Şimdi Ara

Unravel - yeni platform oyunu[Ana Konu] 9 Şubat (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
6
Favori
2.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2.8 gb lik bir oyun için uzun bir oynanış süresi var. Puan ortalamasınıda 90 üstü bekliyordum 80 de kaldı yinede kesin alıp oynayacağım bir oyun.
  • Oyunu biraz önce bitirdim, tadı damağımda kaldı. İnşallah bu karakterin devam oyununu da yaparlar.
  • Merhaba arkadaslar oyunu aldim ve gercekten cok guzel. Hikayesinide begendim oda guzel gercekten. Kararsiz kalanlar icin gameplay videosu cektim arkadaslar izleyip karar verebilirsiniz alip almayacaginiza buyrunhttp://youtu.be/Jdd-yBR71wI

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna bayıldım herşey çok iyi oyunda alıp götürüyor insanı başka aleme. Hikayesi çok etkileyici grafikler zaten muhteşem tam eşinizle veya kız arkadaşınızla oynayacağınız bir oyun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 22 Şubat 2016; 22:15:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de çok merak ettim bu oyunu. Platform oyunlarına ayrı bir ilgim vardır...
  • Tek kelime ile mükemmel bir oyun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde arcade oyunları pek sevmem günümüz konsol teknolojisine yakışmadığını düşünürüm ama bu oyun belki de en sevdiğim arcade tarzda oyun olmuş, grafikleri muhteşem atmosfer çok güzel, arada bloodborneün o kasvetli ortamından çıkıp bu oyuna girip rahatlıyorum
  • beyler oyunu satan var mı. biraz eski oyun sec,pre fark etmez.
  • Oyunun bu ana konusunu bulamadığımdan konu açmıştım ama buradan devam edelim...

    Unravel 9 Şubat 2016'da çıkmış olmasına rağmen Playstation bölümünde herhangi bir ana konuya sahip olmaması dikkatimi çekti. Hali hazırda ben de oyunu biraz geç sayılsa da, dün bitirdim, oyun hakkında bir şeyler paylaşmak isteyenlerin olması ihtimali, oyunu bilmeyen, duymayanların bilgi edinmesi için ana konusunu açayım dedim.

    Oyun İsveçli Coldwood Interactive tarafından ilk defa E3 2015'te stüdyonun başındaki Martin Sahlin'in kısa sunumu ile duyuruldu.



    Sahlin videoda izleyeceğiniz üzere elleri titreyecek kadar heyecanlıydı sunumda. Artık büyük dağıtıcı, yapımcı firmaların işi fabrikasyona bağlamış oyunlarının duyurularında böyle heyecanlı insanlar görmek pek mümkün olmuyor. Bu açıdan bakınca İsveç'te Martin Sahlin'in ailesi ile birlikte gittiği bir piknik sırasında gelen ilhamdan hareketle yapımına giriştiği bu bağımsız oyuna EA'nın da sahip çıkmış olması beni bayağı şaşırttı.

    Oyunda Yarny adı verilen küçük bir yün yumağı ile fizik tabanlı ilerleyişin olduğu etaplarda, araya serpiştirilmiş ufak tefek bulmacaları çözüyorsunuz. Genel olarak çok basit bulmacaları olsa da, oyun genelinde sizi zorlayacak bir kaç bulmaca da karşınıza çıkabiliyor.

    Oynanışı, mekanlarının tasarımı kadar mükemmel müziklerinin de dikkati çektiği oyunda mükemmel bir atmosfer sizleri bekliyor. Bağımsız bir stüdyo olmalarına rağmen sidescroller bir yapıda ilerleyişe sahip oyun, beklemediğimiz kadar güzel grafiklere sahip. Bazı yerlerdeki grafik detaylar insanı şaşırtıyor.

    Hikayesi çocukluklarından başlayarak bir çiftin hayat hikayesi üzerine yoğunlaşmış. Çizgisel ilerleyen bu hikaye geçtiği döneme uygun olarak, o yaşı yansıtan mekanlarda anlatılmış. Çocukluğun ilkbaharda, yaşlılığın kış aylarında anlatıldığı gibi. Bu mekanların seçimi lafta da kalmamış, direk anlatılan dönemle örtüşüyor. Örneğin yetişkinlik dönemi ağır şartlarda yaşayan insanların üretim sürecinde çektikleri sıkıntılar oyunda fabrikadan bozma bir mekanda geçiyor.

    Özellikle son iki bölümde size yaşatacağı duygusal anlar belki gözlerinizi dolduracak kadar da sahici duruyorlar. Beni bu son iki bölüm ile beraber yaşlılık öncesi, yetişkinlik döneminin sonundaki kargaların olduğu bölüm de etkiledi. Çünkü tüm hayatınız boyunca yaptığınız birikimlerin nasıl da elinizden kolayca uçup gidebileceğini çok güzel bir biçimde tasvir etmişler.

    Müzikleri, grafikleri, anlatım tarzı, atmosferi ile harika bir yapım olan bu harika oyunu bir şekilde oynamanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Maalesef her 3A oyuna bir konunun açılması noktasında insanların birbirleri ile yarışa girdiği bu günlerde, böyle bir oyunun ana konusunun bile olmaması büyük bir kayıp olmuş.

    Umarım bu harika oyunu bir şekilde oynarsınız





  • Oyun gerçekten harika ya grafikleri, müzikleri, oyundaki o atmosfer insanı mutlu ediyor, huzur veriyor resmen. Böyle oyunların sayısı artmalı diye düşünüyorum. Oynamayan arkadaşlara tavsiye ederim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adını ilk defa geçen hafta duydum youtube'dan "neymiş bu?" diye bakmam yaklaşık 10 saniye sürdü ve hemen alıp indirdim. Bazı oyunlar vardır ki oynanması / tecrübe edilmesi gerekir. Ölmeden önce oynanması gereken oyunlar listesine çok üst sıralardan giriş yaptı. Oyunda bir miktar ilerleyip etkilenirseniz hayatınızda "günlük yazmaya başlamak", "dijital fotoğraflarınızın bir an önce baskısını almak" gibi değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.
  • Bende oyunu gec alıp tecrübe edinenlerdenim. Başından sonuna kadar gerek muzikleriyle gerekse anlattığı hikaye ile müthiş bir deneyim yaşattı diyebilirim. Özellikle son bölümü, bir oyunda oynadığım en müthiş en anlamlı son bölümdür.

    Oynamayanlara kesinlikle tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun 24 liraya düşmüş arkadaşlar uzun zamandır indirim bekliyordum sonunda geldi
  • Oyun 14.99 tl arkadaşlar kaçırmayın derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda iyi indirim var şu anda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala oynamamış olanlar için ufak bir yazı yazdım ilgilenenler bakabilirler.


    https://www.oyundefterim.com/post/unravel-2-%C5%9Fubat-2021

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.