Şimdi Ara

Unranked To Gold [Ranked Günlüğü] EDİT:DİAMOND OLDUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba.Forumda fazla artık takılmıyorum bu bölüme de 2-3 mesaj atmışlığım vardır tahmini olarak.Çoğu zaman kazansam da kaybettiğim maçlar oluyor.Genellikle oyun taşıyorum.
    Yöntemi de çok basit.Master Yi + saldırı hızı rünleri + efsun zıpkın + mahvolmuş + statik
    Tfde 2-3 kere q atabiliyorum.Neyse çok ciddi yazdım trolleyeceksiniz zaten.
    Daha 27 levelım 30 olur olmaz başlıyorum günlüğe.3-4 güne başlamış olurum tahminen.
    Bu da son maçlarım.Bugün fazla oynamadım.

GÜNCELLEME*
    ---
    Sonunda 30. seviyeye ulaştım. 2 tane maç attım bir zafer bir bozgun :)
    ---

İlk maçımda tam bir felaket yaşadım.Ashe aldım, son saniye Jinx alacaktım ama sıra sizde olmadıgı icin secim yapılamıyor diye bir hata verdi.Lagdan sanırım.Yanımdaki morgana oynayan şahıs seçim ekranında SUP SUP SUP SUP şeklinde seri flood yaptı. Sıralı seçimi ilk oynayışı galiba :) .Daha sonra son picke kalan eleman da mid oynamak istedi ama bu eloda son picke mid bırakılmıyor. Adam jungle oynayamıyorum dedi ve master kitledi.İlk oynayısıymıs.Tutuştur sıçra girerken son anda uyarıp çarp aldırttık. Her neyse oyun başladı derken "Bir sihirdarın bağlantısı koptu" sesini duyduk.Darius afk kaldı.Morgana da 5 dakika basede bekledi.Oyun başı karşı adc Ezreal ile botta yanlız oynadık.Farm konusunda bariz eziyordum adamı derken morgana ve karşı sup annie geldi.Annieden stun yedikten sonra morgana bana e atıyordu şaka gibi Her türlü ccden koruyan morgana, kalkanı benim üzerimde kullanmıyordu. Jax'dan gank yiye yiye geriye düştük.Master avcı palası bile cıkmadan basladıgı icin ormancı itemini tamamlama zahmetinde bulunmadı.Tflerde ilk giriyor sonra ölüyordu.Bariz ezildigimiz bir maçtı, darius geldi ve azıcık toparladı derken karşı twisted fate kastıgı icin oyunu kaybetik.

--

İkinci maçımda iyi bir takım denk geldi.Yasuo 10 dakika afk kalacagını söylese de hemen geldi.O gelene kadar volibear soloya ben mide geçtim.Daha sonra bamm! "Bir sihirdarın bağlantısı koptu." volibear afk kaldı.Sonra soloya geçtim ve Ryze ile Try'ı tokatladım 3-1 gibi bir skorla adamı bariz ezdim.Yasuo'nun da yardımlarıyla adam iyice bitti derken beni yanlız yakalayıp 1-2 kere kesti.Daha sonra ejder verdik ve benim kayışlar koptu.Farm yapmayı bırakıp haritada dolaştım bizim ormanı temizlemesinler diye.Sonra durumlar kötü olunca Yasuo soloya ben mide geçtim ama koridorlarda fazla durmadık.Ben soloya teleport atıp son inhi kulesinden bir önceki kuleyi kestim.Takım iyice kasılmıştı.5 dakika içinde iki inhi açtık ve oyunu bitirdik.Bu arada itiraf edeyim oyunda hiç tfye girmedik

Neyse sabaha kadar bir oyun atarım herhalde.Bakalım gold'a ne kadar bir sürede çıkacağız.

--
    2 Maç daha atıp bozgun aldım.Az önce kazandığımız maçı jungler ile taşıdıkKarşımda Heim vardı farmda 30 fark attım ama sonradan fark kapandı.Nedeni ise Xin ile 3 kere ejder almamız.Adamı koridorda yanlız başına bıraktığım hataydı ama 5 dakikada 5 killi olan Lee Sin'in daha fazla kasmasına izin veremezdim.Bizim ilk kuleler tamamen düştü, Garen ise Riven'a ezildiGaren 2 hafta önce oyuna başlamış :/
    Girdigimiz her tfden aldıgımız drakeler sayesinde üstün çıktık.En son TFyi kazandıgımızda 2 dakika içinde oyunu bitirdik

edit:An itibariyle diamond oldum şimdi road to challenger 900 LP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merle Dixon -- 8 Şubat 2017; 22:22:20 >

• Resim gözükmüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceden ranked tecrüben yoksa acele etmemeni öneririm, normal maçlar ranked gibi geçmiyor zira.

Ayrıca master kitle kontrolü olmayan takımlara karşı etkili. Rakipte nidalee, katarina gibi herolar varsa taşır. Yok Chogath, Syndra, Malp, J4 gibi bir takım kompozisyonu varsa Master Yi için oyun işkenceye döner.

Master Yi te bel bağlama fazla, bir yere kadar.
  • Allahım bize bir kere daha Master Yi'nin nasıl bir hero olduğunu gösterdiğin için sana şükürler olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Önceden ranked tecrüben yoksa acele etmemeni öneririm, normal maçlar ranked gibi geçmiyor zira.

Ayrıca master kitle kontrolü olmayan takımlara karşı etkili. Rakipte nidalee, katarina gibi herolar varsa taşır. Yok Chogath, Syndra, Malp, J4 gibi bir takım kompozisyonu varsa Master Yi için oyun işkenceye döner.

Master Yi te bel bağlama fazla, bir yere kadar.

Ranked tecrübem var.Açıkcası ben cc falan dinlemeden direk alıyorum da o saydığın karakterler çok zorluyor.Dikkat etmeye çalışırım teşekkür ederim.
  • Üstad yi ile taşıyorsun woaowowa

• Umarım çabuk hedefine ulaşırsınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    West Gold elo adc duo arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

Umarım çabuk hedefine ulaşırsınız

Teşekkürler
  • Sonunda dereceli girmeye başladım.Bakalım Usta Yi'yi ne zaman oynayacağım.
  • duo girebiliriz istersen
  • Ne zamandır yoksun hocam özlettin hoşgeldin

• Efsane dönmüş ya valla ozlettin ustad

• Golda zor ya çünkü ileriki maçlarda daha kotu adamlar geliyor.

• Hahah :D Hoşbulduk beyler. Ama son maçlardan itibaren LOL'ü bırakıyorum.Neden hep kötü adamlar bize geliyor ya her maçımda afk olmak zorunda mı.Ulan şaka maka her maçıma afk gelmiş Neyse bu LoL ile ilgili son mesajımdır. Oyunu bıraktım.
  • Demiştim . Hayırlısı olsun kardeş.

• Çare west

• Hll knk

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgiconline

Demiştim . Hayırlısı olsun kardeş.

Teşekkür ederim.

Oyunu geri yüklüyorum şuan pes etmek yok.Mutlaka kazanacağız, gerekirse Bronz 5'den başlayacağım ama Gold'a çıkacağım
  • Kanka engel yerleri söyliyeyim Bronz2 , Silver 4-5 , Silver1 , Gold2 , Plat3-4 , Dia5. Ama 3 güne yine bırakacaksın ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgiconline

Kanka engel yerleri söyliyeyim Bronz2 , Silver 4-5 , Silver1 , Gold2 , Plat3-4 , Dia5. Ama 3 güne yine bırakacaksın ;)

Bırakmayacağım gerekirse EU West'e geçeri
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.