Şimdi Ara

-Unreal Engine- Artık bedava! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Millennium

Bir güzellik edip Jazz Jackrabbit serisini tekrar oyun hayatına kazandırsalar (Seriyi eski Epic Games, daha doğrusu Epic MegaGames yapmıştı.)

Oba....

Jazz JackRabbit çok iyi oyundur ya.Evde hala orjinal Cd si bulunur arşivde..Çok gzüel oyundu harbiden..Co-op bile vardı..şimdi düşünüdm de onunda başında Epic games yazıyordu..Bir an eski günlerime döndüm sanki

-Unreal Engine- Artık bedava!

• Motor yayınlandığına göre resmi olmasa da bir şekilde yeni bir Jazz Jackrabbit veya eski oyunların anısına serinin yeniden yapımı pekala mümkün bence, ama motor ve özellikleri hakkında tam bir bilgim olmadığı için oyunun ne tarzda olacağını bilemiyorum (2,5D stilinde olabilir belki, yandan ilerlemeli)

Şöyle bu iş için bir takım filan olsa vs vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millennium -- 7 Kasım 2009; 23:39:18 >
  • hehe tabiki 3d ama yandan kamera açısıyla yeniden yapılabilinir...belki birileri yapar belli olmaz...

oyun yanında grafikleri geliştirilmiş UT3 demosuyla geliyor zaten ama teknoloji demosu 3 map var fazlada silah yok ama Unreal Lightmass ile çok daha gerçekçi ışıklandırma var...

üstteki eski alttaki yeni ENGINE:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _iği_ -- 8 Kasım 2009; 15:06:15 >

• Beyler biri bana indirme linkini atabilir mi pm ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.I.P-Rest in Peace

Beyler biri bana indirme linkini atabilir mi pm ile

bu bedava zaten!!!...ilk mesajda link var yinede vereyim...ayrıca bide whizzle denen bir oyun var o da bedava...

www.udk.com
  • udk.mmomax.com adam derslerini vermeye başlamış.
  • oyun motoru harika. şu 1:11 de kadın türkçe mi konuşuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrking -- 1 Temmuz 2011; 18:29:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jrking

1:11'de kadın "Yapmayın nolur." diyor.

• @aQua~MaDooR` ben yanlış duydum sandım bir an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrking -- 1 Temmuz 2011; 18:30:13 >
  • UDK sitesinde 3d Buzz videoları var.Gerçekten müthiş anlatıyor.Temelini öğrenmek için bakabilirsiniz.Ayrıca Unrealin script dili "Kismet" .Gerçekten görsel olarak script yapma veya kodlama müthiş.Ama sistem bayağı bir istiyor.Unreal Tourmentin bir haritasını açayım dedim UDK da üzerinde oynamak için(cümle Yoda gibi oldu), ama gel gör ki 512 mb ram ile () Pc dondu.Programı 3d buzz videolarıyla kapıyorum sayılır.Ama işte sistemi iyileştirmek lazım büyük haritalar için.Şimdilik basit haritalar ve Kismet ile idare ediyorum.Ayrıca The Spire adlı portal tarzı bir oyun da UDK ile geliştirilmekte ve oyun Kasımda çıkacak.Ayrıca oyununuzu geliştirdikten sonra konsollara çıkarmak istiyorsanız en az 500.000$'ı cebinize sığdırmanız gerekiyor .Ve The First Attempt idi sanırım iPhone çıkarılmış UDK ile yapılmış bir türk oyunu.

• Ücretsiz dağıttıkları kit versiyon 3.0 için.Keşke 3.5'u sunsalardı.Ciddi ciddi kapsamlı eğitim dökümanı yayınlamışlar,ufak birşeyler yapmaya çalışacağım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.