Şimdi Ara

Unutamadım, çıkmıyor aklımdan eski sevgili konusu... (CSB VE ZEBANİ YOK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım vasıtasıyla tanışmıştım 2 sene önce ne yazayım falan derken klasik "merhaba" ile başladı muhabbetimiz konuşuyoruz falan bunun doğumgünü 12 haziranda sevgili olduk ben yıkmıştım bir tek tabularını neyse bizim iyi anımızda oldu kötü anımızda tokattaydı ben ise istanbulda görüşmemiz imkansız gibiydi belkide ama ne yaptı ne etti geldi yanıma görüştük ilk görüşmeye göre ikimizde baya hızlıydık neler yapmadık ki ama keşke o gece son gecemiz olsaydı, ben osbir sonrası pişmanlık edalarıyla soğudum soğutmaya çalıştım onu kendimden ama olmadı ayrıldık barıştık tekrar sonra yine ayrıldık, ve 4 ay konuşmadık, süre sonunda aradı okuldaydı sesimi duymak için aradı (sesime aşıkmış) az şarkı söylemedim zaten 8 ay boyunca çabaladı lan yine birlikte olalım diye çabaladı ama olmadı ben ne yaptım ne ettim uzaklaştırdım ana avrat sövdüm s.. çektim olmadı uzaklaştı sandım olmadı Tekirdağda yazlığımız var işte onada yakın banada görüşme ayarladık, hayatımın en mutlu zamanlarıydı lan tamam dedim evleneceğim hatun bu ama yine kendime engel oldum olmaz dedi bi yanım aile huzursuz ev mutsuz bi yanım eski anılarımı getirdi moralimi bozdu o an ve kızla tam biz olamayız sevgili olamayız bizden hiç bir halt olmaz dedim ve gönderdim yolcu bile etmedim lan gitti ve temelli gitti sonra nemi oldu ben evde yaptım kahve yaktım sigarayı içtim köpek gibi gittim tekelden 6 tane bira aldım içtin yetmedi vodka aldım içtim yetmedi sonra gittim tekirdağ merkeze bindim otobüse doğru evv sonra gitti başkasına benim nefret ettiğim kişiye şuan hala beraberlermi bilmiyorum ama öyleyse de ne fark ederki ULAN BENİ ALDATTI BEN YİNE KABUL ETTİM TAM SEVEYİM TAMAM SEVİYORUM DEDİĞİM ZAMAN İŞİ BOK ETTİM KENDİME NE KADAR ETSEM AZDIR

Tekirdağa yakın oturuyor şu an yukarda yazdığımın açıklamasıdır.
    İÇİMİ DÖKTÜM OH BE!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGSalesB -- 12 Aralık 2013; 23:29:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen seversin o sevmez sen sevmezsin o sever kaybetme korkusuyla değerlenir kıymeti artar her şeyin 3 günlük dünya kendini içkiye verme bi anlık iyi gelir ama sonra daha beter olursun müslümana yakışmaz bu arada

Kız zaten ikizler burcuymuş hep böyle oluyor boyleleri kader ortağımsın kardeşim benim

• oldur

• tokatla sonra öp

• En son lisede bu kadar uzun yazi okumustum kisa yazin sunlari alooo...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EasternWhite

Sen seversin o sevmez sen sevmezsin o sever kaybetme korkusuyla değerlenir kıymeti artar her şeyin 3 günlük dünya kendini içkiye verme bi anlık iyi gelir ama sonra daha beter olursun müslümana yakışmaz bu arada

Kız zaten ikizler burcuymuş hep böyle oluyor boyleleri kader ortağımsın kardeşim benim

geri gelse yine sevmiyorum diyeceğim belki açacağım eski konuları sevmediğim çocuğa gittin diye yüzüne vuracağım olayları ama son bir kez konuşmak istiyorum belki de

• Ay canım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İkizler burcu kadını; o sevdi sen sevmedin, sonra ibre tersine dönünce, işler terse gitmeye başlayınca kaçın, yangın bi sıçrarsa söndüremezsiniz. Zor kurtardım, bir iki haftadır rahatım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tango-1

İkizler burcu kadını; o sevdi sen sevmedin, sonra ibre tersine dönünce, işler terse gitmeye başlayınca kaçın, yangın bi sıçrarsa söndüremezsiniz. Zor kurtardım, bir iki haftadır rahatım.

aşık olamıyorum ki hacım

• quote:

Orijinalden alıntı: illuminatidebufeci

quote:

Orijinalden alıntı: Tango-1

İkizler burcu kadını; o sevdi sen sevmedin, sonra ibre tersine dönünce, işler terse gitmeye başlayınca kaçın, yangın bi sıçrarsa söndüremezsiniz. Zor kurtardım, bir iki haftadır rahatım.

aşık olamıyorum ki hacım

O ibre bir tersine dönerse o zaman yandın, baktın olamıyosan kaç abi, samimi söylüyorum kaç.

• bi insan bu kadar içten csb yazamaz.
  • Hiç heycanlı değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

bi insan bu kadar içten csb yazamaz.

gel özele face şifremi veriyim gir mesajları oku

• quote:

Orijinalden alıntı: Milfshake

Ay canım

nicin herkese canimli cicimli mesajlar atiyosun

• quote:

quote:

la gözünüzle okuyun şu mesajları. CSB değil diyorum işte.
  • quote:

quote:

quote:

la gözünüzle okuyun şu mesajları. CSB değil diyorum işte.

• Okudum bi halt anlıyamadım biri özet geçsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

Okudum bi halt anlıyamadım biri özet geçsin

beni seven kıza hayatı dar ettim şimdi pişman gibiyim

• özeti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC07A6798 -- 13 Aralık 2013; 0:23:51 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

Okudum bi halt anlıyamadım biri özet geçsin

beni seven kıza hayatı dar ettim şimdi pişman gibiyim

Yaptığın hiç bir şey için pişman olma.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.