Şimdi Ara

Unreal Engine 4 Yeni Nesil Konsollar İçin Hazır, Yeni Xbox10 Tane Xbox 360 Gucunde (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
3.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gunsnroses1

endişeye gerek yok ms hardcore oyuncuları asla kaybetmeyi göz önüne alamaz..tamam söylentiler çok fazla ama ortada kesin birşey yok..bence standart paket gamepad ile gelecek tablet extra ücrete tabi olacaktır yada tabletli ayrı bir bundle olacaktır..gamepad i tarihe gömmek gibi bir riski en azından önümüzdeki 5-6 yıl için kimse alamaz...

Aynen katiliyorum.

Bu haberleri destekliyen bir cok kaynak mevcut. Tablet konturol un gelme olasiligi cok yuksek. fakat eminim bu Tablet de bilinmeyen bir cok teknik detay olucaktir ,illaki resmi bir aciklama yok fakat Sony de 2010 yilinda bir Tablet konturol gamepad icin patent tescilinde bulunmus bu patent PS3 olmadigina gore % 100 PS4 dur. Nintendo Wii U nun actigi bu kapidan Sony de Microsoft da gecer ayni Kinect ve Move de gectikleri gibi.

- Cihazda geleneksel 360 kontrol tuşları ve çubukları da bulunacak.

- Apple'ın iPad'i gibi ince bir yapıya sahip.

- Yeni Xbox, mat siyah renkte olacak.

- İçerisinde AR, directional sound ve dört oyuncuya kadar parmak takibi yapan Kinect desteğini veriyor.

- Film izlerken  veya internette dolaşırken de bu cihazı uzaktan kumanda niyetine kullanabileceksiniz. 

Expect to see the next Xbox at E3 this June.

http://www.eurogamer.net/articles/2012-02-10-next-xbox-has-tablet-like-touch-screen-controller-rumour

• Acayip berbat bir tasarım

Unreal Engine 4 Yeni Nesil Konsollar İçin Hazır, Yeni Xbox10 Tane Xbox 360 Gucunde
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

Acayip berbat bir tasarım

Unreal Engine 4 Yeni Nesil Konsollar İçin Hazır, Yeni Xbox10 Tane Xbox 360 Gucunde

Aynen yaw :) Kim bilir nasil birsey olucak. Ornek Nintendo Wii U 6,2 inclik

bir ekran var, i Pad den 200 gr 150 gram hafifmis yinede cok agir i Pad

609 gr galiba Wii U da 450, 500 gr olur agir. Sanirim Microsoft

Muhendisleri haberdede gectigi gibi Nintendo Wii U dan daha ince birsey

yapar hafif ve uyumlulugu ele oturmasi onemli gerci yine haberde

Cihazda geleneksel 360 kontrol tuşları ve çubukları da bulunacak denmis

bundan vaz gecmez Microsoft Muhendisleri
    Ornek iPad 3 de 7inç

boyutunda ve AMOLED ekran olucak, 3D görüntüyü destekleyecek, bu tip

iPad 3 deki teknik ozellikler eger yeni Xbox Tablet ile gelicekse aynisina

sahip olabilir. IPad 3 ‘ün çözünürlüğünün 2048 x 1536 olması

bekleniyor.Bu kadari olmaz sanirim Xbox Tablet de ama diger bir iki ozellik

akla yatkin yine en uygununu Microsoft Muhendisleri bilir tabiki. :)

• Unreal 4 ile Geow4 hayalim
  • Olmaz ya sadece gonlumden gecen keske Infinity Ward da bir sonraki nesilde gelicek olan Call of Duty MW serisi veya her neyse bu oyun icin Unreal Engine 4 kullansa sonuc muhtesem olur.
  • Gelecek nesil Forza Motorsport 5 oynayacağız. 800 araç, hepsi aynı ayarda ve hepsinde kokpit var. Gelişmiş oynanış, gerçekten ayırt etmesi güç grafikler, sıfır AA problemi, 1080p native çözünürlük (bulanıklık sıfır), 60 FPS sabit, mükemmel sesler, 100 araçlık Autovista Mode. Günün farklı zamanlarında yarışma imkanı (gece dâhil), dinamik hava şartları, sürükleyici Career Mode, ralli ve NASCAR yarışları, 80 farklı pist ve bunların yüzlerce farklı versiyonu...

