Şimdi Ara

Unreal Engine 5 ile Star Wars: Episode 1 filminin bir sahnesi yapıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Naboo savaşı ilk olarak 1999 yapımı Star Wars: Episode 1 the Phantom menace filminde, Star Wars prequel üçlemesinin ilk bölümü olarak ortaya çıkmıştır.


    Cinematic captures ekibi filmin küçük bir sahnesini Unreal Engine 5 ile yeniden yaptılar. Günümüzde artık hangi seviyede oyunlar yapılabileceğinin en büyük kanıtlarından sadece bir örnek.



    Cinematic Capturesyoutube
    The Battle of Naboo opening scene recreated in Unreal Engine 5. Watch an extended behind the scenes breakdown on Patreon. https://www.patreon.com/Cinematicaptures 𝗣𝗮𝘁𝗿𝗲𝗼𝗻 𝗦𝘂𝗽𝗽𝗼𝗿𝘁𝗲𝗿𝘀: Valics Lehel, Zepe Dub, Unreal Cinema, Alec Ematrudo, Matt Brower, NeckroM, Halochief27, 313 Ventures, Tim Miller, Jack M, Ethan, Hayden Oberg, Connor McGowan, Cody Littlejohn. Music composed by: Daryl Leigh Lynn https://www.youtube.com/channel/UCM2TDfTiUUYbMbN1T_kEYiA Special thanks to Floris Van De Wetering for helping out a ton on this project, consider supporting his work here: https://www.patreon.com/EldeBH And check out some of the mods he makes for Battlefront II: https://www.nexusmods.com/users/50706001?tab=user+files
    https://www.youtube.com/watch?v=iKTBaF7kpBI



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.