Şimdi Ara

Unranked tavsiye istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyuna 5-6 ay filan önce başladım. Daha önce dota filan tecrübem de yok. 165/145 gibi bir W/L oranıyla 30 level oldum. sonra west e geçiş yaptım küfürden dolayı. çok maç atmadım sürekli stream izliyorum. şimdi W/L oranım 175/180 kendimi dereceli oynamaya hazır görmüyorum. Çünkü takımı taşıyamıyorum. Jungle oynuyorum. Karşı jungle ı geride bıraksam bile geride kalan koridoru öne geçiremiyorum. bu da yetersiz olduğumu gösterir.
    Sizce ilk 10 maçımı sezon sonuna doğru atmalı mıyım ?
    muhtemelen silver düşerim. simge filan alırım. ama hedefim sezonu gold bitirmek. bu sezon olmasa da gelecek sezon gold liginde oynamak. yetenek ve oyuna ayırabileceğim vakit olarak daha üst liglerde oynayabileceğimi düşünmüyorum.
    okuduğunuz için teşekkür ederim.
    kendimi lane olarak puanlarsam
    jungle 6/10
    top 6/10
    mid 3/10
    adc 4/10
    sup 4/10
    şampiyon leğenim
    jung: jarvan vi pantheon nocturne
    top jarvan pantheon jax lulu trundle
    mid ziggs
    support morgana lulu
    adc lucian ( başka hero oynamayı öğrenmek için jinx Tristana)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nyogati -- 11 Eylül 2014; 11:22:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Unranked tavsiye istiyorum

Bu şampiyon leğenini öneririm, jungleda güzel herolar var içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Unranked tavsiye istiyorum

Bu şampiyon leğenini öneririm, jungleda güzel herolar var içinde.

profesyonel oyuncu olmadığım için oynadığım 3-5 hero için havuz yazmaya elim varmadı :)

• Gir abi ranked nolcak dünyanın sonu mu ? deneye deneye dogru yolu bulursun zaten, bu sezon olmazsa diğer sezon
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBlur

Gir abi ranked nolcak dünyanın sonu mu ? deneye deneye dogru yolu bulursun zaten, bu sezon olmazsa diğer sezon

Bu oyunu keyif almak için oynuyorum. 3 gün sonra burada ağlama konuları açıp, bilgisayar başında kafayı yiyeceksem ne manası kalır. ben maksimum oynayabileceğim ligi de biliyorum. o yüzden tavsiye istedim sizden

• quote:

Orijinalden alıntı: Narkozy

quote:

Orijinalden alıntı: TheBlur

Gir abi ranked nolcak dünyanın sonu mu ? deneye deneye dogru yolu bulursun zaten, bu sezon olmazsa diğer sezon

Bu oyunu keyif almak için oynuyorum. 3 gün sonra burada ağlama konuları açıp, bilgisayar başında kafayı yiyeceksem ne manası kalır. ben maksimum oynayabileceğim ligi de biliyorum. o yüzden tavsiye istedim sizden

Keyif almak için oynuyosan ranked girmemeni öneriyorum. Çünkü bi hedefin olmaya başladığı anda ve takımına troll/feeder/flamer gelmeye başladığı anda iş zevkten çıkıyo. Yüksek veya istediğin bi ligde olursun, bi kazanır bi kaybeder, oynadığın oyundan zevk alır ve konumunda sabit kalırsan zevk alırsın. Max liginin gold oldugunu düşünüyosan bence hiç girme. Kimine göre kolay olsa da oraya çıkmak da baya sakinlik istiyo. Tek kişi takımı taşımak imkansız, öyle olsa takım oyunu olmazdı. He jung olur tüm lane'leri kastırırsın, onlar da az buçuk bişi biliyosa kazanırsınız. Ağır throw olmazsa yani.

Ama tavsiyem ARAM veya normal oyun at, yeni modları dene özel oyunlara gir

• bu sezonu altın ligde bitirmen faydalı olur. ilk 10 maçını en iyi oynadığın şampiyon ve rolde oyna gerekiyorsa yanına iyi oynayan bir pre bul. vaktin çok ise bol bol oynayarak zaten yükselirsin.
  • sezon sonuna dogru at 10 oyunun
  • Bence sezon sonu girme keske onceden girseydin cunku dusuk ligde basladiginda yukselirsin sona dogru girersen vaktin olmayacak bende cok tedirginddin hatta tam bi noobdum ilk 10 oyunda 2 win aldim dusun bronz 4 basladim hic bilmiyordum oynamayi bronz5 dustum sonra hedefim gold dedim suan gold oldum bıraktım westte smurf kasiyorum bende bu sezon oyuna basladim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.