Hayalini kurmak bile o kadar güzel ki! Şu yeni konsollar bir an önce gelmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 11 Şubat 2012; 14:19:27 >
  • Epic Games'in başkan yardımcısı Mark Rein'in su cumlesi tahmin ettigimizden cok cok daha iyi olucaginin gostergesi :

"İnsanlar Unreal Engine 4'ün gücünü görünce şok olacaklar !" diyerek heyecanımizi ikiye katladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 11 Şubat 2012; 13:37:49 >
  • Çıkış oyunu Unreal Tournament 4 olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 11 Şubat 2012; 13:38:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Epic Games'in başkan yardımcısı Mark Rein'in su cumlesi tahmin ettigimizden cok cok daha iyi olucaginin gostergesi :

"İnsanlar Unreal Engine 4'ün gücünü görünce şok olacaklar !" diyerek heyecanımizi ikiye katladı.

Aynen , yeni nesil den beklentilerin ne büyük olması gerektiğine büyük bir vurgu resmen.
  • quote:

quote:

Epic Games'in başkan yardımcısı Mark Rein'in su cumlesi tahmin ettigimizden cok cok daha iyi olucaginin gostergesi :

Aynen , yeni nesil den beklentilerin ne büyük olması gerektiğine büyük bir vurgu resmen.

Başkan Yardımcısı Mark Rein in cumlesi 2012 yilinin sununa isaret etmis. 2012 yilinin sonunda Nintendo Wii U cikiyor, ve E3 2012 dede Nintendo Wii U nun sunumu var bak simdi tereddut ettim, acaba bahsettigi konsol Nintendo Wii U mu, yoksa yeni Xbox mi?

Unreal Engine 3, bazı eleştirmenler tarafından oyun piyasasındaki en başarılı grafik motoru olarak nitelendiriliyor. Zira birçok oyun tarafından da kullanıldı. Epic Games'in başarılı motorunun dördüncü versiyonu merak ediliyordu. Sonunda müjdeli haber Başkan Yardımcısı Mark Rein'den geldi. Rein, G4TV'ye yaptığı açıklamada, insanların bu sene sonunda Unreal Engine 4'ü gördüğünde şok geçireceğini ve eski motora göre daha derin etkisi olacağını belirtti. Merakla yeni motorun nasıl olacağını bekliyoruz

http://www.merlininkazani.com/Unreal_Engine_4_bu_sene_sonunda-haber-48530p1.html

• @SiPAHi_

Ben adı geçilen "şok etkisi" duyurusunun Wii U için olacağını sanmıyorum , sonuçta Unreal Engine 4'ü insanlar en çok Play Station ve Xbox ile görmek istiyor.
  • quote:

@SiPAHi_

Ben adı geçilen "şok etkisi" duyurusunun Wii U için olacağını sanmıyorum , sonuçta Unreal Engine 4'ü insanlar en çok Play Station ve Xbox ile görmek istiyor.

Evet kesinlikle hatta Epic Games Microsoft iliskisi malum bu bile Unreal Engine 4 un ilk tanitilacagi platformun yeni Xbox oldugunu dusunmek icin yeterli bir sebeb, fakat daha onceki aylarda Epic Games Nintendo Wii U icin genis bir destek verecegini resmen aciklamisdi, Nintendo Wii U nunda 2012 yilinin sonunda satisa cikacak olmasi ve Unreal Engine 4 unde ilk gosterimini 2012 yilinin sonunda yapicak olmasi belkide bir rastlanti. Ama seninde dikkat cektigin gibi ilk ongoru kesinlikle yeni Xbox.
  •  Unreal Engine 4 Yeni Nesil Konsollar İçin Hazır, Yeni Xbox10 Tane Xbox 360 Gucunde

Microsoft içinden duyulan söylentilere göre gerçekten yüksek çözünürlükğe sahip dokunmatik ekranlı Wii U benzeri bir tabletten bahsediliyormuş.

Aynı zamanda hem görsel olarak hemde ses kalitesi olarak çok daha gelişmiş bir Kinect söylentiler de dolaşmaya devam ediyor.

Bugünde etraf söylentiler ile çalkalanıyor hayırlısı...
  • unreal engine 4 ün tam mana da kullanılabilinmesi için ancak 2014 yılını gösteriyorlar yani şuanda ue3 ile yapılan her hangi bir oyunu xbox 360 da rahatça oynayabiliriz ama ue4 için yeni konsol şart 2014 de yeni oyunları gelecek ise o zaman konsolda 2013 yılında gösterilip 2014 yılında ancak elimizde olabileceğini düşünüyorum düşünceme hakim olmama sebep ise
    Tim Sweeney in IGN ye vermiş olduğu demeç den kaynaklanıyor.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Çıkış oyunu Unreal Tournament 4 olabilir.

