dünya güzeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: AxeII

ya şapşal şapşal hüzünlü şarkılar dinleyip sana onu hatırlatan fotolara bakıp,hikayeler okursan tabi unutmazsın. yak yık geçmişini

yabancı haraketli şarkılar dinle sözleri anlamıyacağın.kızla ilgili her şeyi de yok et faceden de engelle bişi yap. unutma göz görmezse gönül işitmezzzz

Hadi rastgele..

nedense hep profilini açasım geliyor lan resmini gördükçe karnım bi garip oluyor bi gülüyorum falan şarkılarda ilaç gibi ama zehirli ilaç

• Gözlerini kapat ve unuttuğunu düşün ardından tekrar gözlerini aç ve hayata devam et.
  • Seni dinlemiyormu evine git ve bayıltıp neseeee
  • quote:

quote:

quote:

Sanki dünya güzeli

sana yollarım pmden ama ban asöz ver birine falan yollamayacağına güvenmek istiyorum sana çok duygusalım şuan yani

• utanamıyorum diye okudum
  • Şimdiye kadar ben böyle bir duygu yaşamadım çok şükür.
  • quote:

quote:

ya şapşal şapşal hüzünlü şarkılar dinleyip sana onu hatırlatan fotolara bakıp,hikayeler okursan tabi unutmazsın. yak yık geçmişini

Hadi rastgele..

nedense hep profilini açasım geliyor lan resmini gördükçe karnım bi garip oluyor bi gülüyorum falan şarkılarda ilaç gibi ama zehirli ilaç

beni gördükçe aç izle şakası bir yana hüzünlü şarkı dinlemek sadece yaranı dahada deşer unutmaz hatırlatır sık yapılan bir hatadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Şimdiye kadar ben böyle bir duygu yaşamadım çok şükür.

şansın varsa yaşamazsın biranda önüne çıkıveriyorlan durduramıyorsun zehir gibi çok ağır hastalık
  • quote:

quote:

quote:

Hadi rastgele..

beni gördükçe aç izle şakası bir yana hüzünlü şarkı dinlemek sadece yaranı dahada deşer unutmaz hatırlatır sık yapılan bir hatadır.

dostum şarkılar ağrı kesici gibi dinlerken iyi geliyor bitince acı artıyor

• up
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.