Valla GeOW ayağına bu nesilde attı çöpe UT'yi Epic umaırm bu nesilde Gears of War'ı geri plana atıp UT'ye yoğunlaşırlar şöyle dengeli, sağlam, araçlı bir Multi ile uzun süre oynatır kendini Ut bana kalırsa iyi reklam sonucunda hatta 343 beceremezse MP'yi UT oynanır her türlü..
  • quote:

Microsoft içinden duyulan söylentilere göre gerçekten yüksek çözünürlükğe sahip dokunmatik ekranlı Wii U benzeri bir tabletten bahsediliyormuş.

Aynı zamanda hem görsel olarak hemde ses kalitesi olarak çok daha gelişmiş bir Kinect söylentiler de dolaşmaya devam ediyor.

Bugünde etraf söylentiler ile çalkalanıyor hayırlısı...

Evet Kinect desteği biraz farkli olabilir. Bu arada sizin verdiginiz konsep calimasi cok guzel.

- İçerisinde AR, directional sound ve dört oyuncuya kadar parmak takibi yapan Kinect desteğini veriyor.

+ Pad 3 de 7inç boyutunda ve AMO led ekran olucak, 3D görüntüyü destekleyecek,

+ Yine IPad 3 ‘ün çözünürlüğünün 2048 x 1536 olması bekleniyormus.

Bence Yeni Xbox Tablet ile gelirse i Pad 3 den farksiz olmaz ozellikle bu iki ozellik, hatta birde gecen CES 2012 fuarinda ortaya cikti Yeni Xbox in Tablet'i Windows 8 destekli olarak gelicek.

i Pad 3

• @SiPAHi_

Tasarım olarak ipad benzeri ve özellikler olarak da saydığın ve sitelerden alınan diğer söylentiler ile yine kablosuz gamepadlerin desteği ve çok dahah gelişmiş bir online , 720p nin artık oyunlardan kaldırılması ve daha bir çok yeni özellik ile gelse , gerçekten paraya kıyılacak bir makine olur.

Şahsen tasarım olarak ipade benzeyen bir xbox görmek çok isterim daha az yer kaplayan ve daha güçlü

Tabi bir yandan da dvd rom olayını düşününce ipad kadar ince bir tasarımı nasıl yapacaklar diye de düşünmeden edemiyorum.

İnşAllah diyelim yeni nesil konsolların fiyatları Türkiye de ipadler gibi olmaz.

Ben bir sitede yeni nesil konsolların fiyatlarının minimum 400£ dan başlayacağını görmüştüm ama ne kadar gerçekçidir bilemeyiz tabii.

• quote:

@SiPAHi_

Tasarım olarak ipad benzeri ve özellikler olarak da saydığın ve sitelerden alınan diğer söylentiler ile yine kablosuz gamepadlerin desteği ve çok dahah gelişmiş bir online , 720p nin artık oyunlardan kaldırılması ve daha bir çok yeni özellik ile gelse , gerçekten paraya kıyılacak bir makine olur.

Şahsen tasarım olarak ipade benzeyen bir xbox görmek çok isterim daha az yer kaplayan ve daha güçlü

Tabi bir yandan da dvd rom olayını düşününce ipad kadar ince bir tasarımı nasıl yapacaklar diye de düşünmeden edemiyorum.

İnşAllah diyelim yeni nesil konsolların fiyatları Türkiye de ipadler gibi olmaz.

Ben bir sitede yeni nesil konsolların fiyatlarının minimum 400£ dan başlayacağını görmüştüm ama ne kadar gerçekçidir bilemeyiz tabii.

Bu i Pad 3 deki bazi ozellikleri hatta cokdaha gelismisini Yeni Xbox Tablet inde bariracak olursa ki seninde dedigin gibi bir cok saglam sitede bu konusuluyor, ozama yeni Xbox in fiyati epey tuzlu olur. Sadece su ozellikler bile Tablet in fiyatini yukseltmeye yeter, bu noktada asil maliyeti yukselten Tablet olur.

+ Pad 3 de 7inç boyutunda ve AMO led ekran olucak, 3D görüntüyü destekleyecek,

+ Yine IPad 3 ‘ün çözünürlüğünün 2048 x 1536 olması bekleniyormus.

• Neogaf forumundada millet boyle bir Tablet in i Pad 3 gibi bir Tablet in yeni Xbox a gelmesi durumunda 1500 $ dan kapinin acilabilecegi yazmis.
  • quote:

Neogaf forumundada millet boyle bir Tablet in i Pad 3 gibi bir Tablet in yeni Xbox a gelmesi durumunda 1500 $ dan kapinin acilabilecegi yazmis.

O zaman benim okuduğum 400£ için dua etmeye başlasak iyidir